icon

Môžem dať do záložne knihy?

20. aug 2021

Ahojte zoberu knihy do zalozne? EncYklopedie, naucne, motivacne aj harry poter atd? Ak ano kolko cca dostanem dakujem

elizabet173
•
20. aug 2021

ešte som o tom nepočula, že by v záložni zobrali knihy. Možno v antikvariáte, keď sme vypratávali dom po partnerových rodičoch, oslovili sme jeden a oni prišli a vybrali si. Ale záujem je prevažne o knihy staré, vzácne, z ktorých je málo kusov.

marca7
•
20. aug 2021

ahoj, knihy uz vykupuju aj na martinuse, staci zadat ISBN a zobrazi sa ti aj cena za ktoru vykupia https://www.martinus.sk/my/buybacks

karhu
•
20. aug 2021

ano, mozes, cenu si urcia tam

marci77
•
20. aug 2021

alebo knihy dajte aj sem do bazara, na bazos, na marketplace, carovnapolicka.sk
su tu aj skupinky, kde sa knihy predavaju, skuste aj tak predat
v zalozni skor nie
tu je napriklad skupinka
https://www.modrykonik.sk/group/7193/

autor
•
20. aug 2021

@karhu nevies priblizne cca od do? Za novy atlas velky co ma stal 200e

miriamik77
•
20. aug 2021

To dosť pochybujem, možno skôr nejaká mestká knižnica by ich zobrala alebo ich daruj do detského doma, tam sa im potešia

autor
•
20. aug 2021

@miriamik77 a mna kto potesi 😀😀 potrebujem peniazky

miriamik77
•
20. aug 2021

Všetci chcú všetko len speňažiť, tak si sprav inzerát na FB a skús to predať tam

mpg
•
20. aug 2021

@marca7 Jedna známa hovorila, že v Martinuse jej za staré knihy dali nejakú poukážku na nákup nových kníh.

elizabet173
•
20. aug 2021

@miriamik77 v knižnici chcú len nové knihy

elizabet173
•
20. aug 2021

keď potrebuješ peniaze, skús brigádu, obchodné reťazce, bufety, kúpaliská, len je už dosť neskoro. Ponúkni knihy na Bazoši

beata_k
•
Odpoveď bola odstránená
•
marca7
•
20. aug 2021

@mpg aha ano, teraz som si to precitala, je to len za poukazku..

elizabet173
•
20. aug 2021

@beata_k nám nechceli, že len nové, samozrejme, že by sme tam nedávali knihy poškodené, niektoré sme dali do knižnice do penziónu pre dôchodcov, niektoré do knižných búdok a niektoré žiaľ skončili v zbere, lebo my máme už doma kníh veľmi veľa

beata_k
•
Odpoveď bola odstránená
•
kibuk
•
20. aug 2021

treba dat na marketplaace-fb,bazos urcite sa predaju aj tu na mk

biem22
•
20. aug 2021

https://online-antikvariat.sk/?gclid=Cj0KCQjwpf... ak sa potrebuješ rýchlo zbaviť kníh, ja som to využila pri sťahovaní, tie čo som už nechcela som takto vyriešila..

maria1989
•
20. aug 2021

Najdi si vykup knih online. Presne vies, kolko ti daju penazi, a poslu ti ich na ucet, nie ze nejaka ppukazka na dalsi nakup a ani nevies, v akej cene 😳

karhu
•
20. aug 2021

autorke - skus do nejakej zavolat, ci to vezmu a hned zistis blizsie info k cene..

sissy27
•
20. aug 2021

chodievam okolo záložne a tam veru majú aj knihy v ponuke. Ale koľko ti za ňu dajú, to ťažko povedať. Skôr by som ju skúsila predať na inzerát ak ti treba peniaze.

lucik194
•
20. aug 2021

zoberi aj v zalozni, ale to su par eurove zalezitosti, skor predas cez FB marketplace