icon

Možnosti vybavenia neskorého výberu záložne

26. jún 2025

Mam tam založenú vec, bola som v tom, že posledný výber je dnes. Ale na lístku som zistila, že to bolo 24. Je možné to ešte nejako vybaviť?

chrobak7
26. jún 2025

A my to máme ako vedieť?? Však si tam zavolaj!

Ak tú vec ešte nepredali, tak nevidím dôvod, prečo by ti ju nemali vydať, keď dlh vrátiš.

melanta
26. jún 2025
@chrobak7

A my to máme ako vedieť?? Však si tam zavolaj!

Ak tú vec ešte nepredali, tak nevidím dôvod, prečo by ti ju nemali vydať, keď dlh vrátiš.

@chrobak7 prečo by jej ho nemali vydať? No pretože za dohodnutú sumu si ho mohla vyzdvihnúť do včera. Dnes si ho môže kúpiť za predajnú cenu. Jedine že by jej vyšli v ústrety, čo pochybujem, keďže na tomto zarábajú.

karolinakr
26. jún 2025

oni tam davaju nejake percenta na vrch, ked prešvihneš lehotu

chrobak7
26. jún 2025
@melanta

@chrobak7 prečo by jej ho nemali vydať? No pretože za dohodnutú sumu si ho mohla vyzdvihnúť do včera. Dnes si ho môže kúpiť za predajnú cenu. Jedine že by jej vyšli v ústrety, čo pochybujem, keďže na tomto zarábajú.

@melanta Však keď zaplatí, tak si to môže zobrať, nie? To sa nás ani pýtať nemusí.

autor
26. jún 2025
@melanta

@chrobak7 chrobáčik, neviem co si na to na mňa tak vyletel. Určite niesom jediná, ktorej sa toto stalo, takže som chcela ak sa nájde niekto, komu sa to stalo taktiež.

@melanta našťastie mi vyšli v ústrety, vec som si mohla vyzdvihnúť za sumu aku som založila a nie za predajnú 😊

autor
26. jún 2025
@chrobak7

@melanta Však keď zaplatí, tak si to môže zobrať, nie? To sa nás ani pýtať nemusí.

@chrobak7 ty si úplne mimo inak, založím niečo dostanem za to napr 100e ... keď to chcem naspäť zaplatím 100e plus úroky... keďže som presvihla termín nezaplatim 100 plus uroky ale predajnu aku sú urči zalozna ... škoda reči