Najkrajšie vianočné trhy na Slovensku
Mne napríklad Trnava, Bratislava ,Košice aj Banská bystrica aj Nitra.
Skôr tie väčšie mestá.
A čo vy?
Ktoré je vaše obľúbené?
Určite to nie je ako v zahraničí, ale Trnava u mňa vyhráva.
Bratislava, Nitra a v Trenčine sú krásne😍
@anonym_1968c8 To úplne súhlasím. V menších mestách sme neboli a rada sa dozviem ake sú.
Privítala by som niekde pod Tatrami ako Zakopané.
Trenčín
Najkrajšie vianočné trhy bývajú jednoznačne v Poprade, bohužiaľ bývajú len 2dni
@anonym_autor Ak chceš pod Tatrami, skús Poprad. Má naozaj peknú výzdobu. Nám sa minulý rok páčilo.
@anonym_a711db ved na webe Popradu pisu, ze vianocny jarmok v PP je od 5. do 20.12.2025, ci Vianocne trhy su nieco ine?
@anonym_a711db ved na webe Popradu pisu, ze vianocny jarmok v PP je od 5. do 20.12.2025, ci Vianocne trhy su nieco ine?
@madeincssr už som tam nebola na trhoch pár rokov ale bývalo to jeden vykent od piatku poobede do nedele rána, myslím tým trhy so všetkými stánkami, vianočne stromceky, ozdoby, drevené hračky, pečiva koláčiky, potom samozrejme pár stánkov s varenými vynom a nejakou cuganskou či celý december, ale teda 3roky už som nebolaozno sa niečo zmenilo
@madeincssr už som tam nebola na trhoch pár rokov ale bývalo to jeden vykent od piatku poobede do nedele rána, myslím tým trhy so všetkými stánkami, vianočne stromceky, ozdoby, drevené hračky, pečiva koláčiky, potom samozrejme pár stánkov s varenými vynom a nejakou cuganskou či celý december, ale teda 3roky už som nebolaozno sa niečo zmenilo
@anonym_a711db prepac, sice mimo temu, ale odrovnal ma ten “vykent” 😂
Mne sa pacilo v LM
@anonym_autor v Trnave sú aj stredoveké vianočné trhy, na inom námestí, ale radi by sme navštívili aj iné s kolotocmi pre 3 ročnú tak poraďte kam ísť 😄
@anonym_0caf29 a mňa aj vareným vynom😬
@anonym_0caf29 pardon že som chcela popri dvoch malých deťoch čo mi stuchaju do telefónu slušne odpovedať, fakt sa všetkým ospravedlňujem že nerada nechávam otázky nezodpovedané sama nerada zbytočne dlho čakám. Nabudúce si zodpovedáte všetko sami ak snahu o slušne chovanie viete akurát urážať.... Ale čo čakám tu sa ozaj striehne na pár chýb a nehľadí sa už čo za tým môže byť hlavne že si môžem kopnúť a je mi jedno do koho
@anonym_0caf29 pardon že som chcela popri dvoch malých deťoch čo mi stuchaju do telefónu slušne odpovedať, fakt sa všetkým ospravedlňujem že nerada nechávam otázky nezodpovedané sama nerada zbytočne dlho čakám. Nabudúce si zodpovedáte všetko sami ak snahu o slušne chovanie viete akurát urážať.... Ale čo čakám tu sa ozaj striehne na pár chýb a nehľadí sa už čo za tým môže byť hlavne že si môžem kopnúť a je mi jedno do koho
@anonym_a711db prosím ťa, že neovláda gramatiku je fakt, aspoň keby si si to priznala, nie si jediná, je váš takých veľa
Lebo že ti "deti stuchaju do telefónu" je ozaj smiešna výhovorka.
@anonym_a711db čím ťa urazili? 🧐
Jednoznačne Trenčín
@anonym_autor Slovensko nič moc , skús Viedeň alebo Zakopané - krásny zážitok
V Bratislave byvaju na hrade nejake remeselne trhy, ale vždy ich zmeškam pred Vianocami
Bratislav a Nitra, ale aj vian. trhy v Brne boli nádherné.
@anonym_285 a co tam je take krasne? jedlo nic moc, punce priserne presladene a kava v kaviarnach nepitna.
pekne trhy su v Trnave, hold jevto aj krasne mesto samo o sebe.
@anonym_autor v ba sme ešte neboli na trhoch ale ak na Slovensku tak za mňa Poprad, Trencin a Trnava - tam sme boli už strašne dávno. A Košice ale zas tie mame za rohom ale sú pekné tiež 😁
@anonym_285 a co tam je take krasne? jedlo nic moc, punce priserne presladene a kava v kaviarnach nepitna.
@natalka13 za mna vyzdoba. Viedeň je krasna, aj ked úprimne, ta masa ludí je fakt hrozná. Jedlo si na trhoch nekupujeme.
@natalka13 ešte si zabudla, že ludi toľko, že sa nimi predieras. Bola som, nechala som sa nahovoriť, nikdy viac
@anonym_c33a72 Áno práve nas tým uvažujeme, len ako píše @anonym_a711db .Už dlhšie som nato myslela.
@anonym_285 Vo Viedni sme boli už a my to máme veľmi ďaleko. Aj Praha,Vroclav ..Zvykneme Budapešť častejšie a Zakopané -Krakov je srdcovka. Chceme skôr tu na Slovensku. Ale vďaka.
@anonym_autor Ak chceš pod Tatrami, skús Poprad. Má naozaj peknú výzdobu. Nám sa minulý rok páčilo.
@anonym_c33a72 ďakujem neviem či sa podarí tento rok, ale určite pôjdeme.
@anonym_autor v Trnave sú aj stredoveké vianočné trhy, na inom námestí, ale radi by sme navštívili aj iné s kolotocmi pre 3 ročnú tak poraďte kam ísť 😄
@kuriatko77 Zakopané srdcovka moha najväčšia ideme aj tento rok.
@anonym_c677ef Za mňa zatiaľ Trnava vedie .A určite aj Trenčín .
Bratislav a Nitra, ale aj vian. trhy v Brne boli nádherné.
@stankadu Jooj Brno musí byť. Nám sa strašne páči Brno.Boli sme aj teraz v lete a tie české mestečká ach jaj nádherné 🥰

Bratislava, Nitra a v Trenčine sú krásne😍