icon

Nadmerné veľkosti pre mužov

kat31
22. okt 2020

Dobrý deň ,neviem či správne píšem ale už som zúfalá z toho že neviem na svojho partnera nájsť nadmernú veľkosť zimnej bundy asi 7xl .....všetky obchody na nete s nadmernými veľkosťami som už prešla a nič 🤦Neviete mi poradiť niečo ?Ďakujem

fidka79
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
22. okt 2020

@fidka79 ale no, zas sa tu neprasiatkujme, myslim, ze to nie je vhodne. Kazdy ma inu stavbu tela, niektori muzi priberaju do brucha, su ako sudky s uzkymi plieckami, ini rovnomerne a posobia tak mohutne drevorubacsky...
A aj ty si kraaasna vymakana fitnesacka by the way?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
22. okt 2020

@fidka79 to je fajn, ze si na svoju telesnu schranku hrda, uzivaj si to❤️
Aj ja chodim do fitka roky rokuce (od 25 rokov, teraz mam 46), ale ja to tak neviem prezivat ako ty😳

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
22. okt 2020

@kat31 no ja sa do toho nestaram, ale to je morbidna obezita, BMI ma cez 44. Kaslat na vahu, ide o zdravei hlavne, svokor v 50tke s nizsou BMI skoncil velmi zle.. teraz je stastny a spokojnyy.. schudol hadam aj 50kil. Lenze to chlapov napadne, az ked je zle... aj moj nevlastny otec az po zazitku v nemocnici pochopil :D
tym ako nechcem sa nikoho dotknut, len konstatujem 🙂

simca06022011
22. okt 2020

@fidka79 toto som aj ja mojmu hovorila, a on schudol sviniar a teraz sa potim aj ja vzdy ked sa da 😂

kikusa8
22. okt 2020

Skus uncle sam

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
stary_ujco
22. okt 2020

@0silvia0 osobne 🙂))
Ak som na slovensku, tak to pošlem na kamosovu adresu v USA a on pošle balik na Slovensko. Amazon a eBay budú mať určite aj predajcov, čo pošlú bez problemov na Slovensko. Bežná taxa je 15 eur za menší balík.

0silvia0
22. okt 2020

@fidka79 ja neviem, ja som velrybove problemy nikdy neriesila, ja som skor potrebovala pribrat, ani po detoch som nepopriberala, takze ja cvicim pre zdravie, nie pre vzhlad. Aj moj muz ked sme sa spoznali vazil 116 kg, ale odvtedy schudol, teraz vazi okolo 90 kg, ale on je ten svalovy typ mohutny, takze na mna posobi akosi vysuseno uz pri tejto vahe. Syn ma 190 cm a okolo 100 kg, vyzera akurat, on ma tiez taku maskulinnu postavu.

0silvia0
22. okt 2020

@stary_ujco diky pozriem

hors
22. okt 2020

@herriett to je fakt len na náhode ja tam tiež nekúpim vždy ale občas sa dá kúpiť .Ja mám vždy problém že syn má dlhé ruky a tak mu je krátke 😭🤣

simca06022011
22. okt 2020

@stary_ujco no ano, a colne konanie je teraz cely majland cez kurierov... ja som bezne objednavala z usa veci, posledne ma len colne konanie stalo cez 20EUR a to este bez dane a cla.

stary_ujco
22. okt 2020

Tak vieš, niekedy je 150 kil lahsie zivit ako satit 🙂))

laskyy
29. okt 2020

ak nemozes zohnat na svojho chlapa oblecenie tak to je uz zle.. mam 192cm a 115 kg niekedy je to xl noha 49, vsetci my hadaju 95,percento telesneho tuku 15. turisticke topanky hanwagy, ma siroku podrazku, topanky do tanecnej od gabor, na bezne nosenie su to columbie, a olang, veci na turistiku od zaja, veci do spolocnosti vyberame s manzelkou v beznych obchodoch, mam aj americku znacku columbia priamo od nich a z nejakeho talianskeho outletu, , mala by si velmi zvazit co tvoj manzel jedava a hladat zdravu stravu, ked uz pride cukrovka , bolesti krizov alebo nieco ine operacia klbov uz bude neskoro. skuste apku kaloricke tabulky. kilo masa je velke ako past kilo tuku je velke ako 3 paste,

vlastip
14. feb 2021

Ahojte zháňam pre syna mikinu najlepšie čiernu alebo sivú alebo béžovú na zips s kapucňou a je to nadmerná veľkosť 5xl syn má výšku 190 cm váha asi 140 kg Dajte mi prosím vedieť Ďakujem

luckajanko
15. feb 2021

@vlastip ja som bratovi objednávala nadrozmerné športové mikiny z anglicka zo sportsdirectu, ale už dávnejšie, ako vystúpilo Anglicko z eu neviem ako to je s doručovanim, ale myslím že Sportsdirect má pobočku aj na slovensku

0silvia0
15. feb 2021
vlastip
15. feb 2021

@0silvia0 ďakujem, pozriem sa na to
Ja som zvykla kupovať cez UK eshopy, no už je to hrozné s cenami, daň, clo, preprava 🙀

0silvia0
15. feb 2021

@vlastip toto je v pohode cena, nie?

vlastip
15. feb 2021

@0silvia0 áno cena je ok😸

vlastip
16. feb 2021

@0silvia Ahoj to som zase ja Pozerala som tú stránku nikde som takú mikinu tam nenašla Našla som jedine bez zipsu ale syn chce so zipsom Presne takú akú si mi poslala na foto poradíš mi Prosím ťa ešte raz Vďaka 🙏

0silvia0
16. feb 2021

@vlastip https://m.aboutyou.sk/p/nu-in-big-tall/teplakov...
Dokonca zlacnela o 10 euro, maju aj 6xl

0silvia0
16. feb 2021

@vlastip este nezabudni vyuzit zlavu na zlavneny tovar

vlastip
16. feb 2021

Už som kúpila srdečne ďakujem😍😻🤩😘♥️🌹

vlastip
16. feb 2021

@0silvia0 áno využila som kupón na zľavu
🙂

fidka79