Moja macocha ide po mojom mužovi
Asi to znie ako zlá telenovela. Môj otec si našiel priateľku v jeho rokoch, bola som aj rada, lebo bol dlho sám po rozvode s mojou mamou, vyše 10 rokov. Jeho nová priateľka sa mi na začiatku pozdávala, aj som si ju obľúbila, len začali byt chvile, kedy mi jej spravanie prišlo cez čiaru. Ako napríklad, bola som tehotná, poznali sme sa iba pol roka, z toho sme sa videli dokopy 5-7 krát a ženská mi zahlásila, ze ona chce byt nášej dcérke babkou a ona je babka. Potom začala vypisovať môjmu mužovi, až raz prišla sprava v noci, nech ku nej príde ráno do prace po nejaký koláč. Muž to ukázal mne, prišlo mu to divne, lebo ani nevedel, kde pracuje, ani od nej nič nechcel. To iba ona tvrdila, zevraj pracujú nejak blízko seba. Muž si vymazal jej číslo, snažil sa byt ku nej zdvorilý, ale už viac s nou nekomunikuje. Ženská sa ku nám začala sama pozývať. Vraj chce vidieť dcerku a chyba jej. Keď som jej povedala, že v poriadku, ale aj s otcom (mojim) urobila pred mojim otcom scénu, ako jej veľmi dcérka chyba a ako dlho ju už nevidela. Keď ma manzel obíme pred nou, začne ma okamžite podpichovať, cela až ocervenie. Vtipne je to, že tá žena vôbec nie je príťažlivá po každej stránke, môj otec tvrdí sám, ze s nou je kvôli jej dobrej povahe a nie vzhľade. Ako z takej situácie vykľučkovať? Môj otec nič nevidí a nechcem ho raniť.
@maciatkolulu
Veď s kým by si aj ten deň trávila, že? 😀 preklini si radšej na iný nick a pokračujeme
@maciatkolulu ty si fakt mimo žena. Ale že fakt. Normálne neverím koľko je vás tu takýchto "múdrych" žien. Doslova z vašich komentov srší zakonplexovanosť. A čo je pre mňa už fakt nechutné, tak sa neustále snažíte autorku zosmiešniť, ponížiť a prekrúcať. Choré.
@alexandra523 ako maku, či ako safranu😂😂😂
@maciatkolulu
Čo tu zase robíš? Nemala si ísť preč? Nie je za kým, čo? Myslela som si...
@maciatkolulu vôbec netuším o čom točíš 😂 dám ti jednu veľmi užitočnú radu, nestrapňuj sa už.
Prosim ta nestrapnuj sa s ňou, nedaj sa provokovať a neznizuj sa na jej úroveň.
Ahojte,
boli by sme vám veľmi vďační, keby ste dodržiavali základy slušnej komunikácie. Všetky sme tu dospelé a rozumné ženy - provokácie, urážanie sa a podobné záležitosti však pripomínajú skôr niečo iné... Ak vás niekto osočuje, provokuje a nadáva vám, komentár nahláste, ale nereagujte naň ďalej. Pravdepodobne tým totiž dosiahnete presný opak toho, čo by ste chceli dosiahnuť.
Modrý koník team
Viem to pochopiť, že ti je to nepríjemné a ja by som to riešila osobne s ňou, ideálne spolu s manželom, porozprávať sa otvorene. Otcovi to nemusíš hovoriť zatiaľ. Možno sa stiahne.
Ja som takéto niečo zažívala so susedou a príjemné to veru nebolo, ale už máme pokoj.
Milá autorka, ako to u vás skončilo?
@katkazuz
Ahoj, bolo počas korony dlhšie obdobie, niekoľko mesiacov, kedy sme sa odmlčali. Vtedy vraj chcela prísť ku nám, lebo jej chyba dcérka. Keď aj prišla, nevidela ju napríklad mesiac, tak narážky ako už vyrástla a aká je veľká od toho mesiaca čo ju nevidela. Nakoniec sme si našli k sebe cestu, rešpektujeme sa. Potom však boli obdobia, kedy aj mohla byt sama s dcérkou a nezobrala si ju, takze neviem. V poslednej dobe zas môj muž z nej ma nervy, akoby sme si to vymenili, kým ja som už neutrálna, lebo ma bohužiaľ, takú povahu, že hocičo povie bez uvažovania a muza sa mnohé z toho dotkne a potom nadáva. Ale je to už o dost, na zatiaľ, lepšie. Aj ona sa ukludnila, skôr mám pocit akoby chcela súťažiť s mojou mamou, že ona je tá lepšia, neviem.
Ďakujem ti za odpoved, to je fajn, že sa vam situácia upokojila 😊
Želám vám všetko dobré.
@katkazuz
Ďakujeme 🙂
Tolerujte iba to čo je pre vás dobré

@maciatkolulu
Ale no, pekný deň si mi tu už želala 😀 a stále si tu