icon

Môže byť holá hlava príťažlivá?

srdciar
7. jan 2024

Ahojte Dámy a Slečny. Celý život som mal problém s mojimi vlasmi, vždy som mal kúty a veľmi riedke vlasy. Keď som si ich nestihol upraviť, tak som si na hlavu dal čiapku, ale problém bol v tom, že už som si ju nedokázal dať dole v spoločnosti až dokým som neprišiel domov. Kebyže si ju dám dole, moje vlasy boli a sú viac než neatraktivne. To iste mám, ak sa idem niekam okúpať, jednoducho už strácam sebavedomie. Dookola riešim tento mindrák a už mám 27 a problém je stále väčší a väčší.
Každý mi vraví, že to príliš riešim, že ženám je to jedno. Ale oni nemajú moje vlasy a nevedia čím si musím prechádzať... Stála úprava účesu lakom na vlasy a maskovani kútov a podobne...
Je pravda, že som mal za život veľmi pekne dievčatá, až mi to nikto nechcel veriť, jednoducho som bol vždy vtipný, pozorný a dokázal som dievčatá zaujať mojich chovaním.
Momentálne som single a moje premyšľanie sa trochu zmenilo a veľmi ma trápia moje vlasy (viac než predtým).
Je čoraz ťažšie zaujať ženu v dnešnej urychlenej dobe...
Chcel by som si vlasy oholiť, lebo už to veľmi zakryť neviem. Mam z toho, ale hrozný strach. Stále myslím na to, že už mi nepomôže byť vtipný, charizmatický, keď nebudem mať už ani jeden vlas na hlave. Že si partnerku tak ľahko nenájdem alebo vôbec.
Mám, ale krásny úsmev, hustú upravenú bradu, čo by zakrylo aspoň trochu tú holú hlavu...(nie som narcis :D )
A tu mám otázku, myslíte si, že je holá hlava príťažlivá? Žeby som to už mal konečne oholiť a nerobiť si z toho ťažkú hlavu?
Idem sa z toho zblázniť a potrebujem vedieť váš názor..
Ďakujem krásne za do čítanie tohto nudného textu a váš názor 😊
Prajem vám všetko šťastie sveta.

Strana
z2
tilly
7. jan 2024

Hola hlava je sexi. A každá určite uprednostní vtipneho charizmatického plesateho chlapa pred vlasatym nudným.

babulkomale
7. jan 2024

@srdciar prosim ta! Co riesis? Lak a zakryvanie kutov? Zabudni. Mne sa velmi pacia chlapi s oholenou hlavou, a je jedno, ci maju vlasy na korienkoch, ci nie.
Niektori maju krasne oci a obocie a vtedy vobec vlasy netreba..niektori nosia brady, tie je neznasam ale dost zien ich moze.
Vobec toto neries, daj to dole, je zima, vyskusas, zvyknes ci a vonku mas capicu.
Drzim palce!

marcellka32
7. jan 2024

@srdciar kúp si minoxidyl 5%, používaj minimálne 3 mesiace, zvnútra metionin

marcellka32
7. jan 2024

Aj plešatý chlap môže mať mindrak z toho, že nemá vlasy, neviem čo na tom nechápete..kto nezažil nepochopí

kitycat
7. jan 2024

@srdciar moj muz si dal siltovku dole az na tretom rande, ale ja som aj tak vedela, ze co tam skryva. Kuty a skoro ziadna ofina. Mne to nevadilo, pasuke mu aj taka riedka stica, ale myslim, ze to ciskoro zhodi cele

lalenka33
7. jan 2024

Jednoznačne holá hlava. Žiadny ježko ani nič podobné. Úprimne ja sa vždy pozastavím, ked má chlap z predu pekne vyčesanú ofinu, boky vystrihané od barbera a hore na temene hlavy plešina.

slovenka753
7. jan 2024

Manžel je na tom podobne. Už rok ho presviedčame nech si tu hlavu oholi, že to bude lepšie ako tie obrovské kúty. Zatiaľ bez úspechu.

