Muž lev
Čo si myslíte o mužovi - levovi? Dá sa s ním žiť, je vhodný do partnerstva? Žijete s mužom v tomto znamení?? Pýtam sa len tak zo zaujímavostí. 🙂
Moji rodičia sú obaja narodení v znamení leva a sú ako oheň a voda rozdielni. Som myslela, že kompatibilnost s partnerom na základe všeobecného horoskopu je už prekonaná 🙄
Lev ma vo vonkajsom znameni ohen (cinny) a vo vnutornom znameni vzduch (myslenie). Vnutorne znamenie podporuje to vonkajsie znamenie. Teraz si predstav co sa stane ked pridavas vzduch do ohna. Ten ohen bude stale silnejsi a silnejsi. Najsilnejsi zo vsetkych znameni. Ten ohen, to su ciny a tie ciny su podporovane myslenim. Nie labilnimi citmi ako napriklad u barana. Preto je Lev rodeny kral. Lev si premysli a kona. Absolutne idealna kombinacia. Je nesmierne mudry, schopny a odvazny. Vsetko dokaze lespie ako ktorekolvek ine znamenia zverokruhu. Lev ma len jeden problem. Vyzadujeu aby sa vsetci ostani k nemu spravali ako ku kralovi... teda ako poddani. Vtedy sa on, ako dobry kral, postara o kazdeho uplne ukazkovo. Vsetci jeho poddani budu mat skvely zivot. Lev bude makat 24/7 len aby zabezpecil dobry zivot svojim poddanym. Ale ak sa najde niekto kto neuznava jeho autoritu, je schopny ho roztrhat na kusy.
Ak chces zit z levom, nema zmysel ho kritizovat a odporovat. Treba si vylozit nohy a zverit sa uplne do jeho opatery, s tym ze za tuto opateru treba platit uctievanim. Daj si svojho leva na piedestal, lebo on tam skutocne patri. Ide len o to ze su ludia (alebo znamenia) ktori neznesu akukolvek autoritu.
Panna ma vo vonkajsom znameni zem (stabilita) a vo vnutornom znameni vzduch (myslenie). Ak vysusis zem popuka na milion kuskov. A preto sa panna straca v detailoch.
Vy mate rovnake to vnutorne znamenie... vzduch ktory znamena myslenie ale kym u leva myslienky vyustia do cinnov a napredovaniu, u panny sa stracaju v detailoch a neustalom analyzovani problemu a hlavne zachovani status quo, nemennej stabilite. Intelektalne rozhovory lev nepotrebuje. Pre neho su dolezite ciny.
@andreatytler waw....vymakana odpoved 👏🙂 velmi zaujimavo sa to citalo 👍 a vedeli by ste takto napisat aj o zene rakovi a muzovi rybe?🙂
Ja som lev muž je lev a mam nádherné manželstvo také by som dopriala každej je uzasny
Ja mam muza leva a je skvely. Moja starka bola lev a ja som vzdy leva chcela 😊 Ale my sme taka dobra trojka doma... Lev, strelec a skorpion (syn), to som niekde citala, ze kombinacia na zabitie. Druhy syn je vaha a cakame raka... ale tak skor z toho som zhrozena 🙈 Ale na leva by som musela dlho prenasat. Su dve znamenia, co som nechcela mat doma... Skorpion a Rak a mam ich 😁
Môj otec je lev. Úžasný človek. Je síce výbušný (prchký), ale dobrý, verný, v partnerstve ideál.
No co ti poviem,ja som panna,muz je lev..ano,je to s nim tazke..je naladovy neskutocne,nikdy neviem,aku bude mat prave naladu..rad sa predvadza,je exhibicionista,ja radsej zaniknem s davom..je strasne prchky a na vsetko ma argument,s nim sa niekedy neda normalne komunikovat..len ja ako panna praveze vobec nekritizujem,som taky flegmos,tak on ma pocit,ze je dokonaly a ta neschopna som ja..mne ale pripada trapne kritizovat dospeleho cloveka..ved hadam ma trochu sudnosti,aby si uvedomil svoje chyby..on si ich aj uvedomuje ale castokrat je jeho ego silnejsie..na druhej strane je to milujuci,citlivy clovek,verny az za hrob,pre rodinu by sa rozdal..
