Musím zaplatiť 100 € za permanentku?
Bola som v Nemecku cez leto, cvičím, tak som si kúpila permanentku do fitka, pri kúpe som prízvukovala, že chcem na max 2 mesiace, momentálne mi prišlo upozornenie, že mám zaplatiť 100€, pernamentku som mala ževraj do októbra, ako tak rátam, 3. sempembra som sa nemohla dostať do fitka, kvôli tomu, že mi nešla kartička, čiže skončila pernamentka z môjho úsudku, tie emaily som popravde ignorovala, mala som zaplatiť 70€, čiže teraz sa to zvýšilo, som povinná to zaplatiť? Nedáva mi to logiku, keď som sa nemohla dostať do fitka a pýtajú za mňa peniaze?
@anjelicek26 kartička sa nemení, automaticky, keď Vám skončí predplatné, kartička nejde
viem moja chyba, nenapadlo mi, že mám skontrolovať maily, ktoré mi chodia od fitka, z toho dôvodu, že som si myslela, že mi skončila 2 mesačná pernamentka..
PerManentka - odvodene od slova perManentny...
Ze ty si chcela dať po dvoch mesiacoch výpoveď (a nedala) je predsa tvoja chyba...
a čo sa píše v tých emailoch? či si zmazala bez čítania?
@anjelicek26 aká výpoveď? kúpila si službu na presne stanovený čas
@anjelicek26 na Slovensku sa žiadna výpoveď nedáva, kartičku si taktiež nechávaš, platí sa len záloha za kartičku, sumu väčšinou vopred platíš, čo sa aj stalo na tie 2 mesiace im bola uhradená. Prečo teda keď som nechodila, kartička sa nedala pípnúť požadujú za mňa peniaze? Keď som prízvukovala, že chcem len na tie 2 mesiace?
písala som im na stránke, len mi príde, že mi odpovedá bot a stále dookola to iste
@rozculena ', My, , jsme poskytovatelem služeb vymáhání pohledávek společnosti Byli jsme požádáni, abychom vás kontaktovali kvůli neuhrazené platbě ve výši 72,41 EUR. Chápeme, že lidé často něco prostě přehlédnou nebo zapomenou. Rádi bychom vás proto požádali, abyste částku zaplatili některou z našich platebních možností.
Precitaj si dohodu o poskytovaní služieb. Moja sllkusenost s fitkom - sieťovka bola taka, ze členstvo som mala sice na určitý čas ale bola som povinná dat VOPRED písomne výpoveď, inac sa mi predĺžilo na ďalšie obdobie automaticky. A musela som platiť ďalší rok.
Takže záleží ako majú napísané všeobecne obchodné podmienky.
@rozculena tak ja tu v Nemecku chodím do fitka a syn tiež do druheho a žiadna permanentka na dva mesiace neexistuje.. proste po tej dobe das písomne výpoveď.. mozno to ona nepochopila. Preto je to permanentka a nie samostatne vstupy
No mylis sa, na Slovensku sa velmi casto vypoved dava 🙂 pri fitkach a sieti fitiek, kde mas aj dlhodobejsie clenstva ako Fitinn, FitUp, Golem a pod. musis dat normalne vypoved zmluvy 1-2 mesiace vopred, ziadne karticka nejde, tak asi clenstvo skoncilo.
No a zaplatit to samozrejme nemusis ale ked sa rozhodnunto vymahat a pod. moze sa ta suma niekolko znasobit.
Inak to co je za napad ignorovat vyzvy a mazat maily? 😵💫
@rozculena nevieme aku si kupila sluzbu 🙂 autorka tvrdi, ze si kupila na dva mesiace ale o aky typ sluzby slo, ci ma nejaku zmluvu atd. tak to naozaj netusime, ak by to bolo tak ako pise, nemaju predsa co vymahat, zrejme sa sluzba automaticky obnovila, co muselo byt niekde uvedene
jaj, toto ked si dostala od vymáhačskej firmy, radšej to zaplať, lebo ked ti začnú naskakovať penále a pokuty, sa nedoplatíš
ako vieš,že to je za to fitko? Nemecké fitko si najalo českých vymáhačov? Kvôli 70 eurám?
@rozculena istý email, číslo nemecké, meno, len som Vám to preložila cez prekladač, nakoľko neviem či viete po nemecky 🙂
mne to došlo z Anglicka, len ti vymahači chceli dvojnasobok ceny čiže namiesto 200£ som platila 400£
preto si myslim, že teraz nezaplatiš 70, za pol roka ti dojde dlžna suma 140
tak isto mám prekladač ako ty
@rozculena jasne, len mi to prišlo jednoduchšie hneď preložiť

To je tvoja chyba, ze si si nevymenila karticku, nie? Ignorovat maily super napad... Mala si dat pisomne vypoved, teraz to samozrejme musis zaplatit.