icon

Nadprirodzené zážitky v našom dome: Skúsenosti a príbehy

11. dec 2023

Dobrý deň chcela by som sa len podeliť o moju skúsenosť už dlhšie u nás straší dnes mi ráno mama písala čo som chcela v noci tak ja som nechápala lebo telefón mám na poličke a nie pri sebe o pól 4 ráno mala spravu odomna ale v mojom mobile tá sprava nebola pravdepodobne bola vymazana ja som to nepísala a môj ročný syn tiež určite nie😂 mama s ocom a bratom (4 roky) spia vedľa v izbe minulý rok pred vianocami toez niekto kričal na brata a bol to hlas oca a počuli sme to všetci akurát že oco bol v robote…

Nadprirodzené zážitky v našom dome: Skúsenosti a príbehyNadprirodzené zážitky v našom dome: Skúsenosti a príbehy
Strana
z2
sasitimi17
19. dec 2023

@ibatanecnica dobre ale jeho číslo zrejme máš uložené v mobile, mne vytočilo úplne cudzie niekoho koho som vôbec nikdy nevidela :D Veď ja nevravím že straší, iba že je to zvláštne ježiši

ibatanecnica
19. dec 2023

@sasitimi17 aj to sa mi už stalo. Nebudem tu vypisovať všetky čudné telefonaty a SMSky ktoré sa mi udiali, Len som chcela napísať, že sa stávajú také veci. Mohol to byť aj omyl. Veď skús napísať naspäť, kto ti odpíše.
Je jedno či máš číslo uložené alebo nie. Keď ti niekto volá či uložený alebo neuložený, nemusí sa ti dovolať a jemu to môže zvoniť a pod.

magic08
19. dec 2023

mne sa raz stalo, ze som poslala muzovi sms a jemu prisla uplne ina spava 😀 doteraz nechapeme

sasitimi17
19. dec 2023

@ibatanecnica už som o tom písala vyššie, nebudem sa opakovať

diaszoky
19. dec 2023

@magic08 ina sprava akoze v inom zneni od teba? Alebo celkom od inej ososby v tom case co si pisala?

magic08
19. dec 2023

@diaszoky správa odo mňa, začiatok rovnaký, koniec správy úplne iný

diaszoky
19. dec 2023

@magic08 masaker.. a nepytali ste sa u operatora napr? Ze coto znamena? Uz iny text v jednej sms nemoze byt nahoda

magic08
20. dec 2023

@diaszoky nepytali, kukali sme na to chvilu ako vyorane mysi, ale potom sme to pustili z hlavy. Napadlo mi to teraz, pri tejto teme 😀 je to par mesiacov dozadu

diaszoky
20. dec 2023

@magic08 fuu az mraz pomne ide

magic08
20. dec 2023

@diaszoky je to zahada, no 😀 začiatok textu bol rovnaky, ale koniec uplne iny. Ale text daval zmysel, len som ho nepisala ja 🙂

diaszoky
20. dec 2023

@magic08 aha ci divne akoze cest atoto sa uz neda logicky podla mna vysvetlit

mikadooo
20. dec 2023

Môjmu mužovi raz volal kamarát z jeho vlastného čísla 😁 (čiže na mobile muž videl, že mu volá jeho vlastné číslo na to isté číslo). A - áno, kamarát pracoval u jedného nemenovaného telefónneho operátora a jednoducho si spravil srandu 😉. V tomto prípade to na srandu nevyzerá, skôr nejaká neúmyselná chyba, moc by som sa nad tým nevzrušovala.

diaszoky
20. dec 2023

@mikadooo ano aˇe preco by niekto upravoval text sms to srandy?

mikadooo
20. dec 2023

@diaszoky hovorím tam aj o neúmyselných chybách, nie o Tom, že niekto niekde číta sms a schválne ich posiela na zlé čísla alebo prepisuje. Prečo sa to stalo, neviem. Možno niekomu inému tiež prišla iná sms, ktorá začínala jeho textom a končila tvojim a dokopy to prekvapivo malo logiku. Za mňa zhoda náhod. Či to bolo poslané v tej istej miliardtine sekundy a nejaká nula alebo jednotka zblbla a zaradila zlú výhybku - netuším. Každopádne, na duchov neverím, toto je moje subjektívne vysvetlenie. Pre mňa dôveryhodnejšie ako "duch". Ty to možno chceš mať radšej ako záhadu, ok, nemusíš akceptovať moje vysvetlenie, každý si veríme na niečo iné 🤷.

Strana
z2