Môžem si zobrať paušál bez príjmu?
Zdravím zienky zajtra mám 18tku a neviem ako to funguje dali by mi paušál ? Keď som ešte nepracovala a len pôjdem od januára ? Vďaka🙂
@anjelicek26 ja žijem z priateľom 🤣😉 nie som sama
@martinka1739 🤣🤣🤣 argument ako hovado... priateľ ti bude dlhy vyplácať?
Nevidim dovod precoby ti ten pausal nedali. To nie je hypoteka…
Na prácu sa ta pýtať nebudú, stačí mať 18 🙂
@janai1 a čo je na tom? Boze môj 🤦♀️.. pomáhame si, nevyčítame si ;) ako ostatní vo vzťahu
ved si klikni od koho chces pausal a ake ma podmienky.. ak ich splnas -mozes ho mat a ak nie tak hold smola .. nemusis sa tu rozculovat ..
@sisska96 to je vaša švagriná nie ja 🙂
Rodicia nechaju 17 rocnu žiť s priatelom? A teraz tu o cervenej ciapocke..
Však aj teba živý priateľ. No a dovoliť 17 ročnej bývať u priateľa..... pfuuu
@martinka1739 veď keď nedajú tebe, tak frajer ti zoberie, keď si pomáhate.
@anjelicek26
@sisska96 ....ale dievčatá.Dievca je plnolete ,môže žiť s kým chce.V 17 tich som už bývala rok na priváte s frajerom.Nie každý žije s rodičmi do skončenia VS
@doriiis presne tak 🙂
@anjelicek26 vy sa starajte radšej o seba a nie o druhých ľudí neviem a nechápem načo sa staráte do 18rocnej keď sama máte 40 rokov preboha
nech si paušál zoberie frajer na seba, ak pracuje. Po čase, ked budeš pracovať si ho môžeš prehodiť na seba
Esteze si tu vytvoris falosny profil "martinka" a na fb zadas rovnaku otazku pod svojim menom vaneska 😀
A 18 ročná si nevie zistiť podmienky u operátora sama?
@martinka1739 A školu máš už v tomto veku ukončenú, kde budeš pracovať? Lebo paušál treba platiť podľa zmluvy, ktorú uzavrieš.
@januska12323 Iba trtkať vie, ale informovať sa u operátora nie
@anjelicek26 vidíš, máš 40 a staráš sa 😂😂😂😂 keď som mala 18 ako táto slečinka, tiež som bola toho názoru že 40 roční ľudia sú uz starci 🙂 ale zas je od nej pekné že ti vyká ;) niet nad skoro 18ročné slečny čo si myslia že im patrí svet ;)
Ahoj určite ti ho nedajú lebo budú chcieť nejaký výpis z účtu a podobne mala som to podobne keďže vtedy môj frajer zobral moje číslo a dal ho na seba a dal mi paušál keďže ho nebavilo nabíjať mi kredit a áno bolo to ešte pred 18 a áno užijeme spolu vyše 10 rokov a mám 2 deti takže ja v tom nevidím problém a neviem prečo ju odsudzujete
@martinka1739 mam 18 rocnu dcéru, tak viem taky nápad ocenit😅
Radosť od O2 ponuka možnosť, vybaviť paušál cez internet, potrebuješ k tomu občiansky preukaz a bankový účet s kartou, na ktorej máš minimálne 20€…
@timea301196 dakujem pekne ❤️🙏
@anjelicek26 tak sa starajte o dcéru nie o mňa vďaka
@martinka1739 len si neber paušál s viazanosťou, rozídete sa a nebudeš mať z čoho platiť paušál
@sisska96 aj ja mam take svagrine,,a rovno 2 😵💫

Najprv začni pracovať a potom si ber uvery a rob zmluvy, ktoré treba pravidelne platiť prosím..