Môže mať duch nahnevaný výraz tváre?
Myslite, ze vedia duchovia mat nahnevany vyraz tvare? Ja viem, ze vela z vas neveri na duchovno. Ale chcela by som vediet nazor tych co veria na duchov. Myslim ozaj duch biely, ze sa zjavi a tak nahnevane pozera. Lebo ja si myslim, ze som videla ducha bieleho v noci, ako biela plachta a tmave oci a usta mal. A velmi nahnevane na mna pozeral, blizil sa ku mne a zazeral na mna. Zavrela som oci. Ked som tvorila uz tam nebol. Podla mna to nebol sen, ale naozaj.
😄Duchovia neexistujú. Ak neberieš drogy alebo lieky ovplyvňujúce vnímanie, ešte to mohla byť spánková paralýza.
@enmery Ano ja chapem, ze su ludia, ktori neveria na duchovno. Ale urazat cloveka, ze drogy, lieky, spankova paralyza, skoda slov na teba...Pisala som hned v uvode, ze poprosim o nazor ludi, co na to veria. Pekny den ti zelam, mna tvoj nazor neveriacej nezaujima.
Drogy spôsobujú halucinácie, niektoré lieky ovplyvňujú vnímanie reality, spánkova paralýza je fakt a sama ju od teenegerských čias zažívam. Žiadna urážka tam nikde nebola.
Pravdepodobne si jedna z tých, ktorí upaľovali kedysi ženy čarodejnice. A fakty boli pre nich urážka a vlastne ich to nezaujímalo, lebo verili bludom.
Nabudúce sa teda ducha opýtaj, prečo sa mračí na Teba a nemusíš sa to pýtať tu. Jednoduché.☺️
Drogy spôsobujú halucinácie, niektoré lieky ovplyvňujú vnímanie reality, spánkova paralýza je fakt a sama ju od teenegerských čias zažívam. Žiadna urážka tam nikde nebola.
Pravdepodobne si jedna z tých, ktorí upaľovali kedysi ženy čarodejnice. A fakty boli pre nich urážka a vlastne ich to nezaujímalo, lebo verili bludom.
Nabudúce sa teda ducha opýtaj, prečo sa mračí na Teba a nemusíš sa to pýtať tu. Jednoduché.☺️
@enmery Je podla teba normalne napisat cudzej osobe, ze mozno to mas z drog? Aj v realnom zivote povies taku drzost niekomu? Ako som pisala tvoj nazor ma nezaujima. Najdi si niekoho ineho koho budes urazat. Alebo si daj drogu. Zrejme potrebujes davku. Maj sa
Autorka,@enmery ti nenapísala že ty berieš drogy... napísala "ak neberies drogy alebo lieky,ake ovplyvňuju vedomie (čiže to môžeš vylúčiť)tak to môže byť spánkova paralyza...".Nič urážlivé tam nebolo
Kľudne to mohla byť tá spánkova paralyza,alebo sa ti to snívalo a jednoducho nebola si ešte úplne zobudena,a tvoj mozog to takto vyhodnotil.
Autorka,@enmery ti nenapísala že ty berieš drogy... napísala "ak neberies drogy alebo lieky,ake ovplyvňuju vedomie (čiže to môžeš vylúčiť)tak to môže byť spánkova paralyza...".Nič urážlivé tam nebolo
Kľudne to mohla byť tá spánkova paralyza,alebo sa ti to snívalo a jednoducho nebola si ešte úplne zobudena,a tvoj mozog to takto vyhodnotil.
@jaskolka Su ludia, ktori veria na duchov. A ja verim, ze dostanem nazor od cloveka co tiez na duchov veri. A urcite je dost ludi, co tiez zazili nieco medzi nebom a zemou. Nepotrebovala som od hentej pani moju diagnozu zato, ze na nieco verim...
Aj duch ma len jedny nervy a môže sa naštvať.
Ty vole, ty si aká citlivka?
