icon

Mops alebo mopslík - vaše názory

2. mar 2023

Ahojte.. aký máte názor na plemeno mopsik🙂

chicca555
2. mar 2023

Ze je to celkom narocne plemeno na starostlivost... preto mam dve mopslicky 😀

liz_lemon
2. mar 2023

mne sa velmi paci, a viem, ze mavaju aj dobru povahu, len mavaju aj zdravotne problemy

janetinka27
2. mar 2023

su krasne, ja by som ich ale nemohla mat kvoli tomu, ze mam pocit, ze trpia kvoli svojej telesnej konstrukcii. a to by ma mrzelo.

pribinak
2. mar 2023

Veľmi preslachtene plemeno. Čo poznám, každý má zdrav. problemy (poznám 3)

autor
2. mar 2023

Ja mam mopslinku ma 1 rok je neskutočne hrava, taka šťastná bublinka.. je krásne stavaná stojí ako pitbull až je to vtipne pri tomto plemene 😀 preto som vytvorila túto diskusiu že aký máte názor vy radi skúsenosti... veľa ľudí mi hovorí ze budu s nou problémy... dávam jej hypoalergenne granulky, pani zo psieho wellnes hovorí ze je krásne stavaná .. ma jeden rok alergiu ma na kuracie masko... ale odkedy ma tie granule vsetko je v poriadku..ako myslíte pojem moc preslachteny?

emmulienocka
2. mar 2023

Mám jedného zbojníka mopslíka Maxa 🙂 náš nemá zatiaľ žiaden vážny problém, bude mať 3r. Akurát by mohol viac poslúchať 😀 a menej plznúť. To je boj s chlpmi...

autor
2. mar 2023

@emmulienocka krásavec toto je naša hviezda.. ma 1 rok aj 2 mesiace

nuni11
2. mar 2023

Zboznujem ich, kedysi som mala jedneho a je mi za nim velmi smutno. Dufam, ze raz sa este podari si nejakeho zaobstarat.

kiki68
2. mar 2023

Za mna super plemeno, je to maly moloss ako buldocek a problemy byt nemusia. To je skor o stasti. Uzivaj si ten cas s nim, je to vzacne a uzasne. Mala som 12,5 roka buldocka, kamoska mala 14 rokov mopsa. Hravali sa spolu, uz su to roky. Ako ja ked budem mat tak 45, tak urcite idem do dalsieho buldocka/ mopsa. Ale urcite adoptujem. Muz nadseny nebude skrz to, ze to nie je plemeno na nejake velke aktivity, ale ja tieto gaucaky milujem.

simona20201309
2. mar 2023

Prosím, neukamenujte ma. Pýta sa na názor, tak napíšem ten môj. Nechápem, ako niekto môže toto plemeno nazvať,,krasne". Toto je podla mňa tá najskaredsia rasa aká existuje. Nechápem, ako si ho niekto dobrovoľne kúpi. Ospravedlňujem sa milovnikom tohto plemena, chaoem ze každý je iný...
Inak ľúbim zvieratka, dokonca ho aj pohladkam (suseda ma mopslik

rillwen
2. mar 2023

Je to výsledok ľudského šľachtenia, tým že má krátky ňufák a nešikovné labky tak ten psík má celý život plno zdravotných problémov, často s dýchaním a prežúvaním, v záhyboch sa mu ľahko zachytávajú nečistoty a pod.
Áno, kvalitné krmivo a moderná zdravotná starostlivosť to do veľkej miery eliminujú ale niet pochýb o tom že ten pes celý život trpí. A ani mne sa vôbec nezdá pekný, skôr zdegenerovaný a doma by mi ho bolo celý čas ľúto.