icon

Moja macocha ide po mojom mužovi

5. jún 2020

Asi to znie ako zlá telenovela. Môj otec si našiel priateľku v jeho rokoch, bola som aj rada, lebo bol dlho sám po rozvode s mojou mamou, vyše 10 rokov. Jeho nová priateľka sa mi na začiatku pozdávala, aj som si ju obľúbila, len začali byt chvile, kedy mi jej spravanie prišlo cez čiaru. Ako napríklad, bola som tehotná, poznali sme sa iba pol roka, z toho sme sa videli dokopy 5-7 krát a ženská mi zahlásila, ze ona chce byt nášej dcérke babkou a ona je babka. Potom začala vypisovať môjmu mužovi, až raz prišla sprava v noci, nech ku nej príde ráno do prace po nejaký koláč. Muž to ukázal mne, prišlo mu to divne, lebo ani nevedel, kde pracuje, ani od nej nič nechcel. To iba ona tvrdila, zevraj pracujú nejak blízko seba. Muž si vymazal jej číslo, snažil sa byt ku nej zdvorilý, ale už viac s nou nekomunikuje. Ženská sa ku nám začala sama pozývať. Vraj chce vidieť dcerku a chyba jej. Keď som jej povedala, že v poriadku, ale aj s otcom (mojim) urobila pred mojim otcom scénu, ako jej veľmi dcérka chyba a ako dlho ju už nevidela. Keď ma manzel obíme pred nou, začne ma okamžite podpichovať, cela až ocervenie. Vtipne je to, že tá žena vôbec nie je príťažlivá po každej stránke, môj otec tvrdí sám, ze s nou je kvôli jej dobrej povahe a nie vzhľade. Ako z takej situácie vykľučkovať? Môj otec nič nevidí a nechcem ho raniť.

sissy27
6. jún 2020

Celý problém je v tom, že tú ženu proste nemáš rada a tak ti vadí aj to ako dýcha. Keď spraví koláč tak je zle a ide po tvojom mužovi, keď sa zaujíma o malú tak je zlá vtierka, keby nespravila koláč a nezaujímala sa tak aj tak bude zle. Nevyhovie ti nijako pokiaľ bude existovať, ale božechráň to priznať.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
6. jún 2020

Kebyze ti mama napíše, alebo tvojmu mužovi, že upiekla koláč a ma sa staviť a to by bolo zvádzanie... Mne sa to nezdá, ale každý vidí, to co chce😉
@cinda555 😂😂😂

autor
6. jún 2020

@sissy27
Čítala si poriadne môj príspevok? V ňom som jasne na začiatku písala, ze som ju mala rada. Len postupom času a jej správaním sa mi sprotivila. Nikde sa nesťažujem ohľadom jej nezáujmu, videla si niekde, žeby ma štvalo, že sa nestará? Napíšem to tu opäť, čo som už písala. Tuto situáciu som riešila aj s otcom, že sa priveľmi stará. Vydržalo jej to presne 2 mesiace. Takze nie, nie je zlá za každú cenu a z každej strany. Keby sa spravala normálne, mame korektný vzťah, taký aký bol na začiatku.

sissy27
6. jún 2020

V prvom rade sa začni správať normálne ty, ako dospelá žena a nie fantazírovať, ako ti partnerka tvojho otca ide po chlapovi.

autor
6. jún 2020

@maciatkolulu
@kittykat22
Čítajte poriadne, čo píšem, lebo sa pri vás iba opakujem dokola, príde mi to tu strata času. Ja niečo napíšem a idete mi oponovať nejakou hlúposťou, ktorú som ani nikde nenapisala. Podľa mna, keď sa ženskej jasne povie AŽ 3x nech sa zaujima o seba a o svoj vzťah s mojim otcom, príde mi choré, že na 4x mi ide hrať na nervy a vydupavat si svoje. Ja nie som jej decko, ona mi nie je nič, som dospela žena a nechápem odkiaľ berie ženská tu drzosť.

autor
6. jún 2020

@sissy27
Jasne, tak prečo mu vypisovala a nie mne? Hm?

autor
6. jún 2020

@sissy27
Ty sa správaj tiež normálne a nauč sa čítať s porozumením a nedávať tu svoje názory ako pravdu. Vôbec si mi neodpovedala na moje otázky. Odpovedz mi na ne. Kde som sa sťažovala, že sa nestará? A prečo vypisuje môjmu mužovi a nie mne?