Pravdepodobne to bola spánková paralýza, ktorá spôsobuje halucinácie. Zavrela si oči a pravdepodobne si zaspala, len si si to neuvedomila. Veci medzi nebom a zemou sú, ale väčšina vecí sa dá racionálne vysvetliť. Neurážaj sa, ak sa ťa niekto nevinne spýta či berieš drogy, keďže tiež spôsobujú halucinácie. A áno, je normálne spýtať sa to cudzieho človeka, ak má takýto problém. To by sa ťa spýtal aj doktor.
Ty vole, ty si aká citlivka?
Pravdepodobne to bola spánková paralýza, ktorá spôsobuje halucinácie. Zavrela si oči a pravdepodobne si zaspala, len si si to neuvedomila. Veci medzi nebom a zemou sú, ale väčšina vecí sa dá racionálne vysvetliť. Neurážaj sa, ak sa ťa niekto nevinne spýta či berieš drogy, keďže tiež spôsobujú halucinácie. A áno, je normálne spýtať sa to cudzieho človeka, ak má takýto problém. To by sa ťa spýtal aj doktor.
@yelena159 Ja nemam ziaden problem. Dala som otazku, kde znie, ja viem, ze su ludia co neveria na duchovno a poprosim o info od ludi, co na duchovno veria. Ale jasne, pisu tu zeny co hladaju moje diagnozy za to, ze verim na duchovno a ze som videla ducha. Skoda slov... Vypinam upozornenia. Idem inym sposobom hladat veriacich na duchovno a nie toto tu, co hladaju moje diagnozy a ci beriem drogy 😀😀😀. Krasny den. Raz ked zazijete nieco medzi nebom a zemou spomente si na tieto svoje hlasky 😀.
Autorka, duch ti velmi malo pravdeposobne chce ublizit.
Nabuduce, ked budes mat podobnu skusenost, tak mu kludne povedz, prosim ta odid a neubliz mi.
😄Duchovia neexistujú. Ak neberieš drogy alebo lieky ovplyvňujúce vnímanie, ešte to mohla byť spánková paralýza.
@enmery duchovia sú, len ich všetci nevidia. Niekto ani sen si nepamätá.
@autorka Videla som duchov lietať, nebála som sa. ale tvár im nebolo vidno.
Ako píše @oslo1 ...kludne povedz, prosim ta odid a neubliz mi.
Kamarát vravel, že sa mu zjavil duch vo dverách, večer, spýtal sa ho: "Čo chceš?" On neodpovedal. Kamoša to nahnevalo a a povedal : Vypadni"! Viac sa mu nezjavil
Môže to byť niekto, čo potrebuje tvoju modlitbu, teda modliť sa zaňho, aby jeho duša odišla do večnosti. Na druhý breh. Je to zblúdilá duša a nevie si nájsť miesto. Medzi živými nepatrí a do večnosti- medzi mrtvymi nevie ísť.
Ako píšeš,, je to smutné... nie každému môžeš takéto niečo povedať, napísať. Kto nezažije, neuverí.
Ale hneď osočovať a pripisovať to drogám je zcestné a ponižujúce. Nekorektné
Môže mať duch nahnevaný výraz tváre, prečo by nemohol mať
Jasné že môže, vie ako sa správaš, tak je nasratý
To budu tie drogy, ako pise @1 alebo este duch, taky ten nasraty 😡 sak DPH, transakcna dan, vsetko ide hore 🔝
To budu tie drogy, ako pise @1 alebo este duch, taky ten nasraty 😡 sak DPH, transakcna dan, vsetko ide hore 🔝
@larinka552 Podľa mňa ho nasral Šimečkovej partnerky tanec....taká Trošková holá v erotickom časopise, to je iná kultúra! Hlavne, ak si ženatý s inou😄
@larinka552 Podľa mňa ho nasral Šimečkovej partnerky tanec....taká Trošková holá v erotickom časopise, to je iná kultúra! Hlavne, ak si ženatý s inou😄
@enmery jaaj takze to bude nejaky smerak alebo kotlebovec, cosi take... Na tento typ duchov plati hlavne propagovat liberalizmus, EU, NATO, spominane drogy a volit Simecku, Sulika alebo Čaputovu. Duch pochopi, ze tam nema miesto a odide strasit do Ruska.
