Môže polícia zverejniť rodičom informácie o dospelých deťoch?
Ahojte môžu policajti prísť ku mne domov na adresu hľadať ma tam ked som im raz nedvihla kvôli tomu,ze som bola na operácii inak poštu všetko preberám.
A prišli kumne cez otca volali pritom mi papier od nich pekne prišiel,ze mam ísť na výsluch a oni prišli podali mu všetky informácie o.mne nakoľko som dospela toto mohli?
oni vykonávali úkony potrebné na vyšetrenie nejakého skutku, potrebujú ťa vyťažiť - nenašli ťa doma, musíš ty k nim ...
@biba_18 ale sak mi došlo predvolanie a aj tak prišli?
@anicka1122 to nechaj na nich ...
Tak asi zalezi aj od toho preco ta predvolali. Aka vazna je situacia.
Normalne mieste zistovanie - zakonne, zrejme si nereagovala, na pusomnosti, co si teda prebrala.
@anicka1122 mozu, preco by nemohli? Ved hadam normalne zazvonili, nevliezli v noci cez okno.
@anicka1122 mozu, preco by nemohli? Ved hadam normalne zazvonili, nevliezli v noci cez okno.
@sissy27 🤣🤣👍
Nevymýšľaj, čím skôr sa dostav na políciu a neoháňaj sa tým, na čo majú a nemajú právo, lebo presne takého tušáka mám z tvojho príspevku.. Že si ten typ, ktorý pôjde robiť cirkus a oháňať sa paragrafmi, ktoré si nevieš ani sama nájsť, či správne interpretovať, prípadne ani neexistujú. Proste vyrieš problém, ktorý je a nerob si ďalšie.
@anicka1122 Ty máš ísť na výsluch a oni majú právo urobiť šetrenie na mieste
Nevieme čo ho sa tvoja výpoveď týka, pokojne môžu preverovať tvoje alibi, kontakty
ja som bola predvolaná na výsluch ako svedok. už viackrát a hľadali ma u inej osoby, že kde sa nachádzam, že ma nemôžu nájsť. ako pekná blbosť lebo listy preberám a tel a dresu majú. ale tí naši policajti to je jedna banda... škoda sa vyjadrovať.
Nevymýšľaj, čím skôr sa dostav na políciu a neoháňaj sa tým, na čo majú a nemajú právo, lebo presne takého tušáka mám z tvojho príspevku.. Že si ten typ, ktorý pôjde robiť cirkus a oháňať sa paragrafmi, ktoré si nevieš ani sama nájsť, či správne interpretovať, prípadne ani neexistujú. Proste vyrieš problém, ktorý je a nerob si ďalšie.
@anonym_80490e ale ved som zavolana prišiel mi papier všetko a oni sa dotrepu domov a kvakaju otcovi? Ved ja sa nemusím hádať ide o to co si môžu aj oni dovoliť a co nie
@anonym_80490e ale ved som zavolana prišiel mi papier všetko a oni sa dotrepu domov a kvakaju otcovi? Ved ja sa nemusím hádať ide o to co si môžu aj oni dovoliť a co nie
@anicka1122 Môžu prísť aj domov, preveriť informácie. V tejto súvislosti môžu vypočuť aj otca na mieste
@anicka1122 Ťažko sa vyjadrovať, keď nevedno, o čo presne ide. Každopádne, čím skôr si to porieš.😉
A čo také tajné mu povedali?
@anicka1122 tak tam chod a nezatajuj sa , je jedno ci postu preberas evidentne si tu nepovedala vsetko a niekde je problem ked ta prisli hladat na adresu
Takze dvihni zadok a chod na policiu
@anicka1122 inak budes prekvapena, ale prakticky ktokolvek moze u vas doma zazvonit a pytat sa hocico 😃 v tom nikomu nezabranis, nie je to ani trestne.
Ak žijete v spoločnej domácnosti, je možné že ťa hľadali na mieste spoločného bydliska s otcom. Overovali si nejaké informácie a skutočnosti. avsak záleží v akej veci, veď len ty vieš v akej. Ak sa ti to nepáči, že sa snažili tzv vyťažiť ťa, tak to ries s nimi.

oni vykonávali úkony potrebné na vyšetrenie nejakého skutku, potrebujú ťa vyťažiť - nenašli ťa doma, musíš ty k nim ...