icon

Najlepšie menšie mestá pre život na západnom Slovensku

20. feb 2025

Ahojte, aké mensie mesto na západnom až strednom Slovensku by ste mi odporučili na bývanie? Nie moc blízko Bratislavy 😊

Strana
z2
ninazemna
20. feb 2025

Sereď, Prievidzu, ...

hsara99
20. feb 2025

@ninazemna ja nedokážem odhadnúť, či sranduješ alebo nie 😄

truskawka
20. feb 2025

Topoľčany...My tu bývame prisťahovali sme sa spod Tatier...🙂

lusyc
20. feb 2025

Trnava

mmmmn
20. feb 2025

Trnava, Piešťany

stellarstar
20. feb 2025

Trnava, Senec, Sereď, Sládkovičovo, Galanta, Topoľčany

stellarstar
20. feb 2025

@hsara99 prečo?

lusyc
20. feb 2025

@mmmmn áno, Piešťany tiež krásne.

marsmykkok
20. feb 2025

čo sa Vám páči na Topoľčanoch? @stellarstar @truskawka

Pre mňa aj s Partizánskym jedno z mála miest kde si neviem predstaviť žiť. To sú mestá zašité uprostred ničoho s katastrofálnymi cestami.

marsmykkok
20. feb 2025

A k téme ja by som si vybrala Martin. Veľkosť mesta tak akurát, má svoju históriu čo mi imponuje tiež, blízko je krajská Žilina, pekná príroda, dobrá cestná a železničná infraštruktúra.

sima189
20. feb 2025

Trnava.🙂

mamamasama
20. feb 2025

Piešťany

koniarova
20. feb 2025

Trnava, Nitra, Piešťany

lucia147852
20. feb 2025

Ak chceš mensie, tak Trenčín. Je to krajske mesto, ale nie tak velke ako NR alebo TT. V ostatnych skapal pes

krasneleto
20. feb 2025

@marsmykkok martin nie je zapadne Slovensko

stellarstar
20. feb 2025

@lucia147852 tak som ešte nepočula že by v Ga, Se, Sl skapal pes 🤔

pe_mi
20. feb 2025

Trenčín , Piešťany, Dubnica nad Váhom

izabela181
20. feb 2025

Ja som študovala a 5 rokov bývala na priváte v Trnave a to mesto mi veľmi učarovalo 😊 síce bývam na strednom Slovensku, žije sa nám dobre, ale keby si mám vybrať nejaké mesto, kam sa presťahovať keby k tomu prišlo, moja prvá volba by bola Trnava.

liv1
20. feb 2025

@ninazemna ked niekto hovori o Prievidzi, spomeniem si vzdy na tu pesnicku “najvacsia diera je Prieeevidzaaa Prieeevidzaa” 😁😁

hsara99
20. feb 2025

@liv1 no, presne 🤣 ešte Sereď možno ako-tak, ale Prievidza? Veď tam sa vrany otáčajú

hankab
20. feb 2025

Iba z tych, co poznam/byvala som v nich:
Nitra - pekne mesto, so vsetkym co clovek potrebuje. Trochu vacsie a je to hlavne raj obchodnych centier. Premavka sa znacne zhustuje poslednych par rokov.
Piestany - pekne pre turistov v okoli pesej a kupelneho ostrova. Parkovanie hroza, kto byva na sidlisku je daleko od vsetkeho, co mesto ponuka.
Trnava - fajn, vsetko dostupne. Kulturne dost popredu oproti inym mestam. Chybaju kopce 😅
Trencin - co sa tyka prace, nic moc. Slabsie na kulturne vyzitie. Krasna priroda navokol.
Nove Mesto n.V. - skarede mesto 😬 ale pesia zona ako jedna z mala je stale plna. Vyborne prilezitosti na pracu v okoli. Priroda v okoli super. Vsetko dostupne, pripadne TN a PN v blizkej vzdialenosti. My sme si vybrali nedaleku obec a sme velmi spokojni.

guudy
20. feb 2025

@stellarstar ja hovorim o Ga, ze tam skapal pes. A stojim si za tym, vyrastla som tam ;)

stellarstar
20. feb 2025

@guudy ale no, GA poznám od detstva bývam vedľa v dedine a GA az taka zla nie je

nika185
20. feb 2025

Z Topoľčian máš napriklad veľmi blízko do Nitry aj do Bojnic, Piešťan, Trenčína, ani do Trnavy to nieje moc daleko a dokonca ani do Blavy

guudy
20. feb 2025

@stellarstar ale je, tam zastal cas …. najma ked porovnas s okolitymi okresnymi mestami 🙂

guudy
20. feb 2025

@nika185 blava je este stale potocik pri Trnave, tazke mas pravdu, z Topolcian tam nie je daleko🤪

jaond19
20. feb 2025

Piestany urcite nie. Teda tí co sem pridu tak mozno raz za cas sa im tu moze pacit, my ostatní len zalamujeme rukami. Nad stavom mesta, ciest, vedením, parkovacím výpalným.... atd.
A ak by som si mohla vybrat, tak Nové Mesto n.V. napriklad

nika185
20. feb 2025

@jaond19 podľa mňa sú Piešťany tak skôr na výlet do kúpelného mestečka ako na bývanie

nenne27
20. feb 2025

@stellarstar a neskapal?nic v zlom....ale co sa tam da robit????

nenne27
20. feb 2025

Trencin

Strana
z2