Muškát ťahavý - vzpriamený plnokvetý
Ahoj, tento rok som naplno začala pestovať muškáty, celkom sa im darí. Ak by mal niekto chuť, rada by som s nejakou maminkou povymieňala iné farby.
mám aj také aj také, všetkým sa darí, áno hnojím ich, kúpila som v mountfielde hnojivo na balkonové kvety a to im dávam každých 14 dní. zeminu som použila určenú priamo na muškáty.
@szuszana ja mam tiez muskaty,zacala som s nimi minuly rok a dala ich aj tento...msm visiace a cervene...teda pomiesane s ruzovymi kedze tak sa im to nejak podarilo predavat 😆😆 hnojim na zac.raz tyzdenne a od juna raz za 2 tyzdne...
Uz 2r sa snazim najst biele,ale nikdy ich nikde nemozem zohnat 🤔
@rusalkablack no ty mas naadherne muskaty 🤗🤗
@szuszana tahave....tie nemozem nikde zohnat a to chodim pozerat uz aj vtedy ked este len zacinaju predavat prve
@rusalkablack paráda, nádherné a čím ich hnojíš prosím, sú prekrásne
@rusalkablack ahoooj aj ja chcem vediet cim hnojis😲su prekrasne
ahojte, ja tie hnojiva menim, Kristalon, potom take noname z Lidla a este hosticke hnojivo z Tesca, ale fakt kazdy den, nebat sa toho. A tahave som kupila na rinku od Madarov
@rusalkablack no vyborne, dakujeme . si faaakt sikulka.
@rusalkablack veľmi pekne ďakujem za odpoveď, tak hurá do hnojenia 🙂

Pestuješ ťahavé alebo stojace muškáty? Mne sa v tých vysiacich nikdy nejak nedarilo. Neviem prečo, či to bolo zlou zeminou, lebo malým konfílikom. Aj ich nejako hnojíš ak sa ťa to tu smiem spýtať?