icon

Najlepšie odšťavovače: Ktorý odporúčate?

katka75
19. apr 2007

Ahojte.Chcela by som kupit odstavovac ale neviem pre ktory sa rozhodnut.Mate niekto skusenost a mozete mi niektory odporucit?

Strana
z3
renab
5. júl 2017

@mysikova čítala som, že máš odšťavovač kuvings. skúšala si na ňom odšťavovať aj drobné ovocie? napr. maliny, čučoriedky, ríbezle? uvažujem o kúpe, lebo odšťavovať na ručných mlynčekoch je drina a už starnem. dnes sme odšťavili s manželom 15 l šťavy z ríbezlí a to ešte nie je koniec.... trvalo to pol dňa a sme odpísaní....

miska569
Odpoveď bola odstránená
nikol955
Odpoveď bola odstránená
vlado9
5. jan 2020

Kupoval som nedavno Sencor, a oproti snekovym drahym inych znaciek funguje dobre aj na ribezle. Samozrejme drt nie je uplne sucha, ale odstavi dobre.
https://www.alza.sk/sencor-ssj-4042rd-d3866587.htm

katka3213
Odpoveď bola odstránená
9tinka5
10. nov 2022
Používateľ 9tinka5 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 9tinka5.

mame snekovy hurom , konkretne H320N, je tichucky, cista stava, uz by som do inej znacky asi nesla

karima512
4. mar 2024

teraz je podla mna super akcia na vitarian.sk, svokrovci si nedavno kupili k vyrociu sadu za 700 a je tam odstavovac, susicka, mixer,noz,flasa

rumburakk
30. jan 2025

Čaute má niekto Champion vyššie spomínaný?

rumburakk
13. feb 2025

nikto nic?

emilia353
12. mar 2025

my mame hurom auto 10 , je to snekovy, drt uplne sucha ostane a nadobu ma velku ze sa zmestia vsetky suroviny

Strana
z3