Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte?
Ahoj. Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte.? Ktorú ste mali najradšej? Z tých co sa už teraz nevyrábajú. Ja som mala rada milkiway hviezdičky , banánové a jahodové keksy, tie predával primazdroj, keksíky Vlnky, jahodovobananovy a ríbezľový nápoj Tang, také fialové a ružové a myslím oranžové to bol taky široký pasik, spolužiak to nazval jazyk, nanuk s kasperom, ríbezľove a ananasove acidko , jogurt, ktorý mal oranžový obal a bol na ňom krtko... Škoda že to už nevyrábajú.
@alzbetka83 tuším áno, boli aj s arašidmi, ale mne chutili tie sójové
@heln https://sortiment.metro.sk/sk/peppies-bacon-75g... tu ich maju skladom 🤷♀️
@dundulica Áno tie sójové som mala rada aj ja, neviem aká to bola značka. Zora bola asi nugatova a biela
...tak ja som asi už strašne stará, no pamätá si niekto také malilinké farebné cukríčky, veľkosti špendlíkovej hlavičky, ktoré sa predávali v maličkej priesvitnej bábikovskej plastovej fľaštičke ...mohla mať cca 7 cm...uzatvorená bola farebným cumlíkom a keď ste ho odkrútili, uvoľnil sa pri okraji taký maličký farebný prúžok, čo sme ako škôlkárky nosili ako prstienok ? A ešte velikánske chlebové rožky posypané hrubou soľou a rascou - volali sa Dubčeky. A žuvačky Káčer Donald, v ktorých bol komix ?
@lintu dolinka
@kacusik69 toto som kupovala ako besna, pamätám, že stala 1 korunu 50 halierov, stále si tú chuť pamätám a aj dnes by som na posedenie zjedla aj 20 😛
na cukrovú píšťalku
@abigeilleo310 cucoriedkove a jahodove granko 🤤🤤🤤
@kulumulu123 jahodove este predavaju aj bananove
@malinovka333 a kde prosim??? To som od detstva nevidela....
@kulumulu123 napr v tescu vola sa to frapko.daj si do googla frapko jahodove aby si videla obal.ale aj granko ma jahodu ale to som este u nas nevidela len v cechach.ale toto frapko jahodove je dobre.viem ze zlozenie nic moc oproti tomu socikovemu ale aspon mala spomienka.
@kulumulu123 aj jahodove mam ale v doze bez obalu

@abigeilleo310 este som si spomenula, raz predavali slane pracliky v cokolade a tiez spomeniem preslavene pepies bacon, ktore prestali vyrabat lebo hlavna zlozka bola rakovinova.