Muž lev
Čo si myslíte o mužovi - levovi? Dá sa s ním žiť, je vhodný do partnerstva? Žijete s mužom v tomto znamení?? Pýtam sa len tak zo zaujímavostí. 🙂
@eskop Aj moj je stale v kontakte s byvalymi,ale nie poza moj chrbat. Ako levica sa na to divam s nadhladom,no verim,ze to asi nie je pre kazdeho.Jedna nam dokonca bola na svadbe, my obaja na jej 40-ke,par rokov po ich vztahu akosi zmenila sexualnu orientaciu,cize ohrozenie necitim.Dalsia ma 3 deti a manzela,naplno oddana rodine,ziaden problem,radi obcas pokecame.
Mne zasa panny pripadaju nemastne-neslane... ono kazde znamenie znesie nieco ine...
@0silvia0 Skor asi ten lepší 😉. Ja mám ozaj inú skúsenosť.
@0silvia0 - mala som aj bývalého leva a nejdem tu písať, čo ten robil, ked som sa s ním rozišla. Pomohlo až pohrozenie trestným oznámením. S otcom sa nebavíme vôbec po tom, čo sa mi ešte aj ako dospelej snažil riadiť môj život. A nie, vôbec mi to nie je luto
@0silvia0 Panna to je tiež ďalšia bomba panovacna frflos všetko mu vadí lev je veselejsi ale na mňa až veľa . Radovánky má rád . Neodpustila som si 😬
@kristina2015 no presne, panny skostnateni frflosi... to mas pravdu. Aj moj muz ma radovanky rad, ale stacim mu ja🥰😁, ano, levy su dost sexualne zalozene, to je pravda, ak narazas na toto.
Ano,aj ja mojmu poviem,ze kde by nasiel taku ako ja 😆 Obaja sme "podiovi" ludia,mame radi potlesk publika,doslova,on je spevak,ja muzikantka.A hromy-blesky,ked chce kazdy nieco trochu inak,no jasne,to je proste tak,najhorsia je predsa vztahova nuda 😂 S Levom nikdy nebudes trapne hladat temu rozhovoru,s Levom sa da hovorit o vsetkom.Ono to tak vzdy bude,Levy sa vekom nemenia,ja mam aj svokra Leva.Svokra je z neho na nervy,ona je Ryby a proste to je uplne iny mentalny svet (nic v zlom,ale je to tak).Zalezi ci ho nechas ziarit a ty si najdes svoj kutik,ktory ako introvert nevyhnutne potrebujes,ale po navrate z neho ho nesmies zabudnut pochvalit-ja mojho chvalim,aj ked umyje riad,ma potom motivaciu spravit to znova 🙂 Po pochvale ti znesie aj modre z neba.
@0silvia0 @kristina2015 súhlasím sme také 😒😂 aj panovacne, kritické, flfloši... Ale mám pocit, že o levovi aspoň Tom mojom, to až tak neplatí, že by bol veselej povahy ....skôr by som povedala, že je stále nejaký pochmúrny 😒 asi to je nejaký iný exemplár...
@0silvia0 😁👍 ano. Ale mas asi vyzrelejsi kus inak ticho zavidim sú úžasní 🙂to sa nezaprie ...
@mlska19 práve že u nás aj keď ja nemám rada tu výstrednosť, to predvádzanie, tak v našom prípade som ja viac ukecana ako on... A niekedy mám pocit že témy na intelektuálne rozhovory prinášam ja a on nič 😂 moje analyzovanie asi nemá príliš v láske alebo čo... Ako som písala, je skôr pochmuernjsia povaha, ja neviem, ale ide mi to niekedy neskutocne na nervy, že neviem z neho vyjsť a neviem si ho stále zaradiť do svojej škatuľky ...a to ho poznám už pár rokov 😂😂😂 mám pocit že neviem ako naňho 😂 milujem, keď mi povie, že som príliš upata a že to neviem robiť tak akoby on chcel 😂 proste stále sa tam načrte tá jeho myšlienka o jeho dokonalosti 😂
Môj priateľ je lev.. Je tichý, nenápadný, kľudný, trpezlivý, flegmatický.. Keď sa hádame on ani nevie, že sa hádame.. Ja som presný opak.. Nervačka, výbušná bez trpezlivosti.. Mňa na ňom niekedy vytáča tá jeho ľahostajnosť, ten kľud.. Aj kamoši povedali, že nepoznajú väčšieho flegmatika 🙈
@rebellefleur tak tvoj ocino vychytal asi do vienka velku panovacnost, moj muz sa detom do zivota nemontuje, mozno je to aj tym, ze sa stal otcom neskor a nema na toto energiu. Ja na mojom muzovi ocenujem hlavne velkorysost (moj otec panna bol strasny drzgros), jednoducho mi vo vsetkom doveruje a nikdy ma nekontroluje. To moj otec len frflal, lamentoval kolko co stoji...
Dalej ocenujem na mojom muzovi zmysel pre spravodlivost a pravdovravnost. Neznasa intrigy, klebety, klamarov, tliachacov. Ale je pravda, ze s detmi to tak nikdy nevedel ako moj otec s nami.
Nuz, kazde znamenie ma lepsie a horsie vlastnosti.
