Najlepšia diskusia v roku 2022
Takto na konci 2022 kratka sumarizacia: V ktorej teme ste si najlepsie podiskutovali?
A tému "army vojak" si pamätáte? 😁
@aknamorka22 presne táto s tým autom aj mne napadla a ešte jedna, kde rodinka išla spolu na dovolenku a chlap si tam celú dobu vypisoval pod paplónom s inou. Tieto by ma fakt zaujímalo ako dopadli
Najviac mi utkvela v pamati diskusia o klobase v zadku. Este dlho potom,ked som niekde videla klobasu,musela som sa pousmiat.
@marca12 to je najvtipnejsia diskusia ever!😅 som sa tak smiala, ze mi az slzy tiekli
Tá, kde žena prišla na to, že ju manžel podvádza s jeho ex. Oni boli spolu na lyzovacke a ona sa im doma starala o ich dieťa a o spoločné 🙈
Asi najblbsia diskusia pre mna bola, ci moze zena potratit ked jazdi autom cez retardery. Najsmutnejsia ako pani pisala, ze jej muz sa rozhodol z nicoho nic pre odchod z rodiny, a nechal ju doma aj s dcerkou cca 10+ rokov, aby jej to povedala sama.
@zdenkastanka Moje nervy🙉
Mám rakovinu ,? Posucham si prstom za uchom a smrdí 😜
Top diskusii bolo veru viac, ťažko vybrať. Museli by byť kategorie
@aknamorka22 to si pamätám...len mne sa zdá, že to bola hypotéka, alebo niečo... Ona ešte riešila, že pôjde do banky.... Potom to bolo zmazané....
No tak medailu si zasluži, ale to bola asi z ineho roku, kde syn nepracoval 10 rokov a len hral hry Mama s ocom boli bezradni..
Mala 61 stran odpovedi a to už si zasluži nejaku tu bonboniéru

Bolo ich viac...no asi najviac ma zaujala ta o tehotnej žene, čo ju sestra chcela "vykopnut" zo svojej svadby, aby jej tam nezačala rodiť a nevzala jej všetku pozornosť.
Fakt by som chcela vedieť, ako to dopadlo (a hlavne vzťahy potom v rodine)