Mojpsik.sk. Ktorej z vás lezie na nervy táto stránka?

scarlettka333
7. sep 2009

Ahojte mamičky aj vám robí problém táto stránka?? Moja 9 ročná Mirka na tejto stránke stále fičí 😖 😖 To je taká stránka kde sa musia starať o virtuálne psy 😅 😅 😅 😅 A leze mi s tým na nervy keď mi stále rozpráva že aké mená majú jej psíkovia na mojpsik a že akého sú plemena tú stránku jej poradila kamoškina 11 ročná dcérka a mne to leze na nervy 😠 😠 😠 😠 😠 vždycky mi o tom rozpráva že ako má veľmi rada psíkov a také veci . Ale ja by som jej aj psíka kúpila ale bývame v byte takže neviem jej toho vytúženého hava kúpiť ☹ ☹ ☹ A tak keď sa nemôže starať o živé psy tak sa stará o virtuálne. Nič by som proti tomu nemala keby pred tým nevydržala sedieť aj 3 hodiny. Mirka chodí len občas na počítač a keď tam je na také tri hodinky je stále na mojpsik. Ktorej z vás robí problém táto stránka? rada by som sa s vami podelila o skúsenosti.

scarlettka333
autor
7. sep 2009

Nikto?????? škodááá som sa tešila že nebudéém sama

nika2007
7. sep 2009

moja o tom zatial nevie-a ani sa nedozvie 😀 😀 😀 ale zato pozna ine ,ale ja jej dovolim byt na pc maximalne pol hodinu 😉

dada1212
7. sep 2009

Podľa mňa je lepšie ked chodí tam ako keby mala stráviť tie tri hodiny napríklad na stránke pokec.sk.
Ale podľa mňa sú tri hodiny pre takéto dieťa na internete denne veľa, možno by ste to mali trochu obmedziť 😉