Nahlásenia bombových hrozieb v takmer tisíc školách
Tak čo, kto dnes v škole šiel riadne bomby? Dokopy vraj šlo o skoro tisíc škôl a týpek, čo to nahlásil spáchal terorizmus najhrubšieho zrna a zaslúži si 25 rokov až doživotie... čo na to poviete?
@chodec15 absolútne nemám pocit že mi haraši. To,že niečo preverujú neznamená,že je to hneď aj pravda. Ja som ti to napísala preto,lebo ty naozaj čo diskusia to len Rusko,Rusko a zas Rusko. Človek aby sa už začal obávať o tvoj zdravotný stav. A to ja absolútne nikde to Rusko neobhajujem. A keď už sme pri tom linku dočítal si aj to,ako to nakoniec dopadlo v minulosti?
@chodec15 ja určite volič smeru nie som,ale nebudem im ani nadávať, nepochopím,ale tiež nemusim chapat všetko. Neviem ani ako pracuje FSB,ale nebudem tvrdiť bez vyšetrenia zložiek hneď Rusko.
Bratislava 7. mája (TASR/Teraz.sk) - Polícia doposiaľ v utorok eviduje celkovo 1323 bombových hrozieb na školy. Informovala o tom na sociálnej sieti.
Toto nemôže byť akcia nejakého jednotlivca (rozumej Dežka, ktorý sa nudí doma za počítačom), zozbierať cez tisíc kontaktov nie je žiadna sranda, takže buď Dežko na tom pracoval sám dlhodobo alebo je to koordinovaná akcia.
Som zvedavý, čo za hovadá sa zase bavili.
@sevrin Ved zalezi co to je za Dezka. Ak napr. pracuje vo firme ako som volakedy pracovala ja, kde sme mali k dispozicii v emailovej databaze vsetky emaily na vsetky svk skoly, skolky tak ver tomu ze par klikmi hromadne nema problem takuto spravu rozposlat. (Reagujem len na to ako je tazko zozbierat cez tisic kontaktov).
@eva8 sak to normalne vie kazdy, ktory nie je zaslepeny protiruskou propagandou. V ukrajine zilo vela ludi s ruskym pasom a na nich boli vykonavane zverstva. Zelensky sa dostal k moci len preto, ze slubil ukrajincom, ze nastoli mier a nebude viest krajinu do vojny. Preto aj zvitazil, ale ako vidno, robi presne to na co nebol zvoleny. Lebo od roku 2014 mier nebol.
@kluska Ja by som radšej o zverstvách pomlčal, lebo by sa mohlo začať spomínať o tom, čo za bordel na Donbase robili Strelkov, Motorola & spol., ktorí všetci prišli z Ruska, a tiež neoznačení "dovolenkári" aj s technikou z Ruska, to je asi v Rusku normálne, že ti zamestnávateľ na dovolenku požičia trebárs tank alebo BVP?
@lenkasarka jemu nie, on nestrasi....to len ten nas premier
@mnamko "dlhe roky na území Ukrajiny boli vrazdeny Rusi" :D Tak to je ina logika - par nacionalistov sa trosku seka tak vyvolame vojnu so stovkami tisic obeti... Jemu na zivotoch Rusov ani zamak nezalezi.
Pravda bude skorej to ze Putin chcel zabranit aby Ukrajina zacala tazit ropu/plyn v okoli Krymu a vychode. Prisiel by o prasule keby europa prestala odoberat od neho. Myslel si ze Ukrajinu lahko obsadi a biznis bude pokracovat nerusene dalej. Len sa prepocital.
@hefo nieco zaujimave pre teba ;) https://www.facebook.com/ziza.radivojevic/posts...
@kluska Rusko ma loziska ropy, plynu, nepotrebovalo aj Krym. Teraz zacne aj v Iranskej casti tazit (?) Cize napriek tomu, ze sa obavali, ze by sme brali plyn od Ukrajiny z Krymu (na to som reagovala), prisli o odberatelov.
Krym podla mna chceli kvoli Ciernemu moru (obchodna casta), asi aj vojenskym zakladniam. Ak ropa a plyn, tak len okrajpvo
@silvike Dežko nemusel nič hľadať, všetky emailové adresy boli zverejnené na vládnom webe. Minister školstva sa tvári že o ničom nevie a fico za celý čas nemal potrebu zvolať Bezpečnostnú radu. Tú vie ten prašivý potkan zvolať keď môže prísť o kreslo premiéra, ale keď Slovensku hrozí masívny bombový útok na vyše 1500 školách, tak len vymýšľa cez svojich trollov fantazmagórie na adresu opozície.