Na akom výhernom žrebe ste vyhrali?
Na akom výhernom žrebe ste vyhrali a o akú sumu išlo ? 😁
nekupujem žreby,ale raz som vyhrala 4.cenu na športke,to bolo pár šušňov,moja jediná športka v živote.A vyhrala som raz mlynček na kávu a kazetu Spice girl z jedného rádia a ešte som vyhrala ružovú vyklápaciu Motorolu v nejakom časopise😀
@dettinadetta ja Prasa v zite, 2 eura
Muz vyhral na prasa v žite 100, šťastná zhoda či ako sa volá 50€
Exclusive, stal 20€. sla som si veselo do trafiky pre 500€ 😅 vzala si este jeden a na dalsi den som vykracovala pre 200 € 😅
Na zrebe nic moc max 20 eur. Viac som vyhral pri prepocte( ak to bola vecna cena, ci poukazky na nakup) v rôznych sutaziach napr. s Jednotou, ci ak penazna v Lote.
25€ v Lote 😁
@dettinadetta prasa v žite 2€
@dettinadetta já som vyhrala v bille teraz čo bola vianočná súťaž 50 e a tiež od nich pár rokov dozadu Disney deku dozadu.a také tie renta 2e to ani nerátam😊
@dettinadetta minulý týždeň keď som šla platiť inkasny listok som si kúpila žreb PEKNÝ DEŇ a vyhrala som 20€
@dettinadetta Ja som vzdy vyhrala max. naspat cenu zrebu. Ale raz este na zakladke som z vreckoveho kupila najlepsej kamoske zreb ako darcek k narodeninam. A bol vyherny, bolo tam 100 korun, co bol pred vyse 30 rokmi pre zakladoskolacku velky majetok.

moja najvyssia vyhra 70 eur na Vianocnej loterii tusim 2022.