icon

Môže chronický fabulátor riadiť veľkosklad?

5. dec 2024

Viem nepodstatne, ale aj tak ma zaujima - ako chronicky fabulator moze robit manazera velkoskladu? Ci aj to je fabulacia?

Strana
z2
enmery
5. dec 2024

Pobavila si. Desperado neklame len keď tvrdo spí. To je už F diagnóza a televízie z toho ťažia. Je jedno, čo tam padne. Im ide o prachy.

janka_23
5. dec 2024

Nemyslím si ze robí manažéra

deti95060810
5. dec 2024

to áno... však ten pletie 5 na 9 .... tomu by som neverila asi nič.

petka1402
5. dec 2024

Talian z osady 🤦‍♀️

autor
5. dec 2024

Fakt by ma zaujimalo z coho zije takyto clovek. Teraz vari na jojke, az ked zacal fabulovat mi trklo, kde uz hviezdil 😀

kavasmliekom
5. dec 2024

Už je manažér? Včera bol asistent pri operácii...a predtým na červenom koberci s JD, lebo bol na kasting do filmu piráti "karibikov" 😀
A ešte on vymyslel hlaholiku 🤭 ty kokos, ja sa čudujem, že išiel vôbec do telky, keď mohol lietať medzi raketami a svojou magickou silou odrážať preč "celú vojnu", 😁😁

ivik4
5. dec 2024

Väcsieho debila som v telke za tych 20rokov odkedy vyhral v show fakt nevidela. To sa pocuvat neda jak drista. A boduje paradne falosne

kavasmliekom
5. dec 2024

@ivik4 on ešte nevaril?

enmery
5. dec 2024

Mňa pri ňom nedesia bludy v telke a v podcastoch.Mňa desí, že si takéhoto pacienta reálne vzala žena-poom otvorím koňa a je mi jasné, že je to bežné.

enmery
5. dec 2024

@kavasmliekom To hovorí, pretože je psychicky chorý. Jemu netreba veriť nič. Telka iba využíva marketingový výtlak. Áno, smutné, ale tak to v televíznom biznise chodí.

autor
5. dec 2024

@ivik4 a on naozaj vyhral? Ja ze len sutazil a vyhral ten hilar lakatos

cacianka
5. dec 2024

Na ňom sa už ani smiať nedá, úbohý psychiatrický pacient, diagnózy od A po Zet, s najme tie F.
Už nadristal dosť, a ešte aj to hlaholike 🤦

ivik4
5. dec 2024

@kavasmliekom dnes vari

kavasmliekom
5. dec 2024

@enmery ja sa na ňom nesmejem, len mi je smiešno kde všade už bol. 🤣 On mi je celkovo nesympaticky, stretla som ho párkrát v meste v KE, robil čašníka v jednom bare, no dlho tam nevydržal.

ivik4
5. dec 2024

Som v tom ze vyhral 🤔 ale mozem sa mylit , ano viem ze vyhral Erik a aj Linda. Tusim aj teraz na zaciatku dnesnej casti povedal nieco take : po vyhre vo vyvolenych..
Si ma dostala teraz , fakt som bola v tom ze vyhral

kavasmliekom
5. dec 2024

A vedeli ste že on naučil Patrika Swayzeho tancovať? 🤣

koniarova
5. dec 2024

@kavasmliekom nevedela. Ale neprekvapuje ma to. 🤣

autor
5. dec 2024

@ivik4 😀😀😀 nenasiel mi ho ani google ako vitaza. On vie asi fakt dobre klamat 😀
@kavasmliekom cakam kedy spomenie majkla dzeksna 🤔

midka
5. dec 2024

@kavasmliekom to je nic, minule zahlasil , ze aj s Michelangelom sa poznal - hej boli kamarati 🙂..isty čas

kavasmliekom
5. dec 2024

@midka a teraz čítam jeho hlášku, ako sa zoznámil s manželkou. Bolo to na vianoce, keď ho pozvali jej rodičia k nim a odvtedy sú spolu už 300 rokov 😄 a ma aj sane od Santa klausa, 🤣🤣

maca1984
5. dec 2024

Desperado ťaží z toho, že telky ťažia z neho.
Čím väčší blb, tým väčšia sledovanovosť.
Ja to nepozerám ( viem že je aktuálne v bez servítke , mama to pozeráva)a nikomu ani nemám za zlé že toto pozeráva.
On dobre vie čo trepe,a prečo.
Nie je originál taký " pošahaný '

maca1984
5. dec 2024

*doplním, klikla som skôr na odoslať.
Kamoška s ním robila ( jemu drbe, áno drbe ) ale on vie byť normálny
On zarába na týchto žvástoch čo trepe

enmery
5. dec 2024

@kavasmliekom V pizzerie robil čašníka, na hlavnej je tá pizzeria a vtedy hovoril, že je tam manažér a šéf.Ten človek je psychicky úplne mimo a je smutné, že namiesto liečby ho dakde volajú a vlastne na jeho chorobe zarábajú.

ibrunova
5. dec 2024

Vtedy vyhrala Linda, on neviem či nevypadol ako prvý

kavasmliekom
5. dec 2024

@enmery áno viem. Manažéra 🤣🤣

autor
5. dec 2024

@maca1984
@enmery cize on aj realne niekde pracoval? A v zamestnani nevymyslal tieto zvasty? Nedokazem si predstavit, ako takyto clovek vypne “fabulovaci mod” a zapne “normal”…

maca1984
5. dec 2024

Reálne pracoval ako pomocná sila v bare v Ba kde kedysi robila kamoška.
Umýval poháre.
Vtedy že on pov.že" za peniaze všetko".
Jemu reálne hrabe, ale mnoho aj hrá.

maca1984
5. dec 2024

Kto normálny mu zožere tie žvásty čo trepe ?
Mne stačila ukážka; že učil P .Swayzyho tancovať 🙈
Ale toto ľudí naláka.
Telky to dobre vedia.

ibrunova
5. dec 2024

Ja si spomínam, ako vo Vyvolených prišla za ním mama z Jelky a on že pani, ja Vás nepoznám 🤣 ako sa volá priezviskom? Vo Vyv bol Ricco, jeho mama tvrdila , že je Rigó.

maca1984
5. dec 2024

A "vyvolený " ,šak on zaprel vlastnú mamu 🙈🤦‍♀️
Za peníze dúm v Praze 🤮

Strana
z2