Môžem reklamovať zabehnuté oblečenie?
Ahojte ma niekto skúsenosť s reklamáciou z dôvodu že sa oblečenie zbehlo praním?
Konkrétne som kúpila v Tescu detské Pyzamo, na štítku ma ze prat na 40ke tak som aj oprala a zmenšilo sa o jedno číslo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pyzamo stalo 15€ takže ma to dosť naštvalo..
Mam šancu že mi to uznajú ako reklamáciu?
Dakujem
Taaak baby uspela som!!!
Normálne som nabehla že sorry ale po prvom praní je o číslo menšie...
Vraj sa im to ešte nestalo OO 😂😂😂😂
Hneď mi vrátili peniaze..
Idem kúpiť o 2 čísla väčšie ďalšie rovno 🙈🙈🙈🙈
@mirage no lenze kasmir je vlna a vlna sa perie rucne alebo pracka na 100% musi mat program na vlnu (ja mam napr. tiez, ale dochadza tam k zmenam teplot, hackovana ciapka sa mi zbehla, tak viem, ze uz to tak prat nikdy nebudem), alebo na vlne musi byt napisane, ze ma upravu superwash, ta je este o dost drahsia ako normalna vlna. Jeden sveter z cinskeho obchodu obsahoval troska vlny a ten som mohla prat, nic sa mu nestalo, no merino ciapka bola kaput a tolko som sa snou natrapila 😆
Ale ak vyreklamovali, tak dobre. To len taka vsuvka o materialoch.
A k veci - zrazanie pyzam a triciek je vizitka "kvalitnej" vyroby, latky pred sitim nezrazaju, preto sa aj hotove oblecenie zrazi, lebo bavlna sa zraza aj o 10%. To znamena, ze na metri upletu to moze spravit aj 10 cm! A dalej, pretacaju sa svy!
Ked sijem doma, tak si latku vyzrazam, ususim, vyzehlim a tak striham a tricka maju rovnaky tvar po vyprati a su rovne svy.
Ked kupujem detom v Tescu, Kik, Pepco, Sinsay, proste kdekolvek, radsej zoberiem o cislo vacsie, lebo uz viem, ze sa to furt zrazi 🙃
Ja som ti aj chcela napisat,ze by mali uznat. A rozhodne nie je tvoja chyba,ze sa zmensilo. Tak gratulujem.🙂
@anomois ka som bola taz v pepcu reklamovat nocne kosele. Po prvom prani z nich boli nocne tricka. Podskocili o 10cm. Uznali mi rellamaciu.