@ajka251 veru... ani ja by som na znamenia velmi nedavala. Ja som niekde citala, ze skorpioni su zle znamenia. Ja som ho nechcela, lebo mamina je doooost komplikovany skorpion, ale svokor, jeho mama, moj stryko su/boli skorpioni tiez a najlepsi ludia pod slnkom, laskavi, aj ked tvrdohlavi. Moj synator je tiez povahovo skvelym laskavy, ale tvrdohlavy...ale tak ma smolu... ma leva a strelca za rodicov, takze mu nic nepomoze 🤣🤷♀️
@0silvia0 tiez dobra kombinacia 🤣 Muz ma brata barana a veru, dvojka ako hrom v detstve 🤣
@tehula2016 presne takéto dojmy mám z môjho leva aj ja! 😖😂 akonáhle dôjde k výmene názorov no tak je zle-nedobre 😨 naštvať ho tak to sa radšej vopred gtreba vzdialiť ....niekedy sa ho spýtam na názor v nejakých tehcnických záležitostiach a už to rozpráva takým tonom akoby chcel každú chvíľu niekho zabiť 😂😂😂 neviem či vo svojom okolí poznám niekoho, v kom sa tak nevyznám ako v ňom 🙄 to s tou náladou som aj písala a je to úplná pravda, je dosť náladový 🙄 a aký je...skôr komunikatívny či tichší? lebo ten môj naozaj nebude viesť dlhé intelektuálne rozhovory, ja si skôr bľabocem a on je ticho a potom povie, že už mu to na dnes stačilo a poberie sa do svojej "levej nory" 😅😅
@andreatytler veľmi zaujímavý pohľad a dakujem za bližšie objasnenie, asi tam bude problém že on je človek plný skutkov a ja plná slov a analýz 😅 viackrát mi to povedal že on radšej veci spraví, ako o nich hovoriť, takže niečo na tom bude ;) a všimla som si, aj som to čítala, že pokiaľ lev nedostane dostatok lásky a úcty, veľmi sa trápi a lietajú tie povestné isrky...a to som si na mojom všimla že presne taký je, je mlčanlivý a zahlbený do seba a taký utrápený, ale ako náhle ho pochválim a pod., už sa rozžiari 😂 rozmýšľam, že také znamenie je niekedy asi veľmi náročné na starostlivosť a venovanie pozornosti 😂
inak musím fakt vyzdvihnuť klady levov, aby to nevyznelo že píšem iba negatíva 😂 ten môj je naozaj starostlivý, kedykoľvek som chorá prichystá mi všetko, vitamíny lieky, nakúpi ich aj za mňa, vyhľadáva na nete, čo by bolo najlepšie a môžem povedať, sa naňho môžem skutočne spoľahnúť a že je verný, aj predtým keď mal partnerky, držal sa tej svojej a nikdy som nezaznamenala aby flirtoval alebo tak, skôr mám pocit, že chce byť najlepší pre tú jednu a ňou ospevovaný....a ja občas mu to asi neviem dať tak najavo, ako by chcel 🤐😂 predtym som mala dlhodoby vztah s pannou, super sme si rozumeli, bol stabilný a taký ako lekvár 😂 veľmi dlho mu trvalo kym sa rozhybal, napr. ak sme išli na výlet, tak to bolo poldňové chystanie sa 😂 bol taký flegmatik, trošku mi to vadilo, že ho nič nerozhodilo a neriešil ak zabudol niečo kúpiť alebo tak.....no a ten môj lev je zase v tomto dynamický, ak niečo robí, chce to rýchlo (nie je príliš trpezlivý), ja mu niekedy až nestiham 😂 ale nikdy by sa nestalo že by zabudol, aj sám od seba veci pripraví, uvarí, nakúpi proste nemusím nič hovoriť ako tej ex-panne......ale asi to záleží aj od výchovy, povahy a pod., ale myslím že znamenie hrá tiež nejakú rolu ;) chcela som dynamickejšieho parrtnera, to aj mám a teraz musím znášať aj tú občasnú prchosť, nestálosť, rýchlosť 😂😂😂 a naučiť sa asi vychvaľovať do nebies aby bol kráľ spokojný 😎😅
