Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
@dovozadokoca absolútny súhlas. . Ja napr. mám 46, a mám dvoch dospelých synov, na odchode z hniezda. . Vždy som túžil po dcére, nepodarilo sa,
@dovozadokoca absolútny súhlas. Ja mám 46, a mám dvoch dospelých synov, na odchode z rodinného hniezda. . . Stále som túžil po dcére, ale nepodarilo sa. Nemám ani sestru, ani neterku... ☹ V kútiku duše verím, že raz budem mať doma ukecanu, papulnatu, okatu copatu potvoru, v zmysle pesničky ,, So mnou. . nikdy nezostarneš.. 🙂 . . Ale predstav si, že by som sem dal inzerát typu - hľadám náhradnú dcéru, ktorú budem mať rád ako svoju a vychovávať ju bude pre mňa výzva. . Viem si predstaviť tie odozvy - úchyl, podvodník, zvrhlik, pedofil a pod. . A pritom tiež považujem MK za serioznejsi ako Pokec a podobné trápne zoznamky s falošnými profilmi, fotkami a pod. .. Čo môže byť serioznejsie a zodpovednejšie ako mamina, ktorá sa sama stará o seba a svoje dieťa? A mnohé z nich by možno privítali partnera a jeho pomoc. . A máš pravdu aj v tom, že všetko záleží na dohode a súhlase obidvoch, aj vzájomné sympatie, tak neviem aké podvody majú niektoré žienky na mysli..
@virbonus ahoj, aj si našiel tú pravú? 🙃
@lindusss2016 presne tak ako pises . . .ked uz niekto pride s takym zivotnym pribehom a s kozou na trh a je uprimny, mal by dat aj foto . . . ako potom cakat, ze sa niekto ozve . .ide o spolocne byvanie a tam jednoducho tie sympatie musia byt . .
@zuzkahh niektorym chlapom sa da verit . . .keby si bola aspon o 10-12 r. starsia, snazil by som sa Ti to potvrdit. .cha cha. . .🙂 . . ale si symposka, Ty neskoncis tak, ze Ty si niekoho najdes, ale bude to tak, ze Teba si niekto najde . . 👍
@vierockamatkova ak by sa aj MK ,, zvrhol ,, na zoznamku, ako pises, ak jej vysledkom bude co len jeden stastny par, alebo ak si co len jedno dieta takto najde nahradneho tatina alebo maminu, bude to mat zmysel . . . 🙂 . . nechapem len, preco sem pise niekto , koho sa tento inzerat netyka, nema zaujem a pod. ale Ty si v poho, Teba sa to netyka 😉
@srandujete však ja mu verím v pohode, nie je môj typ. 😉
@zuzkahh tak to ma chudak chlapec smolu. .🙂
@srandujete ale kdeže. Nájde ešte....
@zuzkahh tak ja mu fandim. . a aj Tebe . .😉
@srandujete díky moc. Človek na to fakt nemysli. Aj tak to bude až si dám život doporiadku. Inak to nejde. A to je ešte fakt že nadlho 😉
@virbonus hm, tak ako ty nechces , aby si ona hladala len otca pre svoje dieta, tak si ty hladas na objednavku dieta, ktore si ty osvojis aj s partnerkou, uplne ako objednavka tovaru cez internet, uz len zaplatit a tovar pride....
@galioska ja sa na tom zabavam....., ze zamilovanie na objednavku
@zuzkahh tak dufam, ze to das . .👍 . . .akurat ono to pride, ked nebudes cakat. .ale zasluzis si partnera, co Ta bude mat rad, a aj maly tatina . .😉
@larisalarisa ja mam 24 a manzel 22 a neplodnost sme riešili podla mna to je normalne ..
