Muž lev
Čo si myslíte o mužovi - levovi? Dá sa s ním žiť, je vhodný do partnerstva? Žijete s mužom v tomto znamení?? Pýtam sa len tak zo zaujímavostí. 🙂
Hm, netuším, či znamenie určí, aký človek naozaj je, ale všetko je možné. Ja osobne so levica a mala som tú česť s troma levmi byť v užšom kontakte (kamarátkin priateľ, náš niekdajší šofér v robote a švagor) a ani s jedným sme si nerozumeli (oni sú proste jedineční, bezchybní, dokonalí, úžasní a najmúdrejší na svete, no a ja som tiež jedinečná, bezchybná (noooo), dokonalá (to fakt!), úžasná a najmúdrejšia na svete 😋 a čuduj sa svete, ono to nejako nešlo/nejde dohromady)...
Ja som mala vo vzťahu iba levov :D aj momentálne mám a pritom ich nevyhľadávam! Takže na Tom asi nie o bude
Ja si z levmi veľmi rozumiem som baran
A moji ex aj môj terajší sú si vo veľa povahovych veciach fakt podobný ...
Ale ukážu to až časom
Sú veľmi majetnicky niektorý viac niektorý menej s ex sa nedalo vôbec pracovať akokoľvek som mu dokazovala že mi môže veriť tak to vôbec nehralo rolu nikam som nemohla chodiť ani pridávať fotky na internet ...ale inak sme si veľmi rozumeli podobný humor a vedel byť veľmi presvedčivý aj keď urobil čokoľvek zle tak nakoniec som za to mohla vlastné ja :D
To isté takmer je aj môj terajší aj keď na začiatkoch nikdy túto svoju stránku neukazujú
Môj terajší sa však už ukludnili a pochopil že mi môže veriť a majetnicke sklony uz nemá
Levická majú velmi radi sex a aj ženy
Takže pokiaľ si veľmi žiarliva tak nič pre teba
Bývali ma podvádzal a veľmi
Tento nepodvadza aspoň čo viem ale rád sa pozrie
@andreatytler ahoj. Dakujem velmi pekne. No dam to precitat aj manzelovi. Povedala by som, ze ano, na tych 80% to sedi aj na mna a aj na manzela. A mozem povedat, ze nas vztah je harmonicky...sem tam nejaka skriepka, ale zatial nic vazne 🙏🙏🙏 sme spolu 10 rokov.
Moje zmeny nalad a citlivost celkom dobre toleruje 👍😀
Dakujem za namahu 😍
@kikaham
Myslim ze tvoj ex bol utlacany lev. Pocas vychovy mu rodiacia nedovolili sa plne rozrast. Lev je prirodzene sebaisty, verny a stedry ale ak je jeho ego a povaha posliapane, stane sa z neho neisty, majetnicky a promiskuitny clovek.
To plati vo vsetkych znameniach ze ak im nie je dovolene sa plne rozrast do svojej sily a krasy, otocia sa ich dobre vlastnosti na tie zle.

Ostpravedlnujem sa autorke za male odbocenie. od temy
@andrea_ff
Toto som vytiahla z knih Lindy Goodman o znameniach zverokruhu. Daj vediet ci nieco z toho sadlo na teba a tvojho muza/priatela. Zda sa ze vas vztah ma velmi dobru prognozu na happy end.🙂
Rak vonkajsi zivel je voda (city) a vnutorny zivel je vzduch (myslenie).
Ryby vonkajse znamenie je voda (pocity) a vnutorne znamenie je ohen (cinny).
Obe znamenia maju spolocny vonkajsi zivel vodu. Preto su obaja velmi citlivi, empaticki, jemni, starostlivi a sucitni ale ak tymto vodnym vlastnostiam chyba vnutorny zivel mozu sa tieto dobre vlastnosti prevratit.
Ak rakovi chyba vnutorny zivel vzduch (myslenie), jeho city ho prislis ovladnu a zajde to do prilisnej opatrnosti a ak rybam chyba ohen (cinny) mozu sa z nich stat bezduchy slabosi.
