icon

Prečo môj pes zvracia krv?

14. jan 2024

Ahojte, prosim od coho moze pes zvracat krv??? Manzel je uz s nim n aceste u veterinara. A ja sa strasne bojim. Rano kakal v poriadku, teraz ale vracal krv s drobnymi krvovymi kuskami kao keby. Uplne sme vydeseni. Mame cicavu ma 7 rokov. Papat mu davame makke + keksik. Nic viac. :(
Nevidela som na nom, ze by ho nieco bolelo. :( dnes ale jest nechcel, iba keksik.

stellarstar
14. jan 2024

Nezjedol náhodou niečo v záhrade? Alebo rakovina pľúc alebo žalúdka.... môže byť čokolvek
Držím palce daj potom vedieť

beata_k
14. jan 2024

Mozno otrava. Nezjedol nieco ked ste boli na prechadzke?

biglovemom
14. jan 2024

To je bezvyznamne o tom diskutovat
Nemusi to byt nic vazne ale moze

Uvidite co povie veterinar

colsami
14. jan 2024

Uplne z hocicoho. Vobec to nemusi byt hned otrava ani ziadna rakovina pluc. Uprimne neviem kde na tieto extra specificke a ojedinele Dg podla jedneho priznaku ludia chodia.... 90% takychto pripadov a prejavov byva obycajne podrazdenie zaludka.

Staci ze nieco podrazdilo zaludok (nieco vonku ohryzal, drievko sisku, alebo to je hocijakya infekcia ak vylizoval po suckach), malej civave staci uplna drobnost, a podrazdilo to sliznicu tak ze moze zvracat aj krv pripadne s kuskami sliznice.

Moze to byt samozrejme aj komplexne ochorenie hocijake, ale vobec to nemusi byt taka tragedia ako sa obavas.

autor
14. jan 2024

Este som zabudla pred relokom ho kastrovali. Robili mu aj vysetrenia no nic nezistili

autor
14. jan 2024

@beata_k niee, vobec :(

maca1984
14. jan 2024

Hocičo to môže byť.
Podstatné je,že idete k veterinárovi.
Držím palce nech to nie je nič vážne.

autor
14. jan 2024

@colsami ach, dufam.

kollarovci
14. jan 2024

Nebojkaj bude dobre nasa civavka to mala tiez pred 2 mesiacmi dcera snou utekala na veterinu robili jej sono vsetko ok nakoniec podrazdeny zaludok.Dostala lieky dietu za tyzden bolo ok 😉

stellarstar
14. jan 2024

Tak ako?

chiccco
14. jan 2024

Ako sa ma civavka?

autor
14. jan 2024

Boli, dostal injekciu a aj na doma lieky + nejaky gelik. Na 3 dni dieta (kuracie maso s ryzou). Povedali, ze nema zapal, ale ma trochu nafuknuty zaludok a ze nieco mu dost podrazdilo. Neviem si ale rpedstavit, ze co. :( dufam velmi, ze sa to uz nezopakuje.