@srandujete ja to neodsudzujem len je to smutné,že ľudia už hľadajú takéto formy zoznámenia a tu na takej stranke,ktorá bola skôr bazarova aj keď v poslednom čase sa to uberá iným smerom... každopádne každému hľadajúce mu želám veľa šťastia veľa lásky lebo nič nemôže byť na svete lepšie ako milovať a byť milovaný
@vierockamatkova no ja virbonusa aj chapem. . .ja by som si tiez skor hladal niekoho tu na MK, ako po diskotekach, baroch, pofidernych zoznamkach ( falosne profily s fotkami doslova modelov a modeliek, ze je az nemozne, ze nikoho nemaju, s jedinym cielom- vytiahnut z osamelych ludi peniaze spoplatnenymi SMS, platenim mesacnych pausalov a pod.) . . Tu je vacsia istota , ze su tu normalne a hlavne realne zeny a skoro vsetky uz maju deticky. A mnohe z nich su na deti same a mozno by aj privitali partnera pre seba, aj pre svoje deti . . .Dokonca virbonusa obdivujem, ze sa nebal dat sem takyto inzerat, ja som odvahu nenabral, lebo keby som sem dal, ze hladam nahradnu dcerku 😍 , ktoru by som miloval a vychovaval ako vlastnu ,( tuzil som po nej, ale nebola mi osudom dopriata ☹), tak by ma tu niektore mamicky rezali a pitvali zaziva. .😨 . A napriek mojmu dobremu umyslu by ma nakoniec hodili psom. .🙂 . Viem, ze MK je pre mamicky na vymenu info, nieco kupit alebo predat, navzajom si poradit, povzbudit sa , vymenit nazory a skusenosti, alebo sa pochvalit a pod. , ale kludne by mohol vzniknut aj zoznamko blog pre tych. co hladaju partnera, partnerku, nahradneho tatina a pod. Ved kto by nechcel, nemusel by tam chodit a hejtovat. . Je aj pravda to, ze ludia su rozni, ale taki nie su len na nete, ale aj v realnom zivote. A my sa zial dozvedame hlavne o tych zlych. . .😔 Ja vsak verim, ze drviva vacsina muzov aj zien su dobri a prajni ludia a zasluzia si sancu na lasku a stastie pre seba, aj pre svoje deti. .❤
No ja by som takeho neplodneho chlapa brala hned ,deti mam ,dalsie nechcem a antikoncepciu nemusim riesit .Mne by to vyhovovalo teda uplne
@srandujete obávam sa, že keby sa tu otvorila zoznamka, časom by boli aj tu mamičky, poprípade muži zneužití tými, ktorým už pokec nestačí.....
@eva8 no je to možné, že by sem začali chodiť kadejaké otravné indivíduá. . . nech MK teda ostane MK a zoznamky nech ostanú zoznamkami.. . . ale keď sem príde občas nejaký z nás mužov a potichučky si bude chcieť nájsť nejakú maminu s dieťaťom, povzneste sa nad to a prizmurte oči 🙂 lebo mám pocit, že okolo takého inzerátu narobia najviac humbuku tí, ktorých sa to ani netýka. . 🙂
Chcel by som napísať Vám všetkým a hlavne všetkým mamičkám, ktoré mi napísali správu, že už to nie je aktuálne. Našiel som, po čom som túžil. Ďakujem všetkým, ktorí sa tu do diskusie vyjadrili. Aj tým mamičkám, ktoré boli pochybovačné, alebo tým, čo na mňa útočili. Vážim si vás všetkých. Vďaka 🙂
@virbonus Jupííí.. Diky za info. Teším sa 🙂 a trochu aj za seba, lebo aj nám ostatným mužom si dal nádej, že aj keď už vlastné deti nepotrebujeme, stále sa dá nájsť mamina s dieťaťom, o ktorú sa môžeme postarať 🙂
@lulujam začínam ľutovať, že mám už 46. . 🙂 alebo pár rokov na Teba počkám, nech je ten vekový rozdiel menší, lebo virbonus je už aj tak obsadený. . cha cha 🙂
@srandujete 11 ročný vekový rozdiel je ešte v pohode, pokojne môžeš @lulujam pozvať na rande🌹

Ja mám 38 stará žaba