icon

Môžem s týždenným lístkom cestovať viackrát denne?

20. mar 2025

Asi hlúpa otázka, ale neviem to nikde nájsť... ak mám týždenník na vlak, môžem ho použiť viac krát za deň? Potrebovala by som ísť vlakom z A do B. Z B do A autom a zase z A do B vlakom.
Jednoducho nechcem platiť ešte extra prirážku 3€..

13uzivatelka11
20. mar 2025

No ved na to to je.. Ze to môžeš využívať ľubovoľne celý týždeň..

autor
20. mar 2025

@13uzivatelka11 Ah, super. Ja len že či nebudú mať nejaký koment že tak divne lozím. Ani neviem či to na tej mašine vidia že som ho v ten deň použila alebo nie.

sense
20. mar 2025

Keď máš týždenník môžeš sa furikovat hore dole celý tyzden

13uzivatelka11
20. mar 2025

Ale ved to je úplne logické ze ľudia idú ráno z domu do prace a potom naspäť.. Dve cesty.. Preto sú tie mesačník týždenníky.. Inak by sa nedoplatili.. Pripadne keď ide človek niekde na výlet, dovolenku a tam sa premáva MHD, tak je blbosť kupovať si lístok na každú jazdu.. Ale kúpiš si dáky časovy a využívas to ako chceš

ibrunova
20. mar 2025

Radšej si pozri, či pri vlakovom týždennom nie sú nejaké obmedzenia.

autor
20. mar 2025

@13uzivatelka11 No, ja cestujem, preto mám týždenník. Len som ešte neišla tú istú trasu opakovane v jeden deň. Z A do B a ešte raz z A do B. A potom ešte z B do A. Jednoducho potrebujem ísť hore dole a ešte raz hore dole.

@ibrunova Ja by som rada, ale úprimne sa neviem dohľadať. Tak že či by náhodou niekto na fóre nevedel.

20erika07
20. mar 2025

Môžeš v pohode. Bežne tu tak chodia mamičky s deťmi do skoly ,idu domov a poobede zas pre deti vlakom a naspäť. Tiež majú len týždenníky.

autor
20. mar 2025

@20erika07 Ah ďakujem! Presne to som hľadala, lebo online o tom ani ťuk.

ibrunova
20. mar 2025
gnotek
22. mar 2025

Môžeš, jediná podmienka je, uviesť meno priezvisko. Platí na osobný vlak aj rýchlik aj expres. Výhodný CL.