Nadmerné veľkosti pre mužov
Dobrý deň ,neviem či správne píšem ale už som zúfalá z toho že neviem na svojho partnera nájsť nadmernú veľkosť zimnej bundy asi 7xl .....všetky obchody na nete s nadmernými veľkosťami som už prešla a nič 🤦Neviete mi poradiť niečo ?Ďakujem
@kat31 no ja sa do toho nestaram, ale to je morbidna obezita, BMI ma cez 44. Kaslat na vahu, ide o zdravei hlavne, svokor v 50tke s nizsou BMI skoncil velmi zle.. teraz je stastny a spokojnyy.. schudol hadam aj 50kil. Lenze to chlapov napadne, az ked je zle... aj moj nevlastny otec az po zazitku v nemocnici pochopil :D
tym ako nechcem sa nikoho dotknut, len konstatujem 🙂
@fidka79 toto som aj ja mojmu hovorila, a on schudol sviniar a teraz sa potim aj ja vzdy ked sa da 😂
Skus uncle sam
@0silvia0 osobne 🙂))
Ak som na slovensku, tak to pošlem na kamosovu adresu v USA a on pošle balik na Slovensko. Amazon a eBay budú mať určite aj predajcov, čo pošlú bez problemov na Slovensko. Bežná taxa je 15 eur za menší balík.
@fidka79 ja neviem, ja som velrybove problemy nikdy neriesila, ja som skor potrebovala pribrat, ani po detoch som nepopriberala, takze ja cvicim pre zdravie, nie pre vzhlad. Aj moj muz ked sme sa spoznali vazil 116 kg, ale odvtedy schudol, teraz vazi okolo 90 kg, ale on je ten svalovy typ mohutny, takze na mna posobi akosi vysuseno uz pri tejto vahe. Syn ma 190 cm a okolo 100 kg, vyzera akurat, on ma tiez taku maskulinnu postavu.
@stary_ujco diky pozriem
@stary_ujco no ano, a colne konanie je teraz cely majland cez kurierov... ja som bezne objednavala z usa veci, posledne ma len colne konanie stalo cez 20EUR a to este bez dane a cla.
Tak vieš, niekedy je 150 kil lahsie zivit ako satit 🙂))
ak nemozes zohnat na svojho chlapa oblecenie tak to je uz zle.. mam 192cm a 115 kg niekedy je to xl noha 49, vsetci my hadaju 95,percento telesneho tuku 15. turisticke topanky hanwagy, ma siroku podrazku, topanky do tanecnej od gabor, na bezne nosenie su to columbie, a olang, veci na turistiku od zaja, veci do spolocnosti vyberame s manzelkou v beznych obchodoch, mam aj americku znacku columbia priamo od nich a z nejakeho talianskeho outletu, , mala by si velmi zvazit co tvoj manzel jedava a hladat zdravu stravu, ked uz pride cukrovka , bolesti krizov alebo nieco ine operacia klbov uz bude neskoro. skuste apku kaloricke tabulky. kilo masa je velke ako past kilo tuku je velke ako 3 paste,
Ahojte zháňam pre syna mikinu najlepšie čiernu alebo sivú alebo béžovú na zips s kapucňou a je to nadmerná veľkosť 5xl syn má výšku 190 cm váha asi 140 kg Dajte mi prosím vedieť Ďakujem
@vlastip ja som bratovi objednávala nadrozmerné športové mikiny z anglicka zo sportsdirectu, ale už dávnejšie, ako vystúpilo Anglicko z eu neviem ako to je s doručovanim, ale myslím že Sportsdirect má pobočku aj na slovensku
@vlastip https://m.aboutyou.sk/p/nu-in-big-tall/teplakov...
Dokonca zlacnela o 10 euro, maju aj 6xl
Už som kúpila srdečne ďakujem😍😻🤩😘♥️🌹