icon

Môže polícia zverejniť rodičom informácie o dospelých deťoch?

anicka1122
28. júl 2025

Ahojte môžu policajti prísť ku mne domov na adresu hľadať ma tam ked som im raz nedvihla kvôli tomu,ze som bola na operácii inak poštu všetko preberám.
A prišli kumne cez otca volali pritom mi papier od nich pekne prišiel,ze mam ísť na výsluch a oni prišli podali mu všetky informácie o.mne nakoľko som dospela toto mohli?

biba_18
28. júl 2025

oni vykonávali úkony potrebné na vyšetrenie nejakého skutku, potrebujú ťa vyťažiť - nenašli ťa doma, musíš ty k nim ...

anicka1122
autor
28. júl 2025
@biba_18

oni vykonávali úkony potrebné na vyšetrenie nejakého skutku, potrebujú ťa vyťažiť - nenašli ťa doma, musíš ty k nim ...

@biba_18 ale sak mi došlo predvolanie a aj tak prišli?

biba_18
28. júl 2025

@anicka1122 to nechaj na nich ...

anonym_7a6dd3
28. júl 2025

Tak asi zalezi aj od toho preco ta predvolali. Aka vazna je situacia.

anonym_4b795f
28. júl 2025

Normalne mieste zistovanie - zakonne, zrejme si nereagovala, na pusomnosti, co si teda prebrala.

sissy27
28. júl 2025

@anicka1122 mozu, preco by nemohli? Ved hadam normalne zazvonili, nevliezli v noci cez okno.

stellarstar
28. júl 2025
@sissy27

@anicka1122 mozu, preco by nemohli? Ved hadam normalne zazvonili, nevliezli v noci cez okno.

@sissy27 🤣🤣👍

anonym_80490e
28. júl 2025

Nevymýšľaj, čím skôr sa dostav na políciu a neoháňaj sa tým, na čo majú a nemajú právo, lebo presne takého tušáka mám z tvojho príspevku.. Že si ten typ, ktorý pôjde robiť cirkus a oháňať sa paragrafmi, ktoré si nevieš ani sama nájsť, či správne interpretovať, prípadne ani neexistujú. Proste vyrieš problém, ktorý je a nerob si ďalšie.

anonym_774dfb
28. júl 2025

@anicka1122 Ty máš ísť na výsluch a oni majú právo urobiť šetrenie na mieste
Nevieme čo ho sa tvoja výpoveď týka, pokojne môžu preverovať tvoje alibi, kontakty

anonym_7263af
28. júl 2025

ja som bola predvolaná na výsluch ako svedok. už viackrát a hľadali ma u inej osoby, že kde sa nachádzam, že ma nemôžu nájsť. ako pekná blbosť lebo listy preberám a tel a dresu majú. ale tí naši policajti to je jedna banda... škoda sa vyjadrovať.

anicka1122
autor
28. júl 2025
@anonym_80490e

Nevymýšľaj, čím skôr sa dostav na políciu a neoháňaj sa tým, na čo majú a nemajú právo, lebo presne takého tušáka mám z tvojho príspevku.. Že si ten typ, ktorý pôjde robiť cirkus a oháňať sa paragrafmi, ktoré si nevieš ani sama nájsť, či správne interpretovať, prípadne ani neexistujú. Proste vyrieš problém, ktorý je a nerob si ďalšie.

@anonym_80490e ale ved som zavolana prišiel mi papier všetko a oni sa dotrepu domov a kvakaju otcovi? Ved ja sa nemusím hádať ide o to co si môžu aj oni dovoliť a co nie

patka06
28. júl 2025
@anicka1122

@anonym_80490e ale ved som zavolana prišiel mi papier všetko a oni sa dotrepu domov a kvakaju otcovi? Ved ja sa nemusím hádať ide o to co si môžu aj oni dovoliť a co nie

@anicka1122 Môžu prísť aj domov, preveriť informácie. V tejto súvislosti môžu vypočuť aj otca na mieste

anonym_80490e
28. júl 2025
@anicka1122

@anicka1122 Ťažko sa vyjadrovať, keď nevedno, o čo presne ide. Každopádne, čím skôr si to porieš.😉

januska12323
28. júl 2025

A čo také tajné mu povedali?

taktotedanie
28. júl 2025
@anicka1122

@anicka1122 tak tam chod a nezatajuj sa , je jedno ci postu preberas evidentne si tu nepovedala vsetko a niekde je problem ked ta prisli hladat na adresu
Takze dvihni zadok a chod na policiu

sissy27
28. júl 2025

@anicka1122 inak budes prekvapena, ale prakticky ktokolvek moze u vas doma zazvonit a pytat sa hocico 😃 v tom nikomu nezabranis, nie je to ani trestne.

cacianka
28. júl 2025

Ak žijete v spoločnej domácnosti, je možné že ťa hľadali na mieste spoločného bydliska s otcom. Overovali si nejaké informácie a skutočnosti. avsak záleží v akej veci, veď len ty vieš v akej. Ak sa ti to nepáči, že sa snažili tzv vyťažiť ťa, tak to ries s nimi.