icon

Na Instagrame sú mamičky z Modrého koníka na posmech

9. mar 2022

Zaregistrovali ste na instagrame ucet, kde si z nas mk mamiciek robia srandu.
Mna sa to dotyka. Je pravda, ze sa tu vyskytuju obcas divne otazky, ale mna ucili, aby som sa nevysmievala z druhyh. A tiež, že žiadna otazka nie je hlúpa...
Aky mate nazor vy?

Strana
z2
fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
pribinak
9. mar 2022

Ja sa nečudujem. Či si mam myslieť o otázke: som v 13 tizdny mizem jesť mentolové zuvacki?

marca12
9. mar 2022

Ano zaregistrovala a je to pekne zrkadlo. Mne sa to paci. Tiez nemam rada vysmech,ale toto nepovazujem za vysmech. Mozno taku skolu,aby sa mamicky soamatali,lebo niektorym to naozaj udiera na mozog.

petamich
9. mar 2022

uprimne mne sa to tiez paci - neberiem to ako vysmech ale skor nastavenie zrkadla, kazdy den sa tu objavi x tem, pri ktorych si pomyslim, ze buducnost tohto naroda je v kybli ak sa matky/buduce matky dokazu pytat taketo veci 🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
liusa82
9. mar 2022

ja som si ho tam dokonca pridala do sledovaných a nehanbim sa za to🙂

autor
9. mar 2022

@pribinak ano z nasho pohladu je to divna otazka.. ale co ak je mamicka uzkostliva, mohla prejst niekolkymi potratmi, moze to byt vytuzene babo, moze to byt zena z menej socialne priazniveho prostredia.. Nevidime.m nepozname, nevieme.
Najjednoduchsie je sa vysmiat..

jaga18
9. mar 2022

Ako sa vola ten účet na IG? Možnosť sa aj na sebe zasmejem 🤭

petamich
9. mar 2022

@jaga18 modry komik

petamich
9. mar 2022

hmm aj tak nie 🙃 som zena pochadzajuca zo socialne nepriazniveho prostredia, po niekolkych potratoch, uzkostliva s vytuzenym dietatom a nie aj tak mi rozum zastane niekolkokrat denne - zdravy rozum a google sa uz dnes nenosia? ale mozno som dnes len malo tolerantna, hodme to na deficit spanku

mb2021
Odpoveď bola odstránená
pribinak
9. mar 2022

Toto s úzkosťou nema nič spoločne. To je proste otázka zdravého rozumu

janai1
9. mar 2022

Paráda... Niektoré skvosty som ani nezachytila...
Super, že tomu robíš reklamu 😉

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
mamamasama
9. mar 2022

Ja sa na tom bavím rovnako ako sa bavím tu 😁

jasminkaj
9. mar 2022

A ja - šťastná žena - čo absolútne nevie ako instagram vypadá 😅🙏

nelca0510
9. mar 2022

Diky za tip,aspoň sa zasmejem. Čo čakáš,keď každý druhý deň rozobratý snehobiely test pod negatívom,kde musíš nastaviť oči ako jastrab aby si videl čo tam nie je.

nykkushka
9. mar 2022

Ak Kristína Farkašova zdieľala nejaké perličky 🤣😂
Priznávam, že aj ja som si musela raz spraviť screenshot a verejne to zdieľať na IG (samoška bez mien, nickov) 🤣 to bola pre mňa Topka Topov- V noci som si nechala na ruke gumičku, mám ju otlačenú, mohlo to ohroziť prívod kyslíka dieťaťu 🤦🏼‍♀️😂🤣😂🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂🤣😂🤣

modrykomik
Odpoveď bola odstránená
anita6666
9. mar 2022

Tento slepacinec je spomenutý aj v jednej knihe,v rádiu Expres si tiež dobre z vás uťahujú a pre mňa je toto nevyčerpateľny zdroj zábavy tiež,vďaka pánu za túto stupiditu

antonia1209
9. mar 2022

Za mna najlepsi profil poslednej doby, tak som sa nasmiala 🤣🤣🤣🤣

evaachesa
9. mar 2022

Vďaka za tip 😅👍 aj som si kvôli tomu znova spojazdnila Instagram. Muž nechápal čo sa toľko smejem 😂

autor
10. mar 2022

@modrykomik To je pekné, že sa smejetr na cudzích ľuďoch. De facto na ich hlúposti.
Je to podobné ako keď do bazéna hodíte hodite mentálne zaostalých ľudi a budete sa smiať na tom ako s vodou bojujú.
Ako netvrdím, že pri niektorých prispevkoch sa nepotrebujem nadýchnut z hlboka, ale ja sa z nich nedokážem smiať. Je mi proti srsti vysmievať a smiať sa z ľudí.. toto neučím ani svoje deti. Snáď nikto to neučí.
A potom si večer pustia IG a smejú sa na ľuďoch, ktorí su menej múdry.

Príde mi to také vyvyšovanie.. akože ja som múdry a inteligentný a to sú tie sliepky sprosté... Máte na to právo? Iba preto, že v pomyselnom rade mudrosti stoja za vami?

modrykomik
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
10. mar 2022

Máte zle prirovnanie. Nik by sa nesmial na mentálne postihnutých ľuďoch ako nevedia plávať. Lebo sa to nepatrí. Bohužiaľ,sú tu také diskusie,že namiesto plaču čo sa deje s ludstvom sa človek radšej zasmeje.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
sari24
10. mar 2022

Bože autorka, ty by si nemohla ísť ani náhodou na standup show lebo po piatich minútach by si odišla zo sály s plačom akoby sa ťa všetko dotklo. Nie je to vysmievanie sa, je to len tvrdší humor ktorý keď ti nesedí tak to nečítaj, budeš mať lepší deň.
Ale možno menšia rada, sa trochu povznes nad to. Občas je dôležité sa nebrať až tak príliš vážne a vedieť si vystreliť aj zo samého seba, prípadne kľudne aj z iných.

autor
10. mar 2022

@sari24 Zo seba si vystrelim rada, ale nie z druhých

simonka791
10. mar 2022

Najvyšší čas to začať brať s nadhľadom ;)
Konečne niekto založil taký profil 😃 fandím vám !!!

number19
11. mar 2022

@modrykomik By ma neprekvapilo ak by si ty sam tie absurdne temy tu zakladal, aby si mal co postovat na tom instagrame.

Strana
z2