icon

Môj priateľ je príliš milý. Ako na neho?

feith
12. mar 2010

Ahojte vsetky zienky stastne aj nestastne,precitala som si tu kopu pribehov ale nic o mojom probleme.Teda,mnohe z vas by asi dali za to vela,ale mne vadi na mojom priatelovi jedna vec-je az prehnane mily a dobry.Ja si pri nom niekedy pripadam ako obycajna mrcha.On by jednoducho pre mna urobil cokolvek a mne sa to cim dalej tym viac nepaci.Vo vsetkom sa mi prisposobuje,vzdy je vsetko podla mna atd...Prosim,poradte ak ist na neho...Dakujem🙂

mimco
17. mar 2010

Nguyen, v podstatě jsi popsala přesně to, co jsem zažila. Mamka ten rozchod taky obrečela, ona ho měla moc ráda. Byla jsem ta největší bestie, takového už nikdz nenajdu atd. On totiž byl tak hodný, že i když jsme nebyla doma, dělal mamce společnost a třeba s ní hral karty. Na tom by nebylo nic špatného, ale nebyl od něj chvíli pokoj. Když jsme šli do kina, nikdy se nezapomněl zeptat mojí mamky jestli by nešla s náma. Byla jsem v pubertě, takže jsem po ničem jiném netoužila😅.

Já když si na něj dneska vzpoměnu, dala bych mu z chutí facku, ať se vzpamatuje.

Pamatuju si, že na vojně to měl hodně těžké, lezl do zatku nadřízeným a pak dostával na budku od ostatních.

mimco
17. mar 2010

On byl taky krásný, nejhezčí s kterým jsem kdy chodila, byl tak sladký, že mě z toho bolí zuby 😀.

feith
autor
17. mar 2010

Nguyen presne to je kapitola sama o sebe tie zdrobneniny.Mne to tiez lezie pekne na nervy ved je dospely preboha!Ach tlak sa mi zdvihol normalne 😀 Mimco...fu,no nezavidim katastrofa moj to zatial nerobi to ja vacsinou volam jeho mamke ako sa ma atak...ale zas moja mama ho priam miluje.

mimco
17. mar 2010

Podotýkám, že jsem byla v pubertě a dneska se tomu směju, je to 13 let.
Je ženatý a má dítě, vyal si docela diminantní a vydělanou holku, yajímalo bz mě, jak to u nich doma chodí.

feith
autor
17. mar 2010

Mozno je tyrany 😀

nguyen
17. mar 2010

Baby vy ste masky, specialne mimco, jej sladky ex a nasledna cukrovka ci stomatogicke problemy🙂)))))
hej hej mamky miluju taketo typy 😀 😀 😀 ved zasa ako zatovia asi nie su zli ....

feith a ak mozem byt indiskretna, ako dlho ste uz spolu? teda mozno si to uz pisala ale necitala som vsetko
😔

feith
autor
17. mar 2010

Chvilku,pol roka 😉

nguyen
17. mar 2010

to uz je dost...idem si preciat celu diskuiu 😉

feith
autor
17. mar 2010

no vsak nic nove tam asi nenajdes stale sa to toci o rucickach,vlaskoch atd 😀

mimco
17. mar 2010

Nedivila bych se 😀.

Někde u našich mám fůru dopisů z vojny, co mi psal. Pamatuju si, že ke konci to hrotil tak, že psal intimnosti na pohlednici, četla si to celá rodina a listonoška musela mít taky dost 😀.
Např. Chtěl bych Tě hladit a líbat. Kde? Všude. Na to nezapomenu, protože naši dělali cirkus, nebyla jsem sice už pod zákonem,ale i tak. Když jsem ho seřvala, jestli je normální, měl zase na krajíčku 😀.

feith
autor
17. mar 2010

Coze???Mimco to nemyslis vazne!Ach jaaaaaj sa smejem v praci za pocitacom sa skryvam 😀

mimco
17. mar 2010

Já se taky směju, nezapomenu, jak si ze mě ségra dělala srandu, pořád za mnou běhala a řvala na mě, chtěla bych tě líííbááát 😀.

feith
autor
17. mar 2010

Ja by som ho prizabila 😀 ale mozno je cyhba v nas ze sme take Xantipy🙂 😎

mimco
17. mar 2010

Jemu prostě některé věci nedocházely. Ono toho je víc, jestli se mi něco vybaví, napíšu.

