icon

Môžem lekárke zaklopkať, keď idem len pre recept?

jahodka12345
22. okt 2017

Ahojte,
Opytam sa mozno hlupu otazku ale zajtra si idem po dalsi recept hak ale velmi sa ponahlam do roboty. Idem hned po odberoch cize by som mala byt prva, ale ak nie mam zaklopat kedze idem len po recept, vysetrovat ma nebudu alebo predsalen mam cakat?

vierocka888
22. okt 2017

Ahoj. U nas staci zavolat az ti doktor nachysta recept a ked prides len zaklopes a zoberies si ho...

jahodka12345
autor
22. okt 2017

@vierocka888 ano tak som chcela aj ja, ale nechcem sa s nimi dostat do hadky kedze viem aki su lekari v statnych nemocniciach otraveni. Tak neviem teraz

silverrko
22. okt 2017

@jahodka12345 a bude tam lekár? Lebo ten chodí neskôr ako sestrička.Ta ti lieky predpísať nemôže či?

jahodka12345
autor
22. okt 2017

@silverrko
To fakt neviem, sestricka mi napisala ze mam prist v pondelok a odpisala som ze pridem hned na 8, cize hned ako zacinaju ordinovat po odberoch.. tak teraz neviem. Nemam s tymito predpismi moc skusenost, raz som mala antibiotika a to len v detstve inak som ziadne lieky na predpis nepotrebovala.

silverrko
22. okt 2017

@jahodka12345 Na 8 tam lekár už hádam bude ale tiež nemusí. Sestrička je už skôr robí sama odber a iné veci. Skôr ani nechod

katulienkax
22. okt 2017

Ako ktory doktor napriklad ten moj aj ked som na recept sla ma chcel vzdy vidiet, nestačilo lennsestricku poprosiť . A najlepsie ze chcel vidiet všetky takze boli dva rady jeden na recept a druhý tie co aj vysetrenie, tie na vysetrenie bral až ked vybavil tie recepty ale kľudne sa mohlo stat, ze recepty vybavoval aj do 9, ak mal napriklad 10 zien na recepty.

jahodka12345
autor
22. okt 2017

@katulienkax
@silverrko
No to by bolo fajn, len mi je divne ze v ordinacnych hodinach na zajtra nie je napisany moj lekar. Dufam ze nepojdem zbytocne.

silverrko
22. okt 2017

@jahodka12345 zavolaj si ráno . Snáď sestrička bude stíhať vziať telefón to máš najlepsie

katulienkax
22. okt 2017

No ak tam neni napísaný tak asi neordinuje ani ten moj nemá každý den veru, musím si to vzdy vyrátať aby som neostala bez tabletiek