laila22
6. jún 2020

Autorka, na Tvojom mieste by som to tu už neriešila, tuto,, kolegyne,, vedia lepšie ako to u vás doma funguje... 😂

tilko
6. jún 2020

A nemôže to byť tak, že vycítila, že medzi tebou a ňou sa to pokazilo a preto sa snaží s vami zblížiť prostredníctvom tvojho muža? Možno len nevie ako a preto vymýšľa takéto veci. A každá si vlastne túto situáciu vysvetľuje po svojom a to robí ešte väčšiu galibu?

cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
laila22
6. jún 2020

@cinda555 Presne mala ich zabaliť a odniesť autorke, čo je na materskej, alebo ju požiadať, nech sa v rámci prechádzky zastaví u nej pre koláč... 🙂

opica_skorica
6. jún 2020

Tebe preco nepise sms? Povedz jej, ze nech ona pise tebe. Hned prestane.

maciatkolulu
6. jún 2020

@cinda555 nooo, ta pani, žije s jej otcom, je jeho partnerka, tak ako žije aj veľa iných, mladých.... Aj partnerka môjho otca vola ala a stretávala sa s mojim mužom a v živote by ma nenapadlo, že po ňom ide. Normálne za ňou bol sam zobrať veci a nie raz a áno aj do prace, keď ešte robila. Veľakrát. No, ale opäť, každý vidí, to co chce.

oli18
6. jún 2020

Protirečiš si. V uvodnom prispevku si napisala, ze dotycna "vobec nie je pritazliva po kazdej stranke" ale " otec tvrdi sam, ze s nou je kvoli jej dobrej povahe". Teraz pises, ze "on celkovo vybera take povahy strasne". Tak kde je pravda? Mozno v tom, ze pani ma svojsky humor, ktoremu ty nerozumies a beries ho smrtelne vazne.

cacianka
6. jún 2020

Baby nesilte a nerieste bujnu fantaziu.nepiste nove kapitoly celkom ineho romanu.
Autorka vycitila nevhodné vtieranie, prehnany záujem, a nie na dceru frajera ale hejha na chlapa.
Prehnany záujem o "vnucatko" a teatralne vystupy pre cudzie dieťa.
Autorka citi a vidi neprimerane reakcie, ved nie je blba ! Spravne jej blikaju kontrolky - bud tej žene prepina a chce byt za kazdu stredobodom, chce sa prehnane votriet do rodiny a chlapa si namotat , alebo pasie po mladom chlapovi.
Ktovie ake na zázemie a o co jej ide....
Možno o byt po otcovi mozno mlady chlap.
PS. Ked v inych prispevkoch píšu baby o podozreniach tak vzdy radite aby si dala bacha a pátrala....

karolinakr
6. jún 2020

Ja by som muža po ten kolač poslala.Keby boli v prítmi kancelarie sami dvaja, tak by sa vyfarbila a mala by si dókazy( že ho chytila za zadok) alebo by videl, že nič sa nestalo a ma len bodrú povahu

retatka
6. jún 2020

Autor,prosím tá nenamýšľaj si ,že stará ide po tvojom mužovi,veď to je má smiech ..Asi ti vadí každá jedna žena v blízkosti Tvojho muža.Popracuj na sebavedomí a nebudeš riešiť sprostosti a budú spokojné obe strany🤦‍♀️

retatka
6. jún 2020

A keď si taká arogantná ako tu ,ani sa starej nečudujem ,že tebe nepíše ale mužovi .

autor
6. jún 2020

@retatka
Kde konkrétne som arogantná? Lebo si nenechám skákať po hlave od anonymných nickov, ktoré mi tu vypisujú hlúposti? Moje sebavedomie je fajn a je zdravé, ale myslím že tá dotyčná ho ma nezdravé. Vedla v diskusi jednej tebe radili sa s muzom rozvádzať kvôli pár sms správam so smajlíkmi. V mojej diskusii si zase ja namyslam, naozaj by ma zaujimalo ako a podľa čoho sa to tu určuje.

