Môj pes má červy
Dobrý deň potrebovala by som poradiť zistila som ze môj pes má nejakého červa dnes ho vyzvracal vedeli by ste mi poradiť co to je za červa ? Môže to dostať aj môj 3r syn ??

@leyla97 psa sme vtedy odcervili a deti nic nechytili chvalabohu 🙏
@lenkatom117 chlavabohu, aj ste si robili testy alebo len ste boli bezpriznakovi? Moje deti sa s takouto nakazenou mackou hrali, teraz sa bojim aby sa nenakazili, rozmyslam ci im nieco nedat preventivne..
Ak ma pes nejake parazity tak urcite netreba hned letiet na veterinu. Staci kupit v lekarni tabletky na odcervenie podla vahy psika. A pre vase ukludnenie mozete cinknut na vet a iba sa ked tak informovat. Ak je psik culi, papa, pije, hra sa tak tabletky mu pomozu. Predpokladam ze psika asi nemate od chovatela, vsak? Lebo ti kaslu na nejake odcervenie, su to vydavky navyse 🤦Chovatel normalne odcervuje tak ako sa ma. Od nas ked odchadzaju steniatka tak su minimalne 3-4x odcervene. Kedze uz ubehlo niekolko dni od zalozenia prispevku tak predpokladam ze uz je u vas vsetko v poriadku. Ci uz psik alebo dieta 😊 Odporuca sa odcervovat kazde 3 mesiace. Tu vzdy hovorim, ze nech si kazdy urci ako jemu vyhovuje. Kedze ja nechcem do nasich psov zbytocne pchat chemiu ked este nikdy nemali cervikov tak odcervujem iba 2x do roka- v lete a v zime. Ale samozrejme kazdy nech si odcervuje tak ako uzna za vhodne 😊

@lenkatom117 ja tiez toto teraz riesim 🙈🙈 ako ste dopadli?