Duch je blbé slovo, každý sa z toho smeje. Ale je množstvo dôkazov, ktoré nasvedčujú tomu že žijú entity. Dobré a zlé (cize akoby dobrí a zlí duchovia). Čiže moja odpoveď je áno, môže mať aj zlú tvár v prípade zlej entity a netreba si na seba zlého ducha privolavat
S duchmi mám osobnú skúsenosť ale ešte nikdy som nevidela ducha ako plachtu 🤔 vždy to boli reálne osoby...teda duchovia v podobe človeka...
A áno, raz to bol starší pán, ktorý vyzeral veľmi ale veľmi nahnevane...dosť som sa zľakla...
Tiež mám skúsenosť. V jedinom.pripade som videla usmiatu tvár ženy nad cudzou osobou v izbe ( bola silno veriaca a išel z nej veľký kľud a paradox od vtedy mám už kľud. Dovtedy som však malé len skúsenosti s duchmi bez výrazu tváre. V jednom prípade som testovala so psom či mi šibe, čo som videla a pes ani za svet nechcel byť v tej izbe. Mala som to vysvetlené tak, že len prosia o odpustenie modlitbou.
Ak ti stacilo iba zavriet oci a bolo to prec, tak to nebol duch. Halucinacia v spankovej paralyze je viac pravdepodobna.
Ked mozog je uz hore, ale zmysly tela este nie su poriadne nastartovane. Tak mozog ma tendenciu doplnat neuplne vzorce, aby vytvoril “zmysluplny” celok. Teda to, co “chyba” (oci to riadne nevidia), doplni na nieco, co pozna (a vedomost o duchoch mas). Tak ti doplnil obraz “ducha”. Nemusis sa toho bat.
No tak to teda nebolo nič príjemné pozerať sa na takého ducha. Ono najlepšie je zachovať v rámci možností pokoj a povedať mu, že je mŕtvy, nech odíde preč. Nemusel byť nahnevaný na Teba, mohlo to byť pre milión iných dôvodov. Snáď Ti dá už pokoj.
@enmery ale existujú a aj ty zlý,moj brat mal nočnú moru 15 rokov skoro každý večer mu niekto sadol na postel a gniabil ho ,nemohol sa ani otočiť ani poriadne dýchať,trvalo dlho kým mu niekto zohnal ženu na východe Slovenska, ktorá mu stym pomohla.Naštastie to fakt bola žena čo stým vedela pracovať.
@enmery jaaj takze to bude nejaky smerak alebo kotlebovec, cosi take... Na tento typ duchov plati hlavne propagovat liberalizmus, EU, NATO, spominane drogy a volit Simecku, Sulika alebo Čaputovu. Duch pochopi, ze tam nema miesto a odide strasit do Ruska.
@larinka552 božeeee,to uz aj tu musí byť politika? Založ si politickú stranu a mudruj tam
@enmery ale existujú a aj ty zlý,moj brat mal nočnú moru 15 rokov skoro každý večer mu niekto sadol na postel a gniabil ho ,nemohol sa ani otočiť ani poriadne dýchať,trvalo dlho kým mu niekto zohnal ženu na východe Slovenska, ktorá mu stym pomohla.Naštastie to fakt bola žena čo stým vedela pracovať.
@mnamko To bola spánková paralýza. Nič viac.
Ano môže aj takých som videl, nie že nahnevaný ale chce zaujať. Hľadajú pomoc, a keď ich nevidíš ale cítia že ty im vieš pomôcť zvyknú toto robiť.
Mne to už nerobia lebo ja ich odvádzam do svetla, vedia kde majú počkať u mňa.
