Najlepšie slovenské speváčky
Čaute Baby, podľa Vás, ktoré slovenské speváčky su najlepšie? Lebo podľa mňa je ich strašne málo a priznám sa že jediná moja najobľúbenejšia je Barbora Švidraňová podľa mňa ona je najlepšia slovenská speváčka?
Osobne Vám sa ktoré speváčky vôbec páčia na Slovensku?
Je strašne málo kvalitnej hudby a strašne ma sere že málokto spieva fubky, rb, gospel, soul atd.
Podla mna pop je úplne zbytocny zaner....
@presyteny_20002 Lebo strasne malo je na Slovensku dobrych spevacok a zahranicne styli u nas nie su trendy a niektory Slovensky spevaci maju medzinarodne uspechy a nie su oceneny
ja si myslim ze Kirschner, Smatanová a Švidraňová su topky v speve, a je pravda ze unas sa nosiclen pop
Ja slovenských interpretov moc nepočúvam.
Zo speváčka maximálne Tamaru Kramar a Janu Kirschner.
@presyteny_20002
Umenie je strasne subjektivne je to uhol pohladu mne sa pacili najviac spevaci ktory vedeli pesnicku predat a malo nezamenitelne hlasy len ma sere ze vobec nie su doceneni ty najlepsi a ako hovoris Švidraňová je brutalna topka a jedna velmi inteligentna a cielavedoma zena. Partlova jej nesiaha ani po paty. Mne sa osobme pacil zo starych cias, Gombitova, rolinss, duchon a teraz svidranova. Ale muzikalovy spevaci na slovensku ani jeden nie je dobry.
@presyteny_20002 pre mňa je počúvateľá Sima Magušinová, a "stará" Jana Kirschner... Pop zbytočný nie je, ale je už veľmi "na jedno kopyto" ... Ale pre mňa je top grunge a death metal 🤘
@presyteny_20002 pre mňa je počúvateľá Sima Magušinová, a "stará" Jana Kirschner... Pop zbytočný nie je, ale je už veľmi "na jedno kopyto" ... Ale pre mňa je top grunge a death metal 🤘
@jesenzima presne pop bol mega len sa podrbal kvoli tomu ze to robia na jedno kopyto.
Ja som mala moznost vidiet v muzikali Partlovu cisty otras. Ona nevie spievat.
pekné pesničky mala aj Barbara Haščáková.
som vôbec nepochopila čo sa stalo, prečo tak skončila.
@presyteny_20002 Lebo strasne malo je na Slovensku dobrych spevacok a zahranicne styli u nas nie su trendy a niektory Slovensky spevaci maju medzinarodne uspechy a nie su oceneny
@presyteny_20002 hudba (ako kazde ine umenie) je vec nazoru a vkusu. Kvalitna hudba je vecou talentu a napriek tomu, ze niekto ma talent, produkuje dobru hudbu nemusi sa pacit kazdemu. Nastastie si dnes clovek moze vybrat co bude a co nebude pocuvat.
@presyteny_20002 svidranova je pani spevacka, brutalna videla som ju v Mojžišovi a chlpi mi stáli, skoda ze nie je docenena. A Smatanova je v poho.
@presyteny_20002 mne sa paci tina, sima 😊
(Nielen) hudobny priemysel je na Slovensku cista bieda. Ale tak za mna pocuvatelne su Sima Magusinova, Katka Knechtova a zo starsich cias Barbara Hascakova a dajme tomu Jana Kirschner.
So Svidranovou ste prekvapili, ja ju vobec neregistrujem ako spevacku 😁
za mňa Gizka Oňová 😀 nie je to irónia. ona je proste TOP žena 😎 úplne autentická... srdiečko sem, srdiečko tam, moja poď ideme, zlatíčko daj.... skvelá žena 👍 a zábavu vie pre SVOJU vekovú kategóriu urobiť fantastickú 👌
@presyteny_20002 jedine Hasprova sympaticka zienka
že Knechtová. 🙄
@presyteny_20002 pre mňa Sima Martausova, Janka Kirschner a keď si chcem zatrsat, Sima.
@presyteny_20002 Inak to mate pravdu ja som videla Partlovu v muzikali, pisti ako zmyslom zbavena a ma skaredy hlas, a ona mala v 15 hlavnu rolu, hanba pre umenie. To sa naozaj este da pocuvat ta Nelka pociskova, je skromnucka a svidranova to je megabomba.
mne osobne ani jedna. svetove hviezdy sú najlepšíe.
Sima (Hegerová), Dominika Mirgová, Sara Rikas.. mne sa páčia zo slovenských len tieto mladé, inak za mňa slovenskí speváci nič moc.
Sima (Hegerová), Dominika Mirgová, Sara Rikas.. mne sa páčia zo slovenských len tieto mladé, inak za mňa slovenskí speváci nič moc.
@anonym_e2b20c sara rikas je úžasná, ja pri cigaretách revem furt 🙂 hrozne mi pripomína štýlom mareka brezovského zosnulého
Emma Drobná, Celeste a Nela
@presyteny_20002 zo slovenskych spevakov malokto vie spievat a spevacky ako tak no..jedine tamara kramar
@anonym_e2b20c sara rikas je úžasná, ja pri cigaretách revem furt 🙂 hrozne mi pripomína štýlom mareka brezovského zosnulého
@victoriab presne, srdcovka ❤️
@presyteny_20002 ale aj ty dnesny spevaci muzi su smiesny. Ani jeden nevie spievat.
@presyteny_20002
to je také milé 🙂 Ty vieš spievať leosie, ked nik na sk to nevie?
@presyteny_20002 ale aj ty dnesny spevaci muzi su smiesny. Ani jeden nevie spievat.
@presyteny_20002 ty spievat vies? Ci len na tej urovni ako mas gramatiku?
@presyteny_20002 Akože povedať o niekom, že nevie spievať, chce naozaj odvahu.
Ako sa hovorí @viestta každý má iný hudobný vkus.
Napríklad milióny ľudí milujú spev Toni Braxton, ale ja ho naopak neznesiem. To však neznamená, že tvrdím, že nevie spievať.
Aj ja som speváčka a mám desiatky pozitívnych ohlasov a pár negatívnych. Som s tým v pohode. Viem, že moja hudba sa nemusí páčiť všetkým.
@presyteny_20002 toto je strasne blbo polozena otazka, ved hudba je vec vkusu
Emma Drobná je podľa mňa taká “najsvetovejšia”.