icon

Na čo všetko používate infračervenú lampu?

momka
18. dec 2009

Ahojte! Uvažujem nad kúpou infračervenej lampy. Máte ju doma niekto, využívate ju a na čo všetko? Ďakujem.

Strana
z2
janula2511
3. dec 2015

Poradte mi ktora je lepsia ucinnejisia biolampa alebo infralampa?

namaka
3. dec 2015

Ja ju používam na vyhrievanie dutín a dcera na akné ale ak môžem poradiť kupte si takú čo sa nastaví a sama vypne.

meusicka
3. dec 2015

@janula2511 ahoj, infralampa len nahrieva, kdezto biolampa posoby protizapalovo, proti bolesti a antinbakterialne. takze ja by som kupila radsej biolampu. mam ju doma a mozem len chvalit, mam 3 deti takze ked niekam cestujeme, cestuje stale s nami. ci uz na bolest hrdal, zubov, hlavy, chrbta, pri liecbe akne, hemoroidov atd, atd, je toho strasne vela. urcite ma sirsie spektrum pouzitia ako klasicka infralampa.

janula2511
3. dec 2015

@meusicka a aku znacku mate?mozem sa spytat za kolko ste ju kupovali?

meusicka
4. dec 2015

my sme kupili Biostimul a cca za 350e. mame ten s cervenym svetlom.

janula2511
4. dec 2015

@meusicka a neviem co je na tom take drahe.

smoulingirl
4. dec 2015

@janula2511 na trhu su aj drahsie lampy rodicia maju uz skoro 12 rokov bioptron od zepteru a stala okolo 15 tis vtedy este korun. Dnes ceny idu od 600eur vyssie. My sme nou poriesili strasne vela veci od migreny cez zlomeniny az po ekzemy nasho hafana.

meusicka
5. dec 2015

@janula2511 je to pravda drahy spas, ale ked mas chore deti a zajdes do lekarne a nechas tam za lieky ktore ti poskodzuju aj pecen a dodrbu zaludok zakazdym 30-50e tak sa to spocita a je to celkom obstojne kedze to pouzivas potom cele roky. je to sice hlbise do vrecka, ale my sme ju kupovali ked som cakala dvojicky a uz som mala doma starsiu dcerku a vedela som ze ze problem malemu dietatu vobec dat nejake lieky.vsetko pisu len od 3 rokov. nastastie sme mali biolampu aj ked nasu malinku ledva 3 mesacnu bolelo usko. inac by sme dieta napchavali liekmi 😝

janula2511
5. dec 2015

@meusicka ja sa skor toho bojim ci to je naozaj take ucinne ako sa pise.

faethorius
9. okt 2016

Ja ňou roztapam aj mrazak 😂

faethorius
9. okt 2016

A také drahé nie sú , ja mám takúto a aj tvarovu saunu som kúpil https://m.alza.sk/beurer-il-21-d269062.htm?cati...

renatadunkova
24. júl 2017

Ahojte chcem sa opitat na tu lampu....
Mam doma 2.5 rocne dieta ma uzliny v hrdle pri brade je to ako gulicka poradte mi kto ma skusenosti mozem tu ultrafialovu lampu na to pouzit
Dakujem.😊

monika0915
4. jan 2019

@bambusko chcem sa opýtať, keď vyhrievané deti používate aj nejaké ochranné okuliare ? Ja vyhrievam syna na dutiny, mám infralampu 300W.

zuzikmas
28. jan 2019

@monika0915 riešim presne to iste 🙂 chcem kúpiť infralampu 300w a tiez sa neviem dopátrať k odpovedi, či sú potrebné ochranné okuliare..

lilke
17. feb 2019

@zuzikmas
@monika0915 deti nebudú sedieť so zavretými očami, kvôli ochrane určite kúpiť.

saxana000
21. feb 2020

@lilke tiez nemame okuliare ale mala ma slnecne original polaroid.gumickove by isto strhla neznesie ani masku z inhalatora.myslite ze tie slnecne jej budu stacit?pripadne pustit telku a lampu namierit akor zhora nech sa pozera niekde uplne inde..

lilke
21. feb 2020

@saxana000 podľa mňa očká by mala mať zatvorené. Teraz, keď dcéra má 10 rokov, som zapla lampu, a ona nebola ešte pripravená, okuliare síce mala, no nezavrela oči. Sťažovala sa ešte dlho, ako ju to oslnilo, a je to nepríjemné.
Ja som deťom citavala rozprávky, sedela som pri nich, neskôr púšťala z cd.
A či slnečné sú alternatívou, si netrúfam poradiť.

tinka1234567
25. sep 2021

Moze sa používať v tehotenstve na liečbu vyskocenej platničky na krížoch?

mata1278
22. sep 2022

@namaka dobrý deň akú používate na akné ?

namaka
3. okt 2022

@mata1278 Prepáčte dlho som tu nebola ale čo sa týka infralampy tak značka Beurer therapy vyzerá to ako taká malá obrazovka.

janula2511
23. mar 2023

Máte niekdo 100w lampu? Oplatí sa aj tá alebo je lepšia 150w? Aký je rozdiel?

lilke
26. mar 2023

@janula2511 určite silnejšiu. Viackrát som mala možnosť porovnať účinky, pri slabšej (u švagra aj u rodicov) sa mi deti z nadchy nevedeli dostať, a samy konštatovali, že tak nehreje ako doma.

Strana
z2