icon

Môžem v optike vymeniť slnečné okuliare?

28. apr 2024

Ženy aj páni, poradte ci ste sa stretli s niecim podobnym. Včera som si kupila slnečne okuliare v optike. Bola som sama pri nakupovani. Zdali sa mi sirsie na moju tvar. Predavacky ma prehovarali ako mi sedia. Prisla som domov a ked som ich vyskusala bolo mi do plaču. Nestretli ste sa s tym ze by som ich mohla vratit, teda vymenit za ine? Ma niekto s ty skusenost? Dakujem za kazdy typ.

sevrin
•
28. apr 2024

Predavačky tam nie sú na to, aby ti hovorili pravdu, ale aby predali tovar. Nabudúce už sama nepôjdeš 🙂

melanta
•
28. apr 2024

To záleží od optiky. Kamenný obchod zo zákona nemá povinnosť vziať späť tovar. Hoci mnohé tak robia.

nelca84
•
28. apr 2024

V tej optike nemali zrkadlo?

sense
•
28. apr 2024

Zober blok a chod sa spýtať ci ti vymenia za iné. A dobrá rada na záver, ak máš pri kúpe pocit ze ti nie je úplne ono tak nekupuj, vždy sa môžeš vrátiť iný deň a skúsiť ešte raz. Vždy ma byt tvoj úsudok presnejší ako názor predavacky

sainatt
•
28. apr 2024

Zalezi od optiky, skor pristupia na vymenu tovaru. Zoberte so sebou vlastnu poradkynu, nech sa tentokrat rozhodnete lepsie.

metoyou4
•
28. apr 2024

Ja si myslim na 99%,ze ti vymenia

zuzubb007
•
28. apr 2024

Aby ti predala tak ti povie hocičo, nikdy by som neverila čo vravia druhí 😁, a či ti vrátia zalezi od predajne, keď kúpis druhé podľa mňa by mohli