Môže predávajúca požiadať o vrátenie zásielky uloženej na pošte ?
Ahojte baby objednala som si od jednej pani kabelku a prišla mi 08.01. A ona mi píše že volala na Central pošty aby ju v pondelok zaslali naspäť môže to byť pravda ?
@stanik_67 prisla mi na poštu este som ju nestihla prebrat chystala som sa v pondelok keďže mam voľno a nejdem do prace a ona hovori ze v pondelok ju pošlú naspäť nerozumiem tomu
Asi ju chce naspät
@izabela002 tak ale keby si isla este dnes na postu, tak by ti tu kabelku mali vratit nie? akoze tak tomuto nechapem ani ja. myslim si, ze ty to musis prevziat a az potom ju ty mozes poslat naspat tej pani.
@lucia851 ale v pondelok rano ked ju pojdem prebrat tak by mi ju este dali nie ?
@stanik_67 lenže ja som teras este v praci a kabelka je na poste pani pisala ze mam este zaujemcov na nu ale v pondelok ráno keby som išla tak bi mi ju dali však ?
Nechapem, ona ju akoze chcete spat alebo co? Ak ju chce tak jej ju nechaj, neviem naco ju potom predavala nehadaj sa s nou
A uz si ju uhradila? Ci na dobierku je to? Nechapem, ze niečo predá a zrazu to chcem naspat
Preco by ju mali poslat v pondelok naspat? Ulozna doba je 18 dni. A preco ju chce ona naspat po 2 dnoch? Keby si ju bola prebrala hned 8eho, tak co, chcela by ju od teba naspat odkupit? Tuk, tuk.
@tasticka59
@suzitok ona mi ju poslala na dobierku lenze mi prišla tento týždeň v stredu bola som v praci dufala som že v pondelok ráno ju preberiem kedze je to len druhy den odkedy je na pošte ale aj tak podľa mna by ju tam mala posta ešte nechať či nie?
@izabela002 zavolaj na tu postu, ze tam mas balicek a informuj sa, aby si tam zbytocne nechodila, ak si "vybavila", aby jej ju poslali naspat - co si myslim, ze nie je pravda...
@abdn16 neviem co to hrá na mňa ale uznajte toto sa nerobí
@izabela002 na poste bude 18 dni
@izabela002 poslala ti ju na dobierku? Alebo si ju už zaplatila? Áno, odosielateľ môže požiadať o vrátenie zásielky aj pred uplynutím uložnej doby. Ale v tomto prípade nechápem, o čo jej ide.
ja si myslim ze predavajuca len "strasi" ..neprebrala si ju hned,boji sa ze nepreberies tak vymysla.Ak nedala skratit odbernu lehotu tak bude na poste 18 kalendarnych dni
@abdn16 aj ja si mislim ze ma len natahuje lebo ona ma este zaujemcov na ňu ale ved aj pošta ma neake svoje pravidlá či nie?
Neda sa ti zavolat na postu. posta sa vracia po skonceni lehoty, alebo ak to ty odmietnes prevziat. A to je divna zenska predava to co uz predala co je na hlavu
@izabela002 pani nech si uvedomí, že bude musieť zaplatiť aj za vrátenie zásielky. To sa jej aj oplatí?
@natalkasimonka ano veď na tom listocku je to tak aj napísané len ona vipisovala mne ze ked to dnes nestihnem v pondelok to pošlú naspäť
@kikuska624 no očividne nebude s ňou niečo v poriadku
@izabela002 velmi divny pristup, je tam odberna lehota, nechapem co stresuje kvoli par dnom a hned si vybavuje preposlanie naspäť...
@maca1984 lenže ja som včera bola na pošte bola zavreta a dnes som toho mala veľa v praci a keďže som si vibavila v pondelok voľno dufala som ze to pôjdem prebrať
@izabela002 mne to ale vysvetlovat nemusis.To skor napis predavajucej nech nepanikari,nie vsetci mozu ist na postu hned ako im je doruceny balicek.
@suzitok je to len druhy den čo myslíte pošlú to naspäť ked dala odbernu lehotu 18 dní ?
ked mas na listku napisane 18 dni tak to tak ostane.I ked ano,da sa to telefonicky vratit nazad len nechapem na co by to robila.Bude platit postovne nazad,bude v strate ale vsak nech robi ako uzna za vhodne
ukludni sa a v pondelok si chod pre kabelku. Koniec...žiadne debaty s predávajúcou.
@izabela002 predavajuca určuje odbernu lehotu, moze byt aj kratsia ako 18dni, ale na lístku by si to mala mat uvedene...
Ja by som ju v pondelok rano prevzala, predpokladam, ze baliky z post odchádzajú az popoludní a s predavajucou by som viac nevyjednavala...
@suzitok asi to tak aj spravím
Nepomylila si ta len s niekym? Mozno si naraz pise s viacerymi ludmi. V pondelok chod na postu. A ak tam zasielka nahodou nebude, kasli na to. Mat nieco od takej divnej predavajucej by mi ani nestalo za to. Sama si narobi len problemy.
@izabela002 áno, môže to spraviť - môže stornovať dobierku a zaplatí menej ako by zaplatila v prípade, že by si si ju neprevzala a jej by sa vrátila. Osobne si myslím, že ťa tým chcela len popohnať, aby si si ju vybrala hneď a ona dostala svoje peniaze. Keby mala na ňu ďalších záujemcov a vedela ju predať lepšie, tak ti to nebude ani oznamovať presne preto, aby si si ju ešte náhodou dnes alebo zajtra nevybrala.

@izabela002 tebe prisla, mas ju doma a pritom ju mali zaslat naspat k tej pani? nejako sa stracam, mozes to trochu viac objasnit?