Najlepšie sedemmiestne autá do 25 000 EUR
Ahojte tie co sa vyznať možno lepšie ako ja pripadne nejaký znaky chlap. Poraďte mi prosím nejaké 7 mieste auto ideálne manuál, cena do 25 000 nové, mesačne na behám cca 2000km aj diaľnice aj mesto.. Dakujem
Zadanie spĺňa Dacia Jogger ako píše gas1201 https://cdn.group.renault.com/dac/sk/pdf/pricel...
LTT s nejakou zlavou sa do 25.000 vojde este Citroen Berlingo XL (uz Diesel).. Musis zobrat vyssiu vybavu a daju sa tam za 1000 dokupit zadne sedadla - cennikova cena 26000 ale urcite sa to bude dat s predajcom zjednat (alebo najst skladovku) za 25 a mozno aj menej.
25k nove 7 miestne na caste jazdenie tak... to nevidim velmi realisticky... dacia jedine.. a aj to bez nejakej normalnej vybavy.. ja by som zobrala nejaku 3-5 rocnu jazdenku... ale to som ja..
25k nove 7 miestne na caste jazdenie tak... to nevidim velmi realisticky... dacia jedine.. a aj to bez nejakej normalnej vybavy.. ja by som zobrala nejaku 3-5 rocnu jazdenku... ale to som ja..
@anjelicek26 Presne načo nove vyjde zo salónu a už nie je nove skrz poklesu hodnoty auta aj 6 ročne by som brala lepšiu značku ako novú daciu
Aktualne sme presne toto riesili, do 25tis nic len dacia jogger. Berlingo, toyota ci pegyot 7miestne zacinaju ceny od 32tis a vyssie. Este sa da kupit jazdene 5rocne napriklad.

25 000 nové a 7 miestne? to jedine teda asi dacia jogger