Jednoznačne oholiť je lepšie ako zakrývať. Doplnila by som to kratšou bradou. Ak s toho máš ale mindraky môžeš stále porozmýšľať nad transplantáciou.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
vulka
7. jan 2024

@srdciar Najkrajší pánsky účes je plešina. To hovorí môj plešatý manžel. Nikdy som to neriešila(a to je (plešatý od 20tky). A podľa mňa je fakt lepšie kratučký strih ako kadejaké zakrývanie niečoho, čo sa moc zakryť nedá. Ženy očaríš svojou osobnosťou a nie frizúrou.

barborachors
7. jan 2024

@srdciar na to ze si hetero chlap, tak nejak moc sa riešiš. Ďakuj bohu ze si muz, lebo keby si zena, tak s tvojim sebavedomim pri dnešných narokoch na ženy by si to ako zena nedal.
My mame co povedat, keby som mala riešiť kazdu molekulu nejakeho prdu z instagramu, ze mam takto vyzerat a takto sa obliekat, tak skocim asi na psychiatrii rovno.

xckaret
7. jan 2024

@srdciar daj si nastrelit vlastne vlasy. Robia to niekde v Kosiciach. Moj kolega ma 35 a ten isty problem, chce si to dat urobit. A este som pocula, ze chodia si to dat urobit do Istambulu. Pogugli si.

heln
7. jan 2024

@srdciar ahoj, myslim, ze si velmi zatazeny na svoje vlasy a mal by si sa od nich odosobnit.
ked som spoznala mojho manzela, tiez mu zacinali kuty, teraz uz plesivie, ked mu vlasy odrastaju, tak sa ostriha na kratucko. nikdy som jeho vlasy neriesila.
a veru poznala som viacerych chalanov, muzov, ktori chodili s holou hlavou a mozem povedat, ze v kombinacii s pekne upravenou briadkou a svalmi posobili fakt pritazlivo. urcite lepsie ako ked si v minulosti stari chlapi maskovali plesinu "prehadzovackou". tak smelo do toho, daj sa ostrihat, vyskusaj to, ked ti dobry barber upravi aj bradu, tak to nemoze byt zle.

liz_lemon
7. jan 2024

nerozumiem, preco si muzi tak strasne zakladaju na vlasoch, hlavne ked viditelne ubudaju, je to na smiech, kedze hola hlava ma svoje caro, a aj dava signal, ze muz je dostatocne sebavedomy a zmiereny so svojim vzhladom, nie je nic trapnejsie, ako muz, ktory sa za kazdu cenu snazi maskovat rednutie vlasov, len si spomen, ako sa media vysmiali zo Sutaja-Estoka

euka210
7. jan 2024

@srdciar moj brat ma s vekom redsie vlasy...tak sa zacal strihat na jezka. Je plno muzov co ma s tym problem a uz v 30r sa strihaju na kratko, lebo plesina...ci dohola. Nie je to nic hrozne. Moj dedko bol holohlavy a bol mudry, vazili si ho ludia.
Musis este dozriet, aby si pochopil, ze to nie je len o vyzore, ale o povahe, o srdci cloveka...odvahu! Prijmi seba sameho aky si.

eva8
9. jan 2024

@srdciar vyhol si hlavu, teraz v zime mozes nosit navonku ciapku, vo vnutri pomali budes zistovat reakcie okolia. Ak sa ti to nebude pacit, do jari dorastu. Zenam je jedno ci mas vlasy, alebo nie. Maju ine atributy, uz nie si tinedzer 😉 Verim ti, ze pre dobry pocit ti zalezi aj na vyzore. Ale to je len pozlatko 🍀

luccija
9. jan 2024

@srdciar je to len v tvojej hlave.Chod ku barberovi ten bude vedieť ako ostrihať nech to je fajn

Strana
z2