icon

Môže sa alkohol v aute na slnku pokaziť?

27. jún 2025

Čaute, stala sa nám takáto vec, že asi pred 2 mesiacmi sme dostali 2 fľaše alkoholu - Tequila Olmeca a Ouzo ako darček, a boli v aute pod sedadlom cely čas na tých horúčavách. Auto bolo stále vonku, na priamom slnku. Mohol sa alkohol pokaziť, vyhodiť tie fľaše? Alebo to nevadí?
Auto sme vôbec nepoužívali, keďže ich mame viac a úplne sme na to zabudli. Ďakujem

januska12323
27. jún 2025

Ja by som to už nepila.

hiro
27. jún 2025

Nie je to možné aby sa pokazil.

cukroska
27. jún 2025

Jasné že nie

7miriam77
27. jún 2025

Čo sa môže na alkohole pokaziť??? Možno to len tým prehrievanim stratilo dáke grády, no inak tomu nebude nic

koniarova
27. jún 2025

Nič mu nebude.

bessie12
27. jún 2025

Je to alkohol a nie malinovka. Nič tomu nebude.

tanyan
27. jún 2025

Tequila a Ouzo určite nie. Okrem toho, pod sedadlom je oveľa nižšia teplota ako vo zvyšku auta. Ja si tam nechávam aj fľašu s vodou a aj pri najvyšších horúčavách zostáva pitná (neprehreje sa na "teplú" vodu).

margotka17
27. jún 2025

Alkohol je alkohol, ten sa nepokazí. Zmena chuti môže byť zmenou ingrediencií pri výrobe, na všetkom sa šetrí teraz.

viestta
27. jún 2025

ak je tam viac ako 35% alkoholu nema sa to ako pokazit. Alkohol ako taky je veeeelmi dobry konzervant

jaskolka
27. jún 2025

Alkohol ani neviem si predstaviť,aby sa pokazil.

jockey
28. jún 2025

Nízko %ný ako pivo či víno alebo likéry sa pokaziť môžu. Tvrdý alkohol nie.

petsvk
28. jún 2025

Horšie by bolo zabudnúť kefír alebo zakysanku😀😀

tilly
28. jún 2025
@petsvk

Horšie by bolo zabudnúť kefír alebo zakysanku😀😀

@petsvk alebo hermelín 🤣

trisha_r
28. jún 2025
@tilly

@petsvk alebo hermelín 🤣

@tilly ten by sa tam tak dlho ale dobrovoľne nevaril. Normálne by si otvoril dvere a odkráčal 😂

tilly
28. jún 2025
@trisha_r

@tilly ten by sa tam tak dlho ale dobrovoľne nevaril. Normálne by si otvoril dvere a odkráčal 😂

@trisha_r 🤣🤣🤣🤣