icon

Môžeme reklamovať nevhodné doučovanie angličtiny?

lauritta0407
20. dec 2023

Dcera ma problem s rozpravanim v AJ. Netlacime na nu s perfektnou AJ, kedze zijeme prvy rok v DE a ma co robit s nemcinou…
Zohnali sme jej doucovanie na konverzaciu, najskor sa to javilo v poriadku, ale potom pani ucitelka ukazala pravu tvar. Drza, arogantna neustale rype do mojej dcery ze ci jej take chyby ukazali kamarati z nemecka, alebo ked sa pomyli tak sa jej pyta ci to ju v tom uzasnom nemecku takto naucili. A smeje sa jej. Skace jej do reci, nenecha ju dopovedat suvisle vety, hocikedy ju zastavi a pyta sa ako by to spravne napisala, a potom ju znervoznuje nech pokracuje tam kde prestala
Nemyslim si ze moje dieta je svate a vie vsetko, ale takymto sposobom sa jej ta anglictina znechucuje viac a viac, doucovania uz nechce.
Pritom ked mala doucka z nemciny tak sa na hodiny tesila a sama sa pytala ci nemoze mat viac hodin..
Zaplatili sme jej 15 hodin dopredu. (300€) A chceli by sme zvysne hodiny zrusit a vratit peniaze. Je to vobec mozne ???
Ucitelka povedala ze nie 🙂))

veklipo
•
20. dec 2023

1. Ak nemate zmluvu, nemáš šancu.
2. Reakcia učiteľky svedčí o jej “kvalite”.
Môžeš ju ale postrašiť, ze zverejníš negatívny feedback.
Skusenost ale zverejní určite. Žiaľ na tvojej smole sa poučia ini.

danielahamar
•
20. dec 2023

ak nemáš zmluvu, tak asi nič
ale, skrz doučovania na môjho stredného raz povedala jedna učiteľka, že z toho dieťaťa nič nebude, čo sa týka AJ a vieš čo? Angličtinu v 17r. ovláda na C1. Takže ak môžeš zmena vyučujuceho by bola vhodná. Môj vtedy v tom čase a normálne cukol a odmietal ísť kdekoľvek inde, mal vtedy tuším 6r. Takže hlavu hore a držím palce

lily09
•
20. dec 2023

@lauritta0407 nuz, platit taku velku sumu dopredu..a mali ste k tomu aspon nejaku zmluvu? Ste tam cez nejaku instituciu ci len tak osobne? Ucitelka ma otras pristup, ocividne uboho zavidi ked podrypuje a este k tomu studentku..vydupte si to vratenie, drzim palce

kornelies
•
21. dec 2023

@lauritta0407 30E za hodinu sa platia firemne kurzy. ViP 1 za tuto sumu je maximalne prehnana. Pisem SS

lauritta0407
autor
•
21. dec 2023

Nasli sme sa cez internet, bohuzial zmluvu nemam ani nic. Dnes rano mi ale pisala ze mi posle peniaze naspat. Tak uvidime.