Môžem ísť na políciu, ak ma niekto veľmi uráža?
ziskam tym nieco?nenecham sa urazat az mi slzy idu do oci.bude mat ona nieco z toho?
@anieli_1 ona mi vypisuje a hnusne ma uraza a zatahuje do toho aj moju rodinu mojoho mrtveho otca,muza a nadava na moje deti.preto chcem ist na policiu aby s tym uz prestala.a samozrejme ze jej za to chcem aj uskodit tym.sa neneham urazat nejakou zakomplexovanou slepicou co sa nudi.poznam ju uz od skoro od malicka
@miskacharly to mozes udať za obťažovanie nechaj si správy od nej a ked to šíri aj inde tak k tomu aj ohováranie
@miskacharly Policia vas posunie na obciansko pravnu komisiu, zriadenu pri MU, alebo OU...Aj tam sa tazko nieco dokazuje...Ale, ak mas listy, o ktorych môzes hodnoverne povedat, ze su od nej, minimalne poriadkova pokuta tej osobe hrozi...
@miskacharly ak máš niečo v rukách - napr. list, SMS v mobile, tak určite choď na políciu. Takých by bolo čo by len ohovárali druhých a nič by sa im nestalo. Ja by som určite na políciu išla. treba tomu spraviť koniec.
@natuska87
@bonaqa2013 mam spravy na fb.je pravda ze aj ja som ju tam pourazala,ale urcite nie tak ako ona!na rodinu a deti a na muza som jej nenadavala.branila som sa.kto by si take nieco nechal.este sa chcem spytat ci bude z toho nejaky sud?
miskacharly@ a chce sa ti dotahovat na sude? plytvat cas a energiu pre niekoho, kto ti za to nestoji? nestacilo by si ju proste zablokovat? ved ju ignoruj a ju to potom omrzi. ked na nu reagujes tiez urazkami, je to len "voda na jej mlyn". tym, ze ju stale riesis, mas ju stale v hlave. premyslas, co napisala, co napise, ako budes na nu reagovat, ako si mohla reagovat.......stale ona ona ona. stoji ti to za to? nie je mudrejsie venovat ten cas detom? to nemyslim zle. myslim to v dobrom. take otrepane, ze "mudrejsi ustupi".uraza teba, tvoju rodinu.....no hlupi ludia boli aj budu, kto pozna teba a ma ta rad, ten ju pocuvat nebude. tvar sa, ze neexistuje. ona to casom pochopi.
@miskacharly Na políciu ísť môžeš, ale či to bude mať zmysel, tak to neviem. Teraz nie v zlom, určite je to urážanie veľmi nepríjemne, ale myslím, že policajti sa nepretrhnú kvôli tomuto. Plus to, že aj ty si ju urážala ☹
Vytiahla som to z rád právnika pri podobnom prípade (ak sa mýlim, opravte ma): Policajti to budú riešiť v trestnom konaní. Potom možno budeš odkázaná na občiansko-právne konanie. Pokiaľ je poškodený odkázaný na občiansko-právne konanie znamená to, že svoj nárok na náhradu škody voči páchateľovi bude musieť uplatniť v občiansko - právnom (súdnom) konaní (to je civilnou žalobou na súde).
V súvislosti s podaním žaloby (riešením veci v občianskoprávnom konaní) sú spojené aj súdne poplatky. Výška súdneho poplatku je 6 percent zo žalovanej sumy. V konaní musíš predložiť ako dôkaz o vine páchateľa aj odsudzujúci rozsudok (respektíve trestný rozkaz). Súd už nebude riešiť zavinenie páchateľa, ale iba výšku škody.
V trestných konaniach obyčajne odkazuje súd na občiansko právne konanie vtedy, ak výška škody nie je spoľahlivo zistená, obyčajne, ak nebol v konaní o predložený znalecký posudok o výške škody. Dôležité však je, aby si po skončení trestného konania bezodkladne uplatnila svoj nárok v občiansko súdnom konaní, pretože po právoplatnom skončení konania pokračuje plynutie premlčacej lehoty.
@baryana to sa neda nevsimat si ju,pretoze je to babka syna mojho muza.a cez vikend sa sem chysta.samozrejme ze ju do domu nepustim,nech si ho zobere von.ona ma 50 rokov a ta inteligencia nie je ani na urovni hupacieho konika.v tom veku by som necakal take hrube urazky a uz vobec nie od nej,lebo doteraz sa mi vtierala.
@miskacharly podľa toho ako ďaleko to zájde. Takže môže. To je nejaká manž. ctiteľka? alebo ex. Nechápem konanie takýchto ľudí.
Takže je to mama exmanž.? Dobre som pochopila? no keď príde zavolaj políciu a máš vybavené.
@bonaqa2013 ano mama jeho ex a babka jeho syna
@miskacharly To by niektora, z vas dvoch, musela podat podnet na sud...Môzes ju aj zalovat, ale ,ked ste sa obe na socialnrj sieti osocovali, neviem, neviem...
@miskacharly nemam patent na rozum, ale ak dovolis, poradim Ti...Povznes sa, nechci za kazdu cenu byt moralnym vitazom, ved aj na ceste sa niekedy treba vzdat prava na prednost.../ak si rozumna vodicka/...Nechaj ju, nech si tara, co chce.Ved okolie Ta pozna, ich nepresvedci.Ber to tak, klebety patria ku folkloru a preco "nepotesit" verejnost nejakou "zarucenou pikoskou" z Tvojho zivota...Ty bude mat pokoj na dusi a ona zisti, ze jej reakcie Ta nerozhadzu...Urob to pre seba, nie pre nu!Skus, drzim Ti palce!

@miskacharly neviem či sa ti chce ťahať po súdoch za to ale ak by si vyhrala tak nejaké verejné ospravedlnenie a pokutu keby si dokázala ze ti nejak uskodila napr v práci alebo tak...inak si nemyslím ze niečo dosiahnes....záleží všetko od okolností o čo ide a tak ...