Najlepšie menšie mestá pre život na západnom Slovensku
Ahojte, aké mensie mesto na západnom až strednom Slovensku by ste mi odporučili na bývanie? Nie moc blízko Bratislavy 😊
Topoľčany...My tu bývame prisťahovali sme sa spod Tatier...🙂
Trnava
Trnava, Piešťany
Trnava, Senec, Sereď, Sládkovičovo, Galanta, Topoľčany
@hsara99 prečo?
čo sa Vám páči na Topoľčanoch? @stellarstar @truskawka
Pre mňa aj s Partizánskym jedno z mála miest kde si neviem predstaviť žiť. To sú mestá zašité uprostred ničoho s katastrofálnymi cestami.
A k téme ja by som si vybrala Martin. Veľkosť mesta tak akurát, má svoju históriu čo mi imponuje tiež, blízko je krajská Žilina, pekná príroda, dobrá cestná a železničná infraštruktúra.
Trnava.🙂
Piešťany
Trnava, Nitra, Piešťany
Ak chceš mensie, tak Trenčín. Je to krajske mesto, ale nie tak velke ako NR alebo TT. V ostatnych skapal pes
@marsmykkok martin nie je zapadne Slovensko
@lucia147852 tak som ešte nepočula že by v Ga, Se, Sl skapal pes 🤔
Trenčín , Piešťany, Dubnica nad Váhom
Ja som študovala a 5 rokov bývala na priváte v Trnave a to mesto mi veľmi učarovalo 😊 síce bývam na strednom Slovensku, žije sa nám dobre, ale keby si mám vybrať nejaké mesto, kam sa presťahovať keby k tomu prišlo, moja prvá volba by bola Trnava.
Iba z tych, co poznam/byvala som v nich:
Nitra - pekne mesto, so vsetkym co clovek potrebuje. Trochu vacsie a je to hlavne raj obchodnych centier. Premavka sa znacne zhustuje poslednych par rokov.
Piestany - pekne pre turistov v okoli pesej a kupelneho ostrova. Parkovanie hroza, kto byva na sidlisku je daleko od vsetkeho, co mesto ponuka.
Trnava - fajn, vsetko dostupne. Kulturne dost popredu oproti inym mestam. Chybaju kopce 😅
Trencin - co sa tyka prace, nic moc. Slabsie na kulturne vyzitie. Krasna priroda navokol.
Nove Mesto n.V. - skarede mesto 😬 ale pesia zona ako jedna z mala je stale plna. Vyborne prilezitosti na pracu v okoli. Priroda v okoli super. Vsetko dostupne, pripadne TN a PN v blizkej vzdialenosti. My sme si vybrali nedaleku obec a sme velmi spokojni.
@stellarstar ja hovorim o Ga, ze tam skapal pes. A stojim si za tym, vyrastla som tam ;)
@guudy ale no, GA poznám od detstva bývam vedľa v dedine a GA az taka zla nie je
Z Topoľčian máš napriklad veľmi blízko do Nitry aj do Bojnic, Piešťan, Trenčína, ani do Trnavy to nieje moc daleko a dokonca ani do Blavy
@stellarstar ale je, tam zastal cas …. najma ked porovnas s okolitymi okresnymi mestami 🙂
Piestany urcite nie. Teda tí co sem pridu tak mozno raz za cas sa im tu moze pacit, my ostatní len zalamujeme rukami. Nad stavom mesta, ciest, vedením, parkovacím výpalným.... atd.
A ak by som si mohla vybrat, tak Nové Mesto n.V. napriklad
@stellarstar a neskapal?nic v zlom....ale co sa tam da robit????
Trencin

Sereď, Prievidzu, ...