Môžem si všetko privolávať myšlienkami?
Je možné že strašne veľa veci na ktoré myslím sa udeje? Skôr tých negativnych. Niesom vôbec poverciva, ani veriaca. Chlap hovorí že som čarodejnica haha... Sú to veci ktoré naozaj nemám ako ovplyvniť. Priklad chceme ísť do vybranej restiky, sme mega hladní na turistike... ja poviem že čo ak bude otvorená len do 16tej , prídeme tam 16:01 a už nevaria. Alebo sme na dovolenke, pomyslím si že, určite sa posledný deň just niečo udeje zle, určite syna dostipu komáre na rozlúčku... A tak sa aj udeje práve posledný deň , až sme museli ísť do nemocnice. A to som dávala repelenty atď. Alebo idem po schodoch, plne ruky pohárov a fľaša hruskovice a napadne mi že fúha keby mi teraz spadla flasa a rozbila sa, by bol prúser..a padnú mi poháre 😁 je toho veľa , často sa stane to na čo myslím a verte tomu , že naozaj nemám chuť si nič zle na seba privolavať, sú to len plávajúce myšlienky. Či to je zákon schvalnosti? Posledných pár dní myslím aj na to, aby moja obľúbená kapela mala koncert a do týždňa ohlasili koncert 😁
Preeeesne ja mam to iste...ja sama o sebe hovorim ze som asi carodejnica 🤣
Tiez si neviem vysvetlit ci to je nejaka silna intuicia alebo len proste predpokladame co sa moze stat...
Som rada ze nie som sama😄 aj ked moja mama je tiez taka
Veci, ktoré sa nesplnia, zabudneš. Veci, ktoré sa splnia (alebo aspoň približne), tie si pamätáš. Vlastná myseľ ťa takto klame. Je to celkom bežné.
Nedavaj tomu taku vahu, stane sa, ok, nestane sa, ok. Podla mna zbytocne riesis, za mna su to nepodstatnosti
Ano.Mne sa to stava.Ale mne sa deju ovela zaujimavejsie veci na ktore si pomyslim a oni sa stanu.Abo uz som pocula ze som bosorka.Beriem to zo srandy ale viem ze viem pritiahnut veci myslienkou,oskusala som si to,preto sa to znazim vyuzit na pozitivne veci.
Mať takú moc tak silno myslím na to aby sa uzdravil syn mojej netere.. alebo nech skončí vojna kdekoľvek na svete.. nech sa všetky vážne choré deti uzdravia a budú už vporiadku.. nech neexistujú tupci.. mať takú moc myslím len na pozitívne veci 🤪
tak to skus s pozitivnymi vecami. pomysli vzdy na pozitivnu vec a skus si ju privolat. podla mna si to neprivolavas len si to tak logicky vyvodis
ak ťa môžem poprosiť, želaj si:
Svetový mier ❤️ 🌍
Nasýtenie každého človeka na Matičke Zemi 🙆♀️
Dopriať zlatý stred pre dôstojný život 🙃
Vyliečenie všetkých chorôb a nemohúcnosti 🙌🤕
Naliať lievikom väčšine rozum do hláv a racio 👌
Toleranciu a slušnosť medzi ľuďmi 🥰
Zastavenie devastácie prírody a ubližovanie zvieratám 🌳🌱 🌊🦍🐩🦓🐥🐧🐝
Šťastný život pod 🌞
Ďakujem ❣️
Poznam, decka mali byt v tábore. Par mesiacov som omieľala, ako dúfam neochoreju, keď to toľko penazi stalo a toľko planov sme si s mužom robili. Samozrejme jedno dieťa bolo ko už v nedelu a až tak, že sme skončili na pohotovosti. Druhé dieťa sa pridalo.

Ano, vela veci, na ktore myslime, sa udeje. A vela sa neudeje.