Spravia hormonálny profil v ISCARE pred prvou konzultáciou ?

deean
19. jan 2020

Ahojte, ideme na prvu konzultaciu do Iscare o tyzden v pondelok, zajtra budem 3 dc tak mi napadlo, ze by som tam isla na odbery kvoli HP, aby sme potom nemuseli cakat dalsie 3 t. Spravia mi to aj pred prvou konzultaciou? 🤔 Ako ste boli vy? Dakujem

beatinka
20. jan 2020

@deean ahoj. Ja som bola na 1. konzultácii 8DC. Spravili mi HP vtedy a pri výsledkoch mi povedali, že výsledky zodpovedajú dňu cyklu. Oni zrejme majú na to tabuľky, koľko má byť čoho v ktorý deň. Takže myslím si, že čakať 3 týždne isto nebudeš.

deean
autor
20. jan 2020

@beatinka Dakujem, pracujem tu vo vedlajsej budove tak tam zbehnem, ten HP robia len raz, alebo 3x "ako by sa malo" ? Lebo mne moj gyn robil v juni okolo ovulacie len raz, a mala som vsetko ok.
Testuju sa aj hormony stitnej zlazy? Nevies nahodou? 🙂

beatinka
20. jan 2020

@deean mne brali iba raz, ten ôsmy deň. Ale predpokladám že preto, že to bolo všetko ok. Teraz úplne presne neviem, čo všetko, ale marí sa mi, že vravela aj že štítna žľaza.

deean
autor
20. jan 2020

@beatinka Tak najprv ze ok, zoberu mi krv, cakala som chvilu a prisla recepcna, ze predsa nie - uz to nerobia pred konzultaciou, takze stratim dalsi mesiac :( V den konzultacie budem 10 DC a potom pri dalsej ms mam prist na celkove odbery, bud. tyzden mi budu robit len nejake ciastkove :P

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre