Najlepšie rodinné auto pre 6 osôb do 40 000 €
Dobrý deň chcel som sa informovať ohľadom vozidla nakoľko rozmýšľam nad väčším autom tmrozmyslam nad škoda kodiaq tdi alebo audi q7 alebo bmw x5 , land rover discovery, strop cca 40 000€ motoricky a aký kvalitný materiál je v interiéri nakoľko kia sportage po 2 rokoch hrôza každý plast mäkký nechtom sa poškrabe do čoho by ste išli aby motoricky bolo dobre a aj kvalitou alebo ísť do volkswagen multivan , toyota proace, citroen spacetourer, peugeot expert a aký motor najlepšie na údržbu a spoľahlivosť ďakujem.
Ale ako pozerám každý mi radi niečo iné viete aspoň napísať príklad mal som Mercedes-Benz Vito motoricky 180 spokojný v poho vydrzi aj 300 000km ak je servírované materiáli tiež dosť odolné nepoškrabu sa hneď nakladanie na zadné sedadlá super atď ma niekto skúsenosti také s autom ďakujem
A ešte tiež by ma zaujímalo kto ma kodiaq alebo q7 nakladanie motoricky auto atď alebo ešte volkswagen multivan california atď ďakujem
@doderko Mali sme fotd Ale fiestu a ta nebola nikdy pokazena a akkurat dnes s me sa s muzom rozpravali o dodavkach lebo som na jeho pracovnej vcera sla a mi vravel ze jeho kolega mal mercedec a teraz ma ford a ze o moc lepsie co sa tyka cena vykon a k tym motorom ono dnes dvojliter a kedysi je fest rozdiel treba pozerat aj vykon
@minenkaa napríklad ten vyzerá brutálne z vnútra
https://www.autobazar.eu/detail/ford-transit-cu...
@doderko my sme mali napriklad vito 150 4x4 - veeeeelmi drahe diely (aj na nemecko), vobec sa nedali kupit, robili ich v mercedese na objednavku (cakacka 4 mesiace😬😬). Tak sme ho dali prec a mame teraz 70tku mestke kratke vito, ale maly kufor, maly motor, jedina vec je pozitivna, motor vydrzi a vydrzi. Ideme dat tiez prec kvoli malemu kufru a muz obzera skor vito 110tku (ze vraj je ideal pre tieto auta) s normalnym kufrom. Laky, potahy, a zvysok zalezi od vybavy, ktoru kupis- jedno bolo kozene, jedno alcantra, ine latkove- kazi sa to podla opotrebovania a vodica (ked jazdi 70kg typek raz do roka, tak sedacka vyzera ako nova. Ale ked si sadne 150kg chlap a jazdi tyzdenne to auto dlhsie trasy, tak tak v pohode tie potahy nebudu....)
@doderko lebo muz si vie vela veci opravit sam a pozna podla zvukov poruchy danej znacky. Plus ma dalsie auta mercedes a v nemecku su v urcitych odvetviach len mercedesy (kde mame aj kopec znamych) , takze lahsie sa dostane k nahradnym dielom na auta+diagnostiku komplikovanejsich veci.
Mame citroena jumpy spaceturer,8miestne.Je to kratka dodavka.

@miruska655 ako pozerať som pozeral ale nove sa mi páčia a trafic sa mi nepáčia a celkovo nemal som nikdy renault neviem tiež aké motory sú spoľahlivé a tiež interier aký materiál odolný voči oderu