icon

Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte?

abigeilleo310
29. okt 2021

Ahoj. Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte.? Ktorú ste mali najradšej? Z tých co sa už teraz nevyrábajú. Ja som mala rada milkiway hviezdičky , banánové a jahodové keksy, tie predával primazdroj, keksíky Vlnky, jahodovobananovy a ríbezľový nápoj Tang, také fialové a ružové a myslím oranžové to bol taky široký pasik, spolužiak to nazval jazyk, nanuk s kasperom, ríbezľove a ananasove acidko , jogurt, ktorý mal oranžový obal a bol na ňom krtko... Škoda že to už nevyrábajú.

Strana
mariaveronikag
29. okt 2021

nikdy som sa nad tým nezamýšľala, ale akurát si mi pripomenula Vlnky a nanuk s Kasperom 🙂 jeeej...no veru, škoda...🙂

aurorastone
29. okt 2021

Ale ved vlnky ešte existujú 🤔

thereisabear
29. okt 2021

Nugátovú Deva čokoládu ♥️

mariaveronikag
29. okt 2021

@thereisabear to som minule našla, že tradičná Deva, aj ten obal má ešte taký 🙂 mňam

mima1
29. okt 2021

@aurorastone este sa vyrabaju ale maju veeelmi daleko od toho co byvali.

thereisabear
29. okt 2021

@mariaveronikag ale obdĺžníkovú čokoládu? Nie tyčinku? 😯

saxana000
29. okt 2021

Rozpravkovu cokoladku malu modru
Kuku-ruku
Resanka
Snehulky ked boli este take zuvackove nie jak teraz ze sa rosypaju.haslerka cez pol dlane.
Gulickove zuvacky so zvieratkami z kontinentov.
Jezis vela toho bolo.celkovo sa mi zda ze vtedy vsetko chutilo lepsie a bolo kvalitnejsie

terry2003
29. okt 2021

Ja som našla aj tie milkiway hviezdičky. Pokiaľ sú to oni.

annm81
29. okt 2021

@abigeilleo310 Jogurtové disko keksy, pistaciová zmrzlinové torta, pistaciové a hrozienkové deli a deva. Ale pravda je, že za sladkosťami z detstva nijako nesmútim. Ako človek viac skúša a má väčší výber, zistí, že mnohé sladkosti boli vcelku hnusné, ale nemali sme veľký výber a bolo tam veľa cukru, tak nám chutilo.

Čo by som si z detstva dala a už sa nevyrába je kuracia polievka s domácimi rezancami od mojej babky.

denda007
29. okt 2021

Jablkový Lift, termix Liptacik, saláma Dolinka, Forte 🙂

abigeilleo310
autor
29. okt 2021

Ešte som si spomenula na čokoládu a perník Tom a Jerry, jahodovu šľahačku a zmrzlinu v prášku to sa mixovalo s mliekom a kyslé mlieko cmarik

abigeilleo310
autor
29. okt 2021

@terry2003 mali iný obal. A kde sa dajú zohnať?

terry2003
Autor odpoveď zmazal
althinka
29. okt 2021

Kopec vecí ale aj toto 🤤😁

ailiba
29. okt 2021

@abigeilleo310 trubičky Lussette (tak nejako)... To bola úplne droga. Škoda ich😒

77daniela77
29. okt 2021

Kopu kadejakych cokoladovych keksikov a zelatinovych hadov si momentalne spominam🤔

vevesh
29. okt 2021

@abigeilleo310 biela kava, jogurtovy dezert milko a milka, klasicky cokoladovy termix a figaro cokolady velke s prichutami...

terry2003
Autor odpoveď zmazal
belllinka
29. okt 2021

@saxana000 Kuku-ruku 🙂 Aj si zbierala nálepky do albumu? Ja som to strašne túžila zbierať a nalepovať, ale som sa to ani doma neodvážila povedať lebo mama by povedala, že je to zbytočnosť 🙂

althinka
29. okt 2021

@belllinka kuku-ruku som videla v lidli,aj som si ho z nostalgie kúpila xD

choco6
29. okt 2021

Toto 🙈

althinka
29. okt 2021

@choco6 joj tento som mala radaa 😁❤

belllinka
29. okt 2021

@althinka Mávajú ho bežne?

althinka
29. okt 2021

@belllinka fuu chodím zriedkavo, ale mávali🙂 chut trosku iná, ale stale dobrý keksík 😁

kulumulu123
29. okt 2021

@abigeilleo310 cucoriedkove a banánové granko 🤤🤤🤤

iffushka
29. okt 2021

@abigeilleo310 mám 30 a keď som mala tak 3 roky bol nanuk smonany a horká čokoláda. Modrý papierový obal s bielou mačičkou a hviezdičkami. Pamätá si niekto?

jamabe
29. okt 2021

Ja som milovala zelené bonpari.. Tu prichut uz nevyrábajú, nove su ine. Aj gumeni mackovia chutili nejako inak.. 🤔 A co sa uz vobec nevyraba a nechápem preco - kokosky v čokoláde 😋. Joj a este pernicky v rumovej poleve 😎

makova333
29. okt 2021

Juj ked vidim, ze niekoho detstvo bolo KUKU-RUKU, tak ani nemam chut napisat, co bolo to moje 😀 No dobre tak ja som ficala na tomto (a este Horalkach/Tatrankach co boli naozaj Horalky/Tatranky, Ruskej zmrzline, Jesenkach a sumienkach).

0silvia0
29. okt 2021

@denda007 dolinka bola salama? Ja si pamatam dolinku ktora bola jogurtove mlieko, bola myslim marhulova.

mladena
29. okt 2021

taká skvelá kokosová tyčinka v tmavej poleve zabalená v svetlomodrom obale, bývala aj želé v oranžovom obale ale tá kokosová bola najlepšia. A celkom lacná bola, vždy som kúpila zo 4 kúsky a stáli ako jedna klasická čokoláda. Tá mi fakt chýba.
A bolo všeličo aj taký citrónový keksík že Ovo alebo tak sa volal.
A čokoláda Nestlé - červený obal s pohárom mlieka.

Strana