@mlska19 - a toto presne sa mne osobne úplne bridi, že po pochvale ti znesie aj modré z neba...alebo že nesmieš ho zabudnúť pochváliť 🙈🙈🙈 každý by mal poznať svoju hodnotu a nie mat potrebu aby mu tu hodnotu ukazoval každý naokolo. Nemyslím to v zlom, naozaj, ale nechápem a táto povahova črta ide úplne mimo mňa 😊
@0silvia0 - a jasne, ani všetci levy nie sú rovnakí, takisto ako každé iné znamenie 😊 podstatne je, že vy dvaja ste spolu šťastní 😊
Moja kamoska vodnarka ma brata leva. Ona o nom tiez hovori, ze sa s nim neda, oni sa spolu ani nevedia rozpravat a furt maju konflikty. Mne sa chalan zda v pohode. Ale zas neisty vodnar plavajuci na ruzovych oblacikoch stavajuci vzdusne zamky sa nikdy nedokaze porozpravat s priamym a tvrdym levom. Niektore znamenia jednoducho su nekompatibilne...
Ja panna, muž lev- už 15 rokov. Vzťah ok. Viac sme sa hádali na začiatku vzťahu, človek sa časom mení a čo ma na začiatku rozculovalo teraz väčšinou neriešim. Je to o osobnosti človeka a umení spolužitia a slušnosti voči sebe navzájom. Znamenia sú len okrajové. Veď nemáte pocit že okolo nás chodí len 12 typov pováh.
Nuž aj ja by som to tak zhodnotila že levi sú tvrdé znamenia, silné, a sranda je že podobne je na Tom aj škorpión, a s tým nemám žiadny problém.... Ale akonáhle je človek lev, cítim zadrhel,, takú silu, ktorej akoby nestíham alebo čo 😂 a irituje ma to,... ja neviem, či to aj vy takl vnímate, že levi sú silné 🙂 teda samozrejme každé znamenie má aj svoje špecifiká, či už dobre alebo zle
S mojím Levom si žijeme celkom v pohodičke...áno je prchký a výbušný,ale nejako som sa naučila ho v takej situácii usmerniť a ukľudniť....zniesol by nám aj modré z neba...je veľmi ochranársky čo sa týka rodiny...niekedy to až preháňa...dokonca sa o nás občas prehnane bojí....všetko chce mať pod kontrolou...myslím tým, kde sme čo robíme,kedy a ako sa vrátime...keď som chodila do práce (som RD s najmladšou),tak som po príjazde posielala sms,že som dorazila v poriadku a dostala som od neho do ruk naozaj bezpečné auto...vždy som snívala o smartíku a jazdím na land cruser 😁....vraj by mi do takého mini ruksaku nedovolil sadnúť....
ALE...ja som škorpión....takže neviem neviem...🤣
@bl a ako si sa popasovala s tými pochvalami, respektíve nemala si nikdy pocit, že mu musíš dvíhať ego? 🙂 Neviem, či si úplne typická kritická panna, alebo máš aspoň trošku tejto vlastnosti v sebe, ale ako áno, či si s tým musela pri ňom bojovať 🙂
Za mňa suknickari inak povahovo fajn aj v domácnosti fajn.
Napíš mi správu, urobím Ti komplet analýzu jeho osobnosti podľa astrologickej tabuľky, kde sú znamenia vo všetkých planétach, nie len to hlavné, tzv. slnečné znamenie. Nechcem tu mudrovať, ale astrológia je dosť fasa vec. Ja som veľmi racionálny človek, no verím v ňu, pretože skutočne dáva zmysel. Len tak v skratke, ak by mali záujem aj iné slečny, holky, ženy. Existuje aj tzv. “mesačné znamenie”, ktoré v podstate ešte viac opisuje povahu človeka, pretože mesačné znamenie sú naše emócie, akí sme zvnútra, akí sme, keď nás človek spozná do hĺbky. Potom je napríklad znamenie v planéte Mars, to zase vyjadruje naše sexuálne túžby, ako prejavujeme hnev, Venuša je planéta lásky, čiže akých partnerov si hľadáme atď. Je to naozaj super vec, človek si urobí celkom presný rozhľad o akejkoľvek osobe za krátky čas. Ak budete mať niektorá záujem, veľmi rada Vám takúto analýzku urobím - dosť ma to baví. Samozrejme ZADARMO😊😊
Som typická panna, ale natoľko inteligentná že som sa naučila kritickost mierniť lebo vždy sa to nakoniec obrátilo proti mne. Jednoducho som pochopila že pochvalami ďalej zájdem. A aj mne sa páči keď ma chvália.
Tak podľa mňa je Lev jednoznačne najlepšie znamenie 😁😁😁 Ja som Levica a môj bývalý je Lev, vychádzali sme spolu vynikajúco, celkovo vychádzam dobre s rohatými alebo ohnivými znameniami. Pannu snáď nepoznám ani jednu a Škorpióna by som najradšej zapučila. Mala som veľmi veľa kámošov Levov, furt super, asi tie povahy celkom prirodzene kliknú. Chváliť to áno, je to veľmi motivujúce, nechať zažiariť a dovoliť mu byť prirodzený. S kritikou opatrne, citlivo 😉 Podľa mňa celkom verné znamenie 🙄😀 Štedrí, vtipní, starostliví, dobrosrdeční, čestní, priami, súcitní ľudia. Tiež trochu egocentrickí 😁

@kristina2015 no s mojim kusom sme 20 rokov zosobaseni a nie je ziadny suknickar ani nikdy nebol, ani ziadny slintos co kuka za zenami. Asi mam vadny kus🤷♀️