Mám leva muža...ako poviem rovno nie je zlý muž a otec ale povahovo no🙄stále aby ho človek chválil hladkal mu ego, veľa krát si musím zahryznúť do jazyka aj to čo by som mu povedala neznesie kritiku, lebo on ma svoju pravdu.Ja som taký priateľský strelec 😇
@ivanka12311 ja nechapem ako mozu spolu suznit lev a strelec😅. Mam syna strelca, on je taky spolocensky tliachac, robi si co chce, vsetko okeca, raz je pravda to raz ono, hovori ako mu to prave vyhovuje a toto je pre mojho muza leva ako cervene sukno😬
@0silvia0 tak ja nie som konfliktny typ poviem si aj ja svoje a tento lev sa rýchlo ofučí musím si dávať pozor na to čo poviem😃áno mali sme aj dni horšie keď u nás lietali taniere🤷🤦😁🙏
@ivanka12311 no ani moj syn nie je konfliktny typ, ale vidim, ze mojmu muzovi taka ta zahmlievacia strelcovita povaha trha zily, ale drzi sa... Ja si z mojho muza uz po rokoch len prdel robim a vobec ho nechvalim ani nebudem. Toto mne zas nedovoli moja zatata baranovita povaha a on to vie.
@0silvia0 si baran? Ja mám zas barana moje druhé dieťa syna riadne je tvrdohlavý čo si zaumieni musí byť vie si vynútiť svoje to má len 3r a už nás stihol vycvičiť podľa svojích predstáv😃🤪
Moj je teda komunikativny dost,zabavny,spolocensky..nuda teda rozhodne s nim nehrozi..vieme sa aj teraz rozpravat aj do rana..ja som teda nikdy nemala ticheho partnera,to by ma asi ubilo..cize on vie byt na jednej strane fakt super,ale ma tu druhu tvar, kedy by som ho najradsej kopla do riti a odisla..niekde som citala,ze zivot s naladovym clovekom je psychoteror a ano je to tak niekedy..
@ivanka12311 ano, som baran, aj dcera je baran. Len nas mily strelec sa nam trocha vymyka zo standardu. My ostatni sme velmi priami a strelec tu priamost nema v povahe.
Osoby narodení v znamení Leva majú v sebe veľkú dávku ušľachtilosti no, na druhej strane aj vrodenú zdravú pýchu a túžbu po vládnutí. Mnohí z nich sú výborní vládcovia a vodcovia. Ich zmýšľanie je veľkorysé a šľachetné, vôbec nepoznajú pocit strachu a menejcennosti. Vystupujú so samozrejmou dôstojnosťou. Vzbudzujú úctu , hoc sa o ňu vôbec neusilujú. Ľudia tohto typu si vždy určujú vysoké ciele. Ich spôsob života má v sebe niečo mimoriadne. Takmer nikdy ich neopúšťa dobrá nálada a silná vôľa. Sú z nich výborní hostitelia, majú výborný vkus ktorý je však finančne veľmi náročný.
Príslovie, ktoré radí aby sa človek najskôr miernil, ako bude neskoro, je na človeka narodeného v znamení Leva ako šité. Tým, že má záľuba v rôznych pôžitkoch, vo flámovaní, niet sa čo diviť, že sa v živote musia priučiť striedmosti. Ak si tento človek nedokáže zachovať mieru, čaká ho smutný osud, ustavičné problémy, nepriateľstvo, samota , nenávisť a nenásytnosť.
Ľudia narodení v tomto znamení sú neuveriteľne odvážni. Keď bojujú s nepriazňou osudu, majú odvahu za desiatich. Keď ich postihne choroba alebo vyhnanstvo, smútok a strata drahej osoby, sú schopní sa smiať a pritom si uprostred najväčšej strasti zachovať chladnú hlavu.
Ich štýl má podobu dlhého lovu, keď krúžia okolo protivníka, pozorujú ich, vyvádzajú ich duševne z rovnováhy, so stiahnutými pazúrmi sa zakradnú do húštiny, a kým nastane chvíľa vhodná na odplatu, až potom zaútočia. Hneď nato sa postavia, a pokračujú, akoby sa nič nestalo. Bez mihnutia oka pokračujú vo svojej obľúbenej činnosti. Pomstili sa a to ich v plnej miere uspokojí.