Korespondence z vojny je nezapomenutelná - voňavý papír byla somozřejmost 😀.

feith
autor
17. mar 2010

Vonavy papier bleeeeeeeeeeeeee 😠

nguyen
17. mar 2010

co ... tebe pisal aspon z vojny, mne pisal ked bol tyden na marodke a nemohol ist do skoly 😅 (este sme nemali mobily - tak max 1 na rodinu) tiez to bol spisovatel velky 😀 Tento terajsi mi sotva sms-ku napise 😀 😀 😀

mimco
17. mar 2010

Teď jsem si na něco vzpomněla.
Bylo mu tehdy 25 a tajil před svou matkou, že kouří, jednou venku pokuřoval a z dáky ji viděl, jak se blíží, on mi to cigáro normálně vrazil do ruky, nechápu, že jsem ho nezahodila, stála jsem před ní jak opařená, s tím cigárem v ruce, přadnáška jak hrom a on stál a držel hubu. Nechápu, že jsem něco neuděla, měla jsem ho prásknout😀. Nechtěl aby si o něm matinka myslela něco zlého. Byl sladký a taky charakter 😀.
Bože já jsem byla blbá, no, jo, no, bylo mi 17 😔.

mimco
17. mar 2010

Tak z domu mi psal taky, jednou mi dokonce daroval sbírku citátů 😀.

nguyen
17. mar 2010

Nie sme Xantipy, to podla mna kazda, co to zazila potvrdi a tie co hovoria opak si to podla mna nevedia dost dobre predstavit a ten vonavy papier je fakt peckovy, tomu by som za normalnych okolnosti ani neverila 😀

Inak aj teraz ked tak nad tym rozmyslam, mne ten vztah dost dal ( s odstupom casu) napriklad v aktualnom vzathu sa niekedy stane, ze mam pocit, ze by mohol byt milsi, pozornejsi (nie ze by nebol, ale niekedy mam proste svoje chvile - ako sa hovori, zena nikdy nevie co chce, ale neda pokoj kym to nedostane🙂 ale potom ked si zratam vsetky pre a proti, v konecnom dosledku som rada, ze je aky je a ked potom pocuvam niektore kamosky ako sa stale stazuju ze im muz ani kvety nekupi (rozumej : len tak mimo sviatok) tak si len v duchu myslim, ze aj horsie veci existuju, ak chapete na co myslim 😅

feith
autor
17. mar 2010

No mne napisal basnicku to je cudne?

nguyen
17. mar 2010

ty vole, tak to je sila! on mal v tom case 25?! Ufff... moj mal 17 cize este pubos (teda neviem ci z toho vyrastol) a toto tajenie fajcenia pred rodimi az na vecne veky tiez nikdy nepochopim, ale beriem to ako kazdeho osobnu vec, ale ze to hodil na teba, to co uz je za zodpovednost...fakt riadna babovka ....ale paci sa mi styl akym to opisujes, myslim, ze keby si o tom napisla knihu, tak v kategori lahsi zaner, by to bol isto best seller a mozno by to nakoniec aj niekto sfilmoval🙂

mimco
17. mar 2010

Je fakt, že já jsem asi od přírody trošku tvrdší a nidky jsem nebyla na takové ty romantické řěči a ty omáčky kolem toho, jestli mi rozumíš. Jako slyšet 10x denně miluji Tě nepotřebuju, nakonec to zní jenom jako fráze.
Tohle ráda slyším, když se stane nějaký malér a manžel mě obejme a řekne neboj to zvládnem.
V prosinci mi zemřela maminka a díky manželovi to zvládám. Věřím, že kdybych byla s tím bývalým, budu utěšovat já jeho.

feith
autor
17. mar 2010

ja to rada sfilmujem,nemaj strach 🙂 Ale ze mal 25 pane boze dospely chlap!

nguyen
17. mar 2010

feith mna sa nepytaj, ja mam traumu, ja ti odpoviem maximalne neobjektivne zrvacacim smajlikom 😀 😀 😀

feith
autor
17. mar 2010

Ach ale tak basnicka nie je az taka zla nie 😀 no este som ju necitala az potom to zhodnotim 😠

brumdinka
17. mar 2010

děvčata, tak ted´sem se pobavila a dost jste mi připoměli švagra, dodnes sám nic nezařídí, všechno za něj dělaj rodiče a to už má ženu a dítě 😅 no já bych ho na místě zahlušila 😀

feith - pokud jste spolu jenom půl roku a už řešíš nějakej "problém" tak promin, ale dle mého názoru spolu dlouho nebudete 😖, zvlášt´né pokud se nepochlapí

feith
autor
17. mar 2010

Ale viete baby,on ej chopny chalan vybavi vela veci zase na druhej strane

mimco
17. mar 2010

Já si s odstupem času myslím, že byl i dost zakomlexovaný.
On měl jeden tělesný defekt 😔. Nic šíleného, měl propadlou hrudní kost. V době, když jsme spolu ještě nic moc tělesného neměli se mi to chystal říct. Šíleně dlouho mě připravoval na to, že mi musí něco říct a dělal šílenou kovbojku až jsem si myslela, že snad nemá varlala či co a nemůže mít děti, nebo, že má dřevenou nohu. Pak mi to teda řekl (měl na krajíčku) a že má strach, že mě kvůli tomu ztratí. No hleděla jsem na něj jak na blázna. Vypadalo to skoro normálně, prostě malá prohlubeň na hrudní kosti!!! Asi se mu smáli ve školce, co já vím.

mimco
17. mar 2010

Básnička je v klidu 😉.

feith
autor
17. mar 2010

On bol psychicky mimo mimco 🙂 to nie je normalne uz toto...