Môžem fajčiť Iqos na izbe v nemocnici?
Som so synom na detskom oddelení. Príde mi od veci ísť až dole a vonku fajčiť iqos keď doma ho fajčím proste v interiéri. Všade sa fajčí v interiéri. Keby si zápalim na okne na izbe je to veľký problém?
Akoze..nehnevaj sa,ja som tiez fajciarka ale ze by som tahala elektronicke a hoci ake cigy na detskom oddeleni to je moc..
Ja sa zamyslam, ci ta co sa pyta je len tupa a nedochadza jej to alebo je jednoducho arogantna a bezohladna
a co sa neopytas priamo sestriciek a lekarov tam na oddeleni, kde si🤣 ? (toto musi byt vymyslena tema, lebo taku debilnu otazku pricetny clovek proste polozit nemoze)
Ešte mi chyba otázka: Môžem sa milovať s mužom, ktorý je tu na oddelení a veľmi sa mi páči. 😂😂😂😂😂😂
Ja neviem, ale pri všetkej úcte, ľudia si už strašne arogantní. Mne prišla návšteva a chlap rovno v obývačke vytiahol iqos a začal fajčiť, ešte bol prekvapený, prečo som ho poslala von...
Dobre naložili ste mi vydržím nefajcit. Hlavne že sestričky upratovačky a sanitarky chodia tu fajčiť na balkón a smrad z cigarety riadnej nie iqos je po celej chodbe kde sú izby s bábätkami
Prekvapila si ma, málokto si uzná... 👍 Áno, veľa ľudí je bezohľadných. Asi by sme "naložili" aj tým sestričkám a upratovačkám, ale či by si to uznali tak ako Ty...
@mandarinka555
Ja som fajčil skoro 30 rokov cca 30 cigariet denne. Už skoro štyri roky nefajčím a nevadí mi keď niekto pri mne fajčí. A priznám sa že keď si niekto zapáli značku ktorú som fajčil,mi to stále vonia a stále mám chuť si zapáliť. Ale keď si niekto pri mne zapáli iqos tak naozaj sa pozerám okolo,že kto sa posral.
@nepic to záleží od príchute cigariet nie od iqos. Ja mám lil solid a k nemu feets. Toto čo opisujes áno smrdia ale cigarety heets aj to nie každá príchuť.

@kakakina napíš tu https://www.ip.gov.sk/chcem-sa-poradit/ čo máš s tým robiť, alebo regionálny úrad verejného zdravotníctva