Na čo všetko používate infračervenú lampu?
Ahojte! Uvažujem nad kúpou infračervenej lampy. Máte ju doma niekto, využívate ju a na čo všetko? Ďakujem.
Ja ju používam na vyhrievanie dutín a dcera na akné ale ak môžem poradiť kupte si takú čo sa nastaví a sama vypne.
@janula2511 ahoj, infralampa len nahrieva, kdezto biolampa posoby protizapalovo, proti bolesti a antinbakterialne. takze ja by som kupila radsej biolampu. mam ju doma a mozem len chvalit, mam 3 deti takze ked niekam cestujeme, cestuje stale s nami. ci uz na bolest hrdal, zubov, hlavy, chrbta, pri liecbe akne, hemoroidov atd, atd, je toho strasne vela. urcite ma sirsie spektrum pouzitia ako klasicka infralampa.
@meusicka a aku znacku mate?mozem sa spytat za kolko ste ju kupovali?
my sme kupili Biostimul a cca za 350e. mame ten s cervenym svetlom.
@meusicka a neviem co je na tom take drahe.
@janula2511 na trhu su aj drahsie lampy rodicia maju uz skoro 12 rokov bioptron od zepteru a stala okolo 15 tis vtedy este korun. Dnes ceny idu od 600eur vyssie. My sme nou poriesili strasne vela veci od migreny cez zlomeniny az po ekzemy nasho hafana.
@janula2511 je to pravda drahy spas, ale ked mas chore deti a zajdes do lekarne a nechas tam za lieky ktore ti poskodzuju aj pecen a dodrbu zaludok zakazdym 30-50e tak sa to spocita a je to celkom obstojne kedze to pouzivas potom cele roky. je to sice hlbise do vrecka, ale my sme ju kupovali ked som cakala dvojicky a uz som mala doma starsiu dcerku a vedela som ze ze problem malemu dietatu vobec dat nejake lieky.vsetko pisu len od 3 rokov. nastastie sme mali biolampu aj ked nasu malinku ledva 3 mesacnu bolelo usko. inac by sme dieta napchavali liekmi 😝
@meusicka ja sa skor toho bojim ci to je naozaj take ucinne ako sa pise.
Ja ňou roztapam aj mrazak 😂
A také drahé nie sú , ja mám takúto a aj tvarovu saunu som kúpil https://m.alza.sk/beurer-il-21-d269062.htm?cati...
Ahojte chcem sa opitat na tu lampu....
Mam doma 2.5 rocne dieta ma uzliny v hrdle pri brade je to ako gulicka poradte mi kto ma skusenosti mozem tu ultrafialovu lampu na to pouzit
Dakujem.😊
@bambusko chcem sa opýtať, keď vyhrievané deti používate aj nejaké ochranné okuliare ? Ja vyhrievam syna na dutiny, mám infralampu 300W.
@monika0915 riešim presne to iste 🙂 chcem kúpiť infralampu 300w a tiez sa neviem dopátrať k odpovedi, či sú potrebné ochranné okuliare..
@zuzikmas
@monika0915 deti nebudú sedieť so zavretými očami, kvôli ochrane určite kúpiť.
@saxana000 podľa mňa očká by mala mať zatvorené. Teraz, keď dcéra má 10 rokov, som zapla lampu, a ona nebola ešte pripravená, okuliare síce mala, no nezavrela oči. Sťažovala sa ešte dlho, ako ju to oslnilo, a je to nepríjemné.
Ja som deťom citavala rozprávky, sedela som pri nich, neskôr púšťala z cd.
A či slnečné sú alternatívou, si netrúfam poradiť.
Moze sa používať v tehotenstve na liečbu vyskocenej platničky na krížoch?
Máte niekdo 100w lampu? Oplatí sa aj tá alebo je lepšia 150w? Aký je rozdiel?
@janula2511 určite silnejšiu. Viackrát som mala možnosť porovnať účinky, pri slabšej (u švagra aj u rodicov) sa mi deti z nadchy nevedeli dostať, a samy konštatovali, že tak nehreje ako doma.

Poradte mi ktora je lepsia ucinnejisia biolampa alebo infralampa?