@oli18 môj otec tvrdil, ze je s nou kvôli povahe, lebo výzorom nič moc. Lenže to tvrdí on. Na ňu sa sťažoval už môj brat, aj moji svokrovci, ktorí sa zhodli, ze nemá dobrý vyber žien. A ja špiku s nimi. Môj brat na ňu po tom, čo ju viezol autom asi 15 minút povedal, ze je je*ta

maciatkolulu
6. jún 2020

😂😂😂😂Takže ty budeš asi miss a tvoj muž proste playboy, brat je zjavne niečo ako Ken a tvoj otec je drbnuty, lebo ma rad niekoho, kto nevyzerá ako katalógová ženská.... Už to vypovedá o tebe aká si osoba.

retatka
6. jún 2020

@maciatkolulu Tak 👏👏

autor
6. jún 2020

@maciatkolulu
ty musíš mať strašné, ale naozaj strašné problémy so svojím výzorom, keď toto, čo som napísala vyššie dokážeš prekrútiť opäť na vzhľad. Keď môj brat na ňu povie, že je jeb.n.u.t.a, čo s tým má čo dočinenia vzhľad? Ide asi o jej spôsob vyjadrovania a celkovo jej osobnosť ako vplýva na ľudí. Preto všetci hovoria, že môj otec nemá šťastie na výber žien, lebo s mamou to tiež nemal ružové. Fakt nechápem ako si z toho mohla toto vyvodiť vonkajší vzhľad, jedine, žeby sa niečo z toho dotýkalo teba.

autor
6. jún 2020

@maciatkolulu
tak isto svokrovci, tiež im SPRAVANIM nezapasovala a sami povedali, že sa správa ako pochábeľ, že môj otec nemá vkus na ženy - čo sa týka pováh. Preto to píšem, že on sám to nevidí a príde mu to normálne, nad čím jej okolie len krúti hlavou a nechápe, ako sa už ženská v rokoch môže správať ako pubertiačka. Skôr ty budeš mať veľké problémy

maciatkolulu
6. jún 2020

môj otec tvrdil, ze je s nou kvôli povahe, lebo výzorom nič moc.
Vtipne je to, že tá žena vôbec nie je príťažlivá

maciatkolulu
6. jún 2020

Našťastie nemám žiadne problémy. A nemusím riešiť na koňovi nič. Tvoj otec ma pravo na vzťah aký vyhovuje jemu a hotovo. Tvojich svokrovcov je veľké h do partnerjy tvojho otca. Véd ja nechápem, riadne sa nepoznáte, nepatrí do rodiny a všetci ju riešite. Ona sa podľa mňa fakt na vás zábava a možno to aj robí naschvál, ty máš pocit, že ti šľape po tvojom neodolatelnom mužovi... Tak je to ok

autor
7. jún 2020

@maciatkolulu
Po pravde, skôr sa všetci vždy zabavajú na nej, hlavne čo hovorí, jej problém je v tom, že nevie byť ticho a musí povedať vyslovene hocičo, aby ju ľudia počúvali, neviem, prečo túži tak veľmi vynucovať pozornosť, keď veľa krát by urobila lepšie, keby bola ticho, niečo na ten typ "Klasická sedliačka spred 80 rokov", možno preto si neuvedomuje...chcela som nájsť nejaké rozumné rady ako to slušne riešiť, ale nenašla som ich tu. A svokrovci sa majú právo tiež vyjadriť, hlavne svokru hnevá, že cudzia baba sa sama pasuje a vymenuje do pozície babičky, pritom nikomu nič nie je. A svokrovci sa do nás nestarajú, ani môj otec, ale ona sa stará, čomu tiež vôbec nerozumiem, že prečo.

dskjhfdlkdjhl
7. jún 2020

Pozri, ked Ti tak vadi a Ty si ta inteligentnejsia, tak jej slusne a priamo povedz, ze toto si nezelam a proste ju usmerni. Ale slusne, predsa nebudes ako nejaka sedliacka spred 80-tych rokov. Trochu asertivity este nikoho nezabilo a je to vzdy lepsie, ako ju okydavat pomedzi pribuzenstvo a este aj na MK.

asia83
7. jún 2020

Áno, môže ísť po vašom manželovi. Evidentne jej o niečo ide. Treba obmedziť váš styk, teda najmä styk vášho muža, s ňou.