Rak je najcitlivejsie znamenie zverokruhu. Oni su silne ovplyvnene mesiacom a tak ako sa menia fazy mesiaca, menia sa aj ich nalady a dusevne rozpolozenie. Vsetko co emocne zaziju si pamataju a silne ich to ovplyvnuje. Velakrat ziju akoby v magickom snovom svete. Maju skvelu pamat.
Rak je najsilnejsie vodne znamenie, lebo svojim citlivym, materinskym sposobom si ludi podmania a tym ze vycitia co presne kto potrebuje, ich dokazu viest a riadit. Ale svoju pravu dusu si chrania a nikdy neukazuju cudzim.
Raci su velmi silne rodinne zalozeni, Rodina (najma matka) je ich utociste a ked maju silne rodinne zazemie, maju odvahu a stablitu. Domov reprezentuje emocionalnu istotu a bezpecie. Potreba lasky je taka velka ze ju treba zamaskovat naladovostou (slzami alebo smiechom). Miluju fotografovanie a zahradkarenie.
Ryby su posledne znamenie zverokruhu a reprezentuju posledne stadium zivota cloveka – smrt a s nou spojenu absolutnu vieru. Ryby sa uz narodia ako mudry starci s motom "zi a nechaj zit". Zazili vsetko co sa zazit da a tak su velmi sucitni. Vyhybaju sa konfrontaciam a napatiu bud cez meditaciu, filozofovani, umenie, nabozenstvo alebo ak sklznu na zle chodnicky tak cez alcohol a drogy.
Ryby su skveli posluchaci plni utechy a sucitu… dokazu vytiahnut z kazdeho vsetko. Maju uzasnu moznost presvedcit ludi aby robili co chcu bez toho aby si to ludia uvedomili. Nehadaju sa s ludmi. Precitia sa do nich, spoznaju ich a ich slabosti lepsie ako oni sami, volne a nenasilne ich navedu kam potrebuju, tak ze ani ich nenapadne proti tomu protestovat, naopak bude sa im to pacit.
Ryby ziju akoby v inom svete, spomalenom, tajomnom a mlcanlivom svete vodnych hlbin, kam sa pravidelne vracaju aby nacerpali energiu. Maju prevrateny denny rezim. Ruch dna ich vycerpava a klud noci umoznuje volne plynutie ich energie. Snivaju s otvorenymi ocami. Vnutorny zivel ohen zahrieva vodu a z nej sa stane teply pramen… prud, ktory plynie a stupa velmi harmonicky, jemne ale silne.
Spoluzitie Raka a Ryb je velmi hladke a nadmieru harmonicke. Silna citlivost na oboch stranach vytvara vztah ktory je snivo krasny aj napriek tomu ze su spolu uz velmi dlho. Ak sa pohadaju alebo rozidu, trapia sa viac ako akekolvek ine znamenie. Maju obaja velky starch z toho ze by jeden druheho stratili a nevedia si predstavit zivot bez toho druheho.
Maju velmi malo problemov medzi sebou. Doslova su spolu telepaticky naladeni.
Jednym z najhorsich problemov medzi nimi su peniaze. Rak peniaze setri lebo je opatrny. Ryby peniaze vyuzivaju na splnenie svojich snov a tuzob… su len prostriedkom. Odporuca sa mat oddelene financie.
Druhy problem je naladovost. Ryby sa utiahnu do meditacie a odmietaju komunikovat s rakom ktory sa citi odsunuty. Rak sa zase bezdovodne, zadumane stiahne do ulity pocas ubudajuceho mesiaca a to sposobuje rybam smutok az depresiu lebo su ako emocialna spongia a nasavaju rakovu melancholiu.
Posledny problem je v tom ze obaja vedia rovnako dobre udrzat svoje tajomstva a zaroven obaja vedia rovnako dobre vytiahnut tajomstva z inych. Toto moze niekedy vytvorit napatie. Najlepsie ak to riesia humorom… najma rak vie zachranit taketo napate situacie svojskym humorom.