Muž vodnár - skúsenosti, rady, tipy
Ahoj
Mate niektore z vas vztah s vodnarom? Ake boli zaciatky?
Alebo mali ste vztah s vodnarom? Ako to skoncilo?
Prosim vseobecne vase nazory, rady a skusenosti 🙂
Z jedneho vodnara som ZUFALA!! :((
Dakujem!
Astrologia nie je o porovnavani barana s vahami... Astrologia je o niecom uplne inom. Nastastie to nie je odbor urobeny na kolene ale pochadza este z cias stareho Egypta. Ja sama robim astrorozbory, synastrie, predikcie a pod... a dam vlastny krk na to, ze to sedi. Firmu mame 30 rokov , takze skusenosti viac ako dost. Dokonca som si tu na MK vsimla niektore mamicky, ze cez nas si davali vypocet plodnych dni Jonasovou metodou. Okrem toho, robime tieto sluzby aj pre policiu a pod. Takze.... funguje.
@jeannna dobry den, som dcera p.Steffeka . Rada vam odpoviem ak Mate v niecom nejasno . Ak neviete a nepoznate,kto Bol , tak nepiste ze nic moc....odpiste Mi rada sa s vami stretneme acvysvetlim...aby Ste pochopila urcite veci.
@santafe dobry den. Mozem sa Vas opytat v com Mate zly Horoskop od F. Steffeka? Co vam nesedi alebo nie je jasne? Odpiste Mi rada sa s vami stretneme a objasnim....
@romanarybnickova dobrý deň, ďakujem za ponuku, vážim si to, len skúste si moje komentáre prečítam s porozumením, možno sa len nechápeme, ja som nemyslela zlý v zmysle zle vypracovaný, že ho váš otec zle vypracoval, to nie, to ja nemám ako vyhodnotiť, keďže vypracovavaniu horoskopov nerozumiem... Ale v zmysle, že mám kopec negatívnych veci vo svojom horoskope, proste všetko možné zle mi hviezdy nadelili... A ešte keď som si to tak prečítala čierne na bielom, proste také potvrdenie, tak som celkom mala depresiu z toho, nebola som nadšená z toho horoskopu proste... Ja som to vyhrala, to bol v nejakom časopise nejaký kupón, tuším Život to bol, a ja som to poslala...a že akurát ja som to vyhrala😂 radšej keby som nejaký ten milión vyhrala, vtedy ešte slovenských korún...
@ninabr ahoj býk vodnár katastrofa😂
@santafe dakujem,ze Ste Mi odpisala. Ak potrebujete pomoc,Radu,vysvetlenie,pripade Mate zdravotne problemy dajte Mi vediet rada sa s vami stretnem,pomozem,poradim,vysvetlim,vyliecim....pokojny vecer s pozdravom

@ninabr Bývalý vodnari sa ozayvaju ci ako ? 😃👏🏻