Mimochodom, ľudia narodení v znamení Leva bývajú mimoriadne krásni. Svojím vystupovaním a držaním tela upútajú pozornosť i v tom najväčšom dave. Obliekajú sa klasickým spôsobom, no ak si môžu dovoliť luxus, určite sa vydekorujú. Milujú značkové veci, vybrané jedlá, drahé autá či domy. Často majú nádhernú hrivu hnedých vlasov, ktorú všetky ženy aj muži tak veľmi obdivujú.
Máte pocit, že vaše finančné problémy ovplyvňujú už aj vaše vzťahy s ostatnými? Nenechajte ich, aby vám znepríjemňovali život. S Easy pôžičkou si úver vybavíte jednoducho a rýchlo.
Znamenie Lev a vzťahy - láska, emócie a empatia
@andrea_ff Dakujem... budem sa musiet pozriet do knihy z ktorej to mam. Leva poznam vemi dobre lebo to bola moja mama a na nu to platilo uplne 100%
@andreatytler juj...nechcem otravovat, ale zaujimave to je 🤷♀️🤣
Mala som dvoch takych blizsich kamošov dovernych levov. Uzasni kamosi, to ako fakt. Kedze sme ale boli doverni priatelia vedela som o nich vsetko. Dvaja rozni muzi, z ineho sveta, rovnake znamenia rovnake vlastnosti. U jedneho boli vyraznejsie, u druheho menej a tak. Su skveli otcovia a manzelia. Pozorní, zodpovední, proste čo sa týka rodinneho zivota dokonalí. Samozrejme zato vyzaduju neustalu pochvalu a uznanie. S jedneho zenou sa poznam, kedysi sme sa navstevovali rodiny. Podla nej aj skvely sex, ten druhy neviem, ale podla toho ako sa opisoval tak urcite je dokonaly aj on v tom 🙈😄 akoze ak leva chvalite a ocenujete a je stredobod vasej pozornosti plus deti, bude vam cely zivot verny a oddany. Tak to bolo u tych dvoch. Ked prestala byt zena pozorna a vsimava, jeden aj druhy lev zahol. Jeden 2x a druhy raz. Dlhodobo. So znakmi zamilovanosti. Ten kamoskin bol dokonca rozhodnuty opustit rodinu ale tá jeho bokovka to asi tak vazne nebrala. Ten druhy chcel mat rodinu pokope ale nechcel sa vzdat mimomanzelskeho vztahu. Zacal sa lutovat, priznal ze je velmi ješitny a majetnicky. Ten kamoskin bol aj viditelny ziarlivec. Akoze zaujimave pozorovanie. Ale inak super ludia, spolocenskí, a naozaj oddaní ked to hrá podla nich. Mam spozorovane aj vahy, panny, raky a ryby a este kozorozci ( tiez poznam dvoch velmi sebe podobnych ) . Zaujimave pozorovanie 🙂
O mojom mužovi si písala 🤣 výbušný, vždy pravdu, nikdy nespravil chybu, ale ja som si zvykla tak, že už len mavnem rukou a myslím si svoje 🤣🤣
Hahaha tak ja mam manzela leva a ja som tiez lev a syna mame skorpiona takze dost nebezpecne znamenia ale vychadzame dobre. Co sa tyka muza tak vzdy ma pravdu a bude si za pravdou stat aj keby co bolo ale opravnene to vie aj vysvetlit pokial sa o nieco jedna. Vybusny je ale malo kedy to uz musi ozaj byt nieco moc vazne aby vybuchol. Je totalne oddany rodine a je to jeho slabina pokial by niekto utocil na nas slovne alebo aj fyzicky tak dotycny ma vazny problem inak ja som spokojna ale bala som sa ked aj ja lev ale sme spolu 8r a ete sme sa neposekali 😃.

@0silvia0 A manželíno sa razom zmení na maznajúceho kocúrika 😁😊
@mlska19 No veď viem, čo hovorím, ženy 😉😀😀😀 Lev je the best 😁