Môj priateľ je príliš milý. Ako na neho?
Ahojte vsetky zienky stastne aj nestastne,precitala som si tu kopu pribehov ale nic o mojom probleme.Teda,mnohe z vas by asi dali za to vela,ale mne vadi na mojom priatelovi jedna vec-je az prehnane mily a dobry.Ja si pri nom niekedy pripadam ako obycajna mrcha.On by jednoducho pre mna urobil cokolvek a mne sa to cim dalej tym viac nepaci.Vo vsetkom sa mi prisposobuje,vzdy je vsetko podla mna atd...Prosim,poradte ak ist na neho...Dakujem🙂
Ano můj manžel se taky tak choval, málo kdy jsem s něho dostala jeho názor, co chce o víkednu dělat, na co půjdem do kina atd. Nyní po pětiletém vztahu a v mém 3 měsičním těhotenství, si našel jinou.
uau!!!ffiinnkkaa..tak to je sila.. 😖 ..drzim ti palce a vela stastia do buducnosti.. 🙂
když to tak dopadne, jsi i ráda, že se tak choval, a že to vůbec není takový problém jako je teď
Faith, mne sa zda najhorsie to ze si mysli ze len s nim ti moze byt fajn...Ako keby uz dalsie dni nemali prist a ty by si mala byt stale len s nim. Je to sebecke a mozno sa za tym skryva aj strach, asi tym ze si jeho prva si nevie predstavit ze by raz mohol mat aj inu tak sa o teba velmi boji...a ziarli.. Neviem ti poradit co s nim, len viem ze sa pri nom nepretvaruj, ak ti to vadi musis mu to povedat, lebo takto alebo trpis ty alebo bude trpiet on ak ho za nejaky cas opustis... A to ze je inak super? No to by som este netvrdila... Vela veci sa ukaze az ked nastanu ine okolnosti = spolocne byvanie, deti, atd...
feith, snažila jsem se mu to vysvětlit, že mě to naopak odpuzuje, že potřebuju vedle sebe chlapa, že nemůže být pořád tak hodný,.........A řekla jsem mu to docela rázně, aby to fakt bral jako "výhružku", pak jsem ho bohužel i začla podvádět s jiným, ale pořád jsem ho milovala, věděla jsem, že pro budoucnost, rodinu,......že je to prostě on. Ale tím, jak mě to jeho chování otravovalo, přišel najednou v mých očích "chlap" a tak se stalo, že jsem ho podváděla. To už jsem si myslela, že jsem rozhodnutá pro toho nového, ale pak měl autonehodu a to jsem si uvědomila, že ho strašně miluju a nechci ho ztratit. Prostě se muselo něco stát, aby mi v hlavě docvaklo, že jsem udělala šílenou chybu. Chtěla jsem ho získat nazpátek, on už mě nechtěl, to bylo pro mě to nejhorší, když víš, že jsi fakt ztratila to nejlepší, co tě potkalo. Nakonec mi dokázal odpustit a jsme spolu doteď, bude svatba, plánujeme rodinu, prostě idylka (idylka i po 10 letech) 😀 A on se od tý doby chová úžasně. Pořád je milý, pozorný, ........ale už je chlap, má svůj názor, občas bouchne do stolu, dokáže rozhodnout,........už to není ten klouček "bábovka". Ani nevím, jak se mi to podařilo, ale vím, že to začlo tak, že jsem mu to fakt řekla na rovinu, že ta jeho přehnaná pozornost mě naopak odrazuje, než aby mě přitahovala. Asi si to vzal k srdci 😀 😀 😀
Fifinka,tak to je strasne.Naozaj strasne.... 😒 Lulii no,tak kazdopadne zaujimavy pribeh,ale som rada ze si teraz stastna urcite si aj on uvedomil svoje chyby...U nas to bolo kazdopadne vcera ok ale opat mi vycital ze som ako chlap ze sa s nim stale nemojkam a netulim a tak...
