icon

Najlepšia diskusia v roku 2022

31. dec 2022

Takto na konci 2022 kratka sumarizacia: V ktorej teme ste si najlepsie podiskutovali?

Strana
z2
jaskolka
1. jan 2023

Bolo ich viac...no asi najviac ma zaujala ta o tehotnej žene, čo ju sestra chcela "vykopnut" zo svojej svadby, aby jej tam nezačala rodiť a nevzala jej všetku pozornosť.
Fakt by som chcela vedieť, ako to dopadlo (a hlavne vzťahy potom v rodine)

fajnova
1. jan 2023

A tému "army vojak" si pamätáte? 😁

h2
1. jan 2023

@fajnova Jasné, tá bola super. Len to už bolo dávnejšie a večná škoda, že ju zmazali.

kristiii
1. jan 2023

@aknamorka22 presne táto s tým autom aj mne napadla a ešte jedna, kde rodinka išla spolu na dovolenku a chlap si tam celú dobu vypisoval pod paplónom s inou. Tieto by ma fakt zaujímalo ako dopadli

marca12
1. jan 2023

Najviac mi utkvela v pamati diskusia o klobase v zadku. Este dlho potom,ked som niekde videla klobasu,musela som sa pousmiat.

kittykat22
1. jan 2023

@marca12 to je najvtipnejsia diskusia ever!😅 som sa tak smiala, ze mi az slzy tiekli

panda21
1. jan 2023

Tá, kde žena prišla na to, že ju manžel podvádza s jeho ex. Oni boli spolu na lyzovacke a ona sa im doma starala o ich dieťa a o spoločné 🙈

kittykat22
1. jan 2023

Asi najblbsia diskusia pre mna bola, ci moze zena potratit ked jazdi autom cez retardery. Najsmutnejsia ako pani pisala, ze jej muz sa rozhodol z nicoho nic pre odchod z rodiny, a nechal ju doma aj s dcerkou cca 10+ rokov, aby jej to povedala sama.

ma77
1. jan 2023

@zdenkastanka Moje nervy🙉

cacianka
2. jan 2023

Mám rakovinu ,? Posucham si prstom za uchom a smrdí 😜
Top diskusii bolo veru viac, ťažko vybrať. Museli by byť kategorie

miadi
2. jan 2023

@cacianka spina za usami = rakovina ? 😂ta logika hypochodrov.

cacianka
2. jan 2023

@miadi to ani nebola špina, iba prirodzený maz pokožky, posucham - smrdí - rakovina

nitranka03
2. jan 2023

@aknamorka22 to si pamätám...len mne sa zdá, že to bola hypotéka, alebo niečo... Ona ešte riešila, že pôjde do banky.... Potom to bolo zmazané....

miadi
2. jan 2023

@cacianka sucham sucham nesmrdi 😁Vcera som si umyla vlasy. Nemam raka 😊

karolinakr
2. jan 2023

No tak medailu si zasluži, ale to bola asi z ineho roku, kde syn nepracoval 10 rokov a len hral hry Mama s ocom boli bezradni..
Mala 61 stran odpovedi a to už si zasluži nejaku tu bonboniéru

Strana
z2