icon

Na čo myslíte, keď ste sami?

7. nov 2023

Ahoj, na čo myslíte, keď idete napr. Sami po chodníku, v autobuse alebo nemáte sa práve s kým rozprávať. Pýtala som sa manžela, že čo myslí v voľnej chvíli a jeho odpoveď bola, že na nič. Pritom ja myslím neustále na niečo, prehrávam si situácie z práce, premýšľam, čo by som ešte chcela stihnúť, aký bude program na víkend atď. Neviem si predstaviť, ako funguje, nemyslieť na nič 😂

h2
7. nov 2023
freepalestine
7. nov 2023

@h2 ty si isto muz

anonymanonym
Autor odpoveď zmazal
anonymanonym
7. nov 2023

Stale na nieco myslim, vselico mozne sa mi odohrava v hlave 🙂 Hej, aj moj muz tvrdi, ze casto nemysli proste na nic, holt "krabica ničoho"

Vzdy mi k tejto teme napadne toto video. Stare, ale vzdy sa pobavim a este aj relativne pravdive 😁

https://www.youtube.com/watch?v=SUmCRrKYwBQ
diewcatqoo
7. nov 2023

Ako kedy. Ale cim som starsia, tak tym castejsie sa mi stava, ze nemyslim na nic. Kedysi to bolo pre mna tiez nepredstavitelne. No mam pocit, ze od urciteho veku moj mozog asi dosiahol svoju maximalnu kapacitu a v urcitych chvilach vypina. Bud teda vypne uplne a je tam prazdno alebo si v duchu spievam nejaku dementnu pesnicku z detskeho serialu... neviem, co je horsie 🙄

juliavolna
7. nov 2023

Ja tiež stále myslim na niečo - nedá sa udať presne teraz že načo, ale v hlave mi idu myšlienky stále.

h2
7. nov 2023

@freepalestine To teda nie som. 😁

marianarem
7. nov 2023

Stale na nieco. Ale nie vzdy som na to mejako sustredena, niekedy len tak prichadzaju a odchadzaju rozne myslienky, vtedy hovorim, ze v podstate nemyslim "na nic". Inac si niekedy prehravam udalosti, ktore potrebujem spracovat, premyslam nad roznymi situaciami, skusam vymyslat riesenia problemov, rozmyslam nad svojimi blizkymi, nad tym, co budem varit a nakupovat, ako zorganizovat cas, skladam basnicky, vymyslam obrazy, robim matematicke dokazy 🙂

jesenzima
7. nov 2023

Väčšinou sledujem ľudí, okolie, obzerám sa, ale tak konkrétne nemyslím na nič. Prechádzky mam rada práve preto, že vyvetram hlavu .. ak kráčam len napríklad do/z obchodu, myslím na to, čo budem jesť, alebo kam s deckami, ale žiadne veľké plány 😃

freepalestine
7. nov 2023

@h2 tak mas nadzenske kapacity. Aj ja chcem 😂

h2
7. nov 2023

@freepalestine To nemá byť, nad čím rozmýšľam ja. Ale nad čím "rozmýšľa" autorkin muž. 😃

freepalestine
7. nov 2023

@h2 potrebujem dalsiu kavu asi. Prepac 😅

natalka2548
7. nov 2023

Ja tiež stále na niečo myslím ale môj prípad je už asi extrém 😀 nonstop mi behajú nejaké myšlienky v hlave, niekedy jedna cez druhú nedá sa to vypnúť 😂 prídem si niekedy úplne mimo duchom neprítomná, keď sa s niekym rozprávam alebo niečo robím tak som myšlienkami úplne inde, neviem byť tu a teraz, som iba fyzicky prítomná. Niekedy fungujem na autopilota a hlava úplne inde 😂 neviem či je to ok ale neviem čo stým :D

majorek
8. nov 2023

@h2 🤣🤣🤣🤣

asocial
8. nov 2023

neviem vypnut mozog a unavujem ma to. som nieco podobne ako
@natalka2548

s tym, ze ja casto myslim v style "keby bolo keby" a to je hrozne zle.

dorothee
8. nov 2023

Toto iste mi aj moj muz raz povedal,ze on jednoducho vypne a nemysli na nic 🤷🏻‍♀️ Nechapem ako sa to da,ja ma hlavu nonstop zapnutu,miliony myslienok behaju jedna cez druhu..Co treba nakupit,urobit,co deti,ale aj take ze politika,svet,priroda..Proste mix vsetkeho..Nedokazem sa uplne uvolnit dokonca ani pri sexe,kde tiez niekedy keby mi muz videl do hlavy,tak ma asi zabije nad cim vselicim ja dokazem pri tom mysliet 😂 On si vecer lahne a do troch sekund spi,ja kym upokojim hlavu tak aj polhodina prejde 😀

stanulienkat
8. nov 2023

Bezmyslienkovy stav neexistuje.