On nebude ukazovať dlho, stojí ho to energiu.
Plachta, masky, zaclony, atď takto sa ukazujú ak sa chcú ale nechcú sa ukázať v ich podobe buď sa boja, hanbia, cítia sa vinný.. preto to system nazval halucinaciami ale skutočne halucinacie vyzerajú inak, halucinacie su keď sa začne točiť stena, postel sa vlní, farby sa menia..
@mnamko pani Zita? Vyšla jej i kniha.
enmery nie... Lenže, kto to nezažije, neuverí
Žiadny duch ako plachta po človeku na zemi neexistuje.
Ale existujú anjeli a jinni.
Ti prví môžu prebrať podobu ľudí (popísané už v Starom zákone) alebo mať podobu originál anjelov s 2,3,4 pármi krídel. Človek, ktorý sa s nimi stretne je nejakým spôsobom vždy vyzvaný k uctievaniu Jediného Boha (náhoda, ktorá k tomu plynie, slová ktoré povedia alebo priamo)
Jinni môžu prebrať aj podobu ľudí, aj podobu zvierat (napr mačka, had, pes, iné) ale môžu mať aj neurčité podoby. U týchto nejde o to, žeby sa hnevali, ale chcú ľudí buď vystrašiť, demotivovat alebo iným spôsobom odviesť od uctievania Jediného Boha k nejakému druhu modlosluzby (napr ochranným talizmanom, rituálom, uctievaniu ľudí atď). Duše mŕtvych ľudí nesmú ostať na zemi, takže ak si mala pocit že je to mŕtvy človek, tak to bude jinn, ktorý prebral jeho podobu. To robia bežne tiež aby zmiatli ľudí. Stačí sa ich opýtať na nejaké konkrétne udalosti s daným človekom a nebudú vedieť.
Takže porozmýšľaj mimo podoby, aký pocit si z toho celého mala a čo si myslíš, že to malo za úlohu vyvolať a dosiahnuť a budeš vedieť s čim si mala dočinenia.
Žiadny duch ako plachta po človeku na zemi neexistuje.
Ale existujú anjeli a jinni.
Ti prví môžu prebrať podobu ľudí (popísané už v Starom zákone) alebo mať podobu originál anjelov s 2,3,4 pármi krídel. Človek, ktorý sa s nimi stretne je nejakým spôsobom vždy vyzvaný k uctievaniu Jediného Boha (náhoda, ktorá k tomu plynie, slová ktoré povedia alebo priamo)
Jinni môžu prebrať aj podobu ľudí, aj podobu zvierat (napr mačka, had, pes, iné) ale môžu mať aj neurčité podoby. U týchto nejde o to, žeby sa hnevali, ale chcú ľudí buď vystrašiť, demotivovat alebo iným spôsobom odviesť od uctievania Jediného Boha k nejakému druhu modlosluzby (napr ochranným talizmanom, rituálom, uctievaniu ľudí atď). Duše mŕtvych ľudí nesmú ostať na zemi, takže ak si mala pocit že je to mŕtvy človek, tak to bude jinn, ktorý prebral jeho podobu. To robia bežne tiež aby zmiatli ľudí. Stačí sa ich opýtať na nejaké konkrétne udalosti s daným človekom a nebudú vedieť.
Takže porozmýšľaj mimo podoby, aký pocit si z toho celého mala a čo si myslíš, že to malo za úlohu vyvolať a dosiahnuť a budeš vedieť s čim si mala dočinenia.
@lenkakravcova kto to nezažil, nepochopí. Videli to viacerí.
@lenkakravcova kto to nezažil, nepochopí. Videli to viacerí.
@isis234 vidieť to môžu viacerí. Však som písala že ide o jinnov. Ti dokážu oklamať aj viac ľudí naraz. 🙂 niekedy sú tie zjavenia pre jedného, inokedy masovky, záleží len na výstupe k čomu viedli..