icon

Najlepšie hračky nášho detstva

2. jún 2025

U mna to bolo mončici - piskala, ked som ju stlacila – a smrdela tak zvlastne gumovo. Spavala so mnou, sadala si so mnou k veceri, bola mojim dietatom, ked som sa hrala na mamu. Odloženu aj vsak nemam

biba_18
2. jún 2025

ja také nič nemám. dieťa malo plyšového zajaca. ten s nami pochodil po svete ..

jaskolka
2. jún 2025

Bábika,čo vyzerala ako bábätko, kúpili mi ju rodičia,keď som šla do školy,ako "rozlúčku"so škôlkou. A stále ju mám odloženu,má už vyše 36 rokov. Volala som ju Adelka 😃

zuzanita1609
2. jún 2025

Tamagoči, ktorý mi umrel hneď po dni 😭🤭.

jaskolka
2. jún 2025
@zuzanita1609

Tamagoči, ktorý mi umrel hneď po dni 😭🤭.

@zuzanita1609 tie mi umierali stále,vždy som len tú kostricku našla 😃😃 tak ma to naštvalo a hodila som ho raz do kontajnera,to bol jediný pokus o starostlivost o tamagoči u mňa

mdse
2. jún 2025

Kuchárske knihy😁 nevedela som čítať, ale fotky som pozerala. Hračky ma nebavili.

ivelina43
2. jún 2025

Ja som ich mala dosť. Či mončičákov, nejakých starých plyšákov ale aj bábiky. Doteraz niektoré mám ešte u rodičov.

oblecenie99
2. jún 2025

Lego (vlastne som teraz zistila, že som nemala originál ale tu Chevu") a drevené kocky.

zuzanita1609
2. jún 2025
@jaskolka

@zuzanita1609 tie mi umierali stále,vždy som len tú kostricku našla 😃😃 tak ma to naštvalo a hodila som ho raz do kontajnera,to bol jediný pokus o starostlivost o tamagoči u mňa

@jaskolka Pamätám si,ako dlho som prehovárala tatka,nech mi kúpi tamagoči,že to bude skúška,mať zvieratko,aj keď doma sme mali kravky,kone, prasiatka,sliepky,zajov atd 😄. Ale ja som chcela mať svoje zvieratko a nakoniec keď mi ho kúpili, celá šťastná som bola. Potom prišli chalani a dievčatá z dediny,že sa ideme hrať na indiánov, celý deň som bola von,úplne som naň zabudla a na druhý deň už mu "srdiečko nebilo". Sa mi zdá,že aj plakala som 😆.

angeli121212
2. jún 2025

Ja som milovala papierové bábiky čo sa dali obliekať, puzzle so zvieratkami, ružovú stavebnicu a takú detskú ružovú plastovú poličku v tvare srdiečka na nožičkách, farby na sklo tie mám aj teraz, omaľovánky, korálky a barbie s nábytkom. Inak sme mali naozaj dosť hračiek q rada som sa s nimi hrala

sidicek
2. jún 2025

Aj ja som mala toho bledomodreho.Dodnes si pamätám tu radosť, keď som ho pred Vianocami nasla schovaneho u našich v skrini. 🙂

lenka.25
2. jún 2025

Tatus Matúš . Mama Anka . Ježko Dežko - plyšoví ježkovia a sestričku Evicku
som nemala 😭