Feith- měla jsi mu odpovědět (ve srandě, samozřejmě) :" No, vždyť jo, alespoň jeden z nás by měl být jako chlap..." 😀
feith, naprostej souhlas s koculí a kalu
já osobně bych s někym takovym žít nemohla, měla sem takového přítele, tak děsně mě miloval, že když sem mu řekla, že se mi líbí ten a ten kluk, tak mě nechal jít 😅, prej abych byla štastná, přitom já chtěla aby bouchl pěstí do stolu a řek tak snad máš mě, aby za naši lásku bojoval a né fajn když si myslíš že je super tak jdi za ním 😅
no po půl roce sme se rozešli, dodnes jsme velmi dobří kamarádi a mám ho svym způsobem hodně ráda, ale vim, že bych s nim nemohla dlouhodobě žít, jelikož by mi lezlo na nervy jak by mi furt dával za pravdu a dělal to co chci já, můj muž je pravej opak umí bouchnout do stolu a klidně se se mnou pohádá, když nemám pravdu a já sem za to ráda, mám mnohem radši výměnu názorů i třeba za cenu hádky než abych slyšela ano janičko, máš pravdu janičko uděláme to jak chceš ty atpod. no já bych ho musela zabít 😀 😀
jinak ano možná je ot tim, že doted´jen studoval a pořádnej život ve vztahu ho míjel 😀 no třeba se situace u vás změní a on do tohos tolu taky bouchne a nebo taky ne, znám chlapy co jsou opravdu pod pantoflem, jejich ženy na koni, ale když jim to vyhovuje proč né; mě by to nevyhovovalo já preferuju rovnocenej vztah 😉
No dievcata,dnes som ho konecne vyhnala prec,von medzi kamosov.Vysvetlila som mu ze jednoducho nemozme byt spolu stale,ze ja potrebujem aj trochu priestor len a len pre seba.Vcera mi ale oznamil ( on ma totizto odist do New Yorku na 3 mesiace),ze bezo mna nejde nikam.Skoro ma porazilo.Ved on by mal byt rad ze mu doprajem ze viem ze mu to len prinesie nove skusenosti atd....Ale povedal ze bezo mna neodide.Ach jaj takze o tomto sa este musime pozhovarat...
feith - teda mě by z takovýho chlapa kleplo 😅 😀 Naprosto souhlasím ve všem s kalu
Ještě mě napadlo, jestli to nedělá třeba proto, že si myslí, že se ti to líbí a že chceš být vlastně pořád ujišťovaná o jeho zájmu a lásce 😅
Jabber vsak to.Ja neviem.Kazdopadne uz som mu povedala ze mi to vadi.Uvidime,co to s nim urobi.Ten New York ale este musime doriesit.Ja chcem tiez vybehnut niekam von pokial som mlada ale neznamena to ze ho opustam...On sa ale asi boji ze hej.Ja som stale rozlietana rozbehana a jemu sa to asi nepaci.
Feith... mám skúsenosť z blízkeho okolia... ale nakoniec sa z neho vykľul chorobný žiarlivec... daj si pozor... začalo to presne tak, ako u teba, milý, pozorný, išiel by sa roztrhať, ale to večné kontrolovanie... a to, že napr. teraz nepôjde do NY... bude pre neho argument do budúcna použitý proti tebe: ja som kvôli tebe vtedy nešiel, teraz nepôjdeš ty.
Daj si pozor... 😲
feith - však přece 3 měsíce nic neni, neřeknu kdybyste šůli od sebe třeba na rok, ale takhle 😅 vážně bych byla na pozoru o co mu vlastně jde 😒 já nevim, já osobně bych už asi utekla, jelikož je pro mě ve vztahu hodně důležitá osobní svoboda bez kontrolování 😕 a ta tvoje je v tomhle případě hodně omezená 😖
Viete baby ale on to robi tak milo.Chapete.Nerobi to agresivne ale milo.
Feith- no, nikdo z nás ho neznáme, nechodíme s ním, každý ti tu může jen "nabídnout" zkušenosti ze svého života či z okolí. Ty sama musíš vycítit, jestli je to ještě milé a příjemné, nebo už to zachází za určitou hranici.
Mě osobně by toto vadilo, já potřebuju cítit vedle sebe opravdového mužného chlapa, ale co vadí jednomu , nemusí vadit druhému. 😉
Ale na tu přehnanou žárlivost bych si dala trošku pozor, ten můj tehdejší přítel byl zezačátku taky hrozně milý, a vše bylo zaobaleno do toho milého postoje,ale časem, když jsem si začala prosazovat svou svobodu, tak se začal urážet (když jsem třeba večer byla s kamarádkami a ne s ním), za ten večer mi poslal několik "hezkých" zamilovaných sms, zkrátka já z něj vycítila nátlak- jak říkám, u nás se to vyřešilo tím, že jsem se zakoukala do jiného- a rozchod s ním byl pak teda mazec (vyhrožování, že se zabije, pak že zabije mě a mého nového....)- a to jsme spolu byli cca rok a bez jakýchkoliv závazků.
U toho tvého to taky může být, jak už tu někdo psal, i tím, že jsi jeho první známost a on se snaží, aby nic nepokazil- chybí mu zkušenosti z jiných vztahů- v tom případě by to bylo na tobě, abys ho trošku "naučila" tím chlapem a oporou v tom vztahu být 😉
Vsak to ale ked ja som nerada dominantna,ja sa citim potom ako taka mama,chapete.Kazdopadne uvidim ako sa to bude cele vyvijat,ja ho nechcem stratit ale mam strach ze k tomu pride.A potom si budem vycitat ach takeho dobreho chalana som odkopla.
Feith, no právě, aby sis to pak nevyčítala, žes ho nechala 😒 Samozřejmě pokud se z něj nevyklube žárlivec, jak tu píšou holky. Můj naštěstí byl takový, jak píše kalu, že neměl zkušenosti z předchozích vztahů, nic špatnýho se z něj nevyklubalo 😉 Prostě mě nechtěl ztratit a bál se, že něco udělá špatně a proto to byl takový ňouma bez názoru a všechno nechával na mě. Připadalo mi to ze začátku moc hezký, pak se mi to čím dál víc protivilo, ale zase na druhou stranu se dalo na tom hezky zapracovat už od začátku, takže jsem ho trošku předělala k obrazu svému 😀 Musela jsem ho naučit, že to, když jdu s kámoškama na kafe (ven), že to NEznamená, že ho budu podvádět a že se mi po něm nestýská, takže jsem odbourala ty jeho "hezký" SMSky a pak jsem ho naučila, aby byl chlap, aby si dokázal bouchnout do stolu a sám se taky dokázal rozhodnout a né čekat na to, až řeknu já co a jak bude. Trvalo to dýl, ale POCHOPIL 😀 😀 😀 Teď je to ten nejúžasnější chlap, kterého znám.
Každá ženská chce mít doma pořádnýho chlapáka, ale pak když dojde na rodinu, co by některé ženské daly za to, aby jim chlap pomáhal, byl na ně milej, pomohl v domácnosti, řekl, jak moc ti to sluší i když si zrovna připadáš jak nějaká čarodejnička 😀 ,..............A tohle přesně je ten chlap, kterého máš doma (pokud se z něj ještě něco špatného nevyloupne 😉 ) Jen vydržet, zpracovat si ho a jede se zvesela dál 😉
Lulii ani nevies ako mi tymto pomahas,naozaj dakujem 🙂 Minule som mu vysvetlovala ze to nie je zle ked spolu dva dni nebudeme,ked niekam idem atd...Snad sa casom nauci a pochopi ma🙂
Jo jo, budeš to chvilku muset vydržet, donekonečna mu to připomínat, až to fakt pochopí. A až to pochopí, tak věřim tomu, že to bude skvělej, hodnej chlap. A bude ti dávat víc "svobody", protože pochopí, že když jseš bez něj, tak se ti taky stýská a nehledáš nikoho jinýho, tím se zklidní a bude to príma kluk. A uvidíš, jemu se taky uleví, že se už nebude muset o tebe přehnaně starat 😉 Ale než to zjistí, tak to holt trošku trvá 🙂 Vždyť víš, že chlapi jsou ve všem pomalejší 😀 😀 😀 😀
feith - já ti přeju aby to bylo jak píše lulli, aby mu to docvaklo 😀 protože jak mu to nedocvakne, tak pokud ti to nevyhovuje půjde váš vztah stejně někam ...
No dievcata tak vcera sme spolu stravili naozaj krasny vecer az kym to dnes rano moj drahy oapt nepokazil.Sedeli sme v aute a jedine co som pocuvala boli moje nozicky,rucicky,vlasocky,nostek a bla bla bla rozpravla sa so mnou ako male dieta.Tak som uz vybuchla.Vsetko som mu povedala nech sa chova normalne lebo to zle dopadne.Samozrejme ze sa urazil.
Feith- no, holt už se to v tobě nahromadilo a muselo to ven 😝
Teď uvidíš, jak se s tím pepere...
No vsak toto neviem a dufam ze to dopadne dobre.Ale ved je dospely chlap preboha preco sa chova ako infantilny?
mna by trafil slak!!! 😀 ja by som veru nemohla mat takeho partnera a ak ti to vadi teraz a on sa nezmeni - co asi nie, tak v buducnosti to bude pre teba este horsie...mne to pride strasne obmedzujuce....
Bellada, mne to pride smiesne...A to je asi este horsie.
feith - ještě mě teď napadlo, že by ses mohla někdy k němu zkusit chovat a mluvit stejně, co by na to řekl 😀 😝 Vybrala bych den, kdy budeme celý den spolu, aby to stálo za to, přemohla se a dělala ze sebe infantila celý den a dala bych si setsakra záležet 😝 😀
No jabber,to vobec nie je zly napad🙂A asi to aj vyskusam...Ja som na toto nikdy zvyknuta nebola je dospely tak nech sa nechova ako maly...Nie?
feith - určitě to zkus, aspon u nás to funguje, když Jirka udělá něco co se mi nelíbí, tak mu to udělám taky resp.vrátim mu to i s úrokama 😀 on pak vidí, jak je to hnusný a už to neudělá - naštěstí už sem tuhle taktiku dlouho použít nemusela 😎
Ach baby ked ja ho mam tak velmi rada ale toto je uz zle.Napr.momentalne sedim v praci a jasne mi povedal ze dnes ma toho dnes takze som si urobila vlastny program.No a momentalne mi volal ze co vecer ci ideme na nakupy a tak...Povedala som mu ze mam vlastny program a bol zarazeny.Ach jaj jaj.

ak ti to vadi uz teraz, tak sa to bude len zhorsovat... ja som to natahovala niekolko rokov a bol to zabity cas, lebo sice som ho mala rada a vsetko bolo fajn a super, ale ked ti raz chlap lezie